XFiLiP Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Παίδες προσοχή στον χρηστη live24 και σε οποιον άλλο σας πει να καταθέσετε λεφτά σε τραπεζικό του λογαριασμό! Του έστειλα χρήματα ευτυχώς το ποσο δεν ήταν μεγάλο να μου στείλει μια κάρτα γραφικών και περιμένω 2 εβδομάδες μου λέει όλο αύριο και αύριο!!! ΜΑΚΡΙΑ Φιλε σε προειδοποιώ, σου έχω δόση τον τραπεζικό μου λογαριασμό αν δεν βάλεις τα χρήματα μέχρι την τεταρτη! Έχω τον τραπεζικό σου λογαριασμό θα στείλω δικηγόρο και θα σου κάνω μήνυση! Παιδια Αν θέλετε γιατί απότι διάβασα και στο προφίλ του δεν είμαι ο μονος, στείλτε pm να κάνουμε μια ομαδική μήνυση, για να υποστηρίξουμε την αλήθεια του θέματος... Αν και έχω όλα του τα msm, την απόδειξη τις τράπεζας που λέει επακριβώς τον λόγο τις καταθέσεις και το όνομα μου!!
Mika Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 /grabs popcorn Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish
XFiLiP Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 ουτε στο κινητό του απαντάει? Όχι και πλέον λέει πως ο αριθμός του έχει φραγή εισερχομενων κλήσεων!
cyber_katsarida Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 είδα ότι και άλλα άτομα κάνανε παράπονα. άρα πολύ φοβάμαι ότι πάει να σας την φέρει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 που είχε βάλει αγγελία ο συγκεκριμένος χρήστης? γιατί topics/posts δεν έχει κάνει...
XFiLiP Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δεν είχε βάλει αγγελία εγώ είχα κάνει ζήτηση κάρτας γραφικών...
sugata Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Το αυτό ακριβώς που είπε ο ThReSh. Δεν υπάρχει τίποτα. Και επειδή είναι πρόσφατα εγγεγραμμένος, δεν μπορεί καν να δημοσιεύσει αγγελία. (εκτός κι αν έχει αλλάξει το όριο, που δεν νομίζω) ---------- Προσθήκη στις 17:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:07 ---------- Ναι φίλτατε, και ακριβώς στην αγγελία που έχεις βάλει, λες αντικαταβολή. που σημαίνει ότι μόλις λάβεις, θα πληρώσεις, που είναι και το σωστό σε τέτοιες συναλλαγές. Τι σ' έκανε να αλλάξεις γνώμη; Τόσο απλά.
XFiLiP Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Το αυτό ακριβώς που είπε ο ThReSh.Δεν υπάρχει τίποτα. Και επειδή είναι πρόσφατα εγγεγραμμένος, δεν μπορεί καν να δημοσιεύσει αγγελία. (εκτός κι αν έχει αλλάξει το όριο, που δεν νομίζω) ---------- Προσθήκη στις 17:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:07 ---------- Ναι φίλτατε, και ακριβώς στην αγγελία που έχεις βάλει, λες αντικαταβολή. που σημαίνει ότι μόλις λάβεις, θα πληρώσεις, που είναι και το σωστό σε τέτοιες συναλλαγές. Τι σ' έκανε να αλλάξεις γνώμη; Τόσο απλά. Μου στείλε pm να τον πάρω τηλέφωνο, μου είπε πως θα μου την έστελνε μονο με κατάθεση γιατί τα λεφτά αργούν με αντικαταβολή... Με τα πολλά με έπεισε και επειδή εγώ καιγόμουν γιατί μου χαλασε η πρηγούμενη και το pc είναι η δουλειά μου δέχτηκα μαμακια βεβαια αλλα δέχτηκα, του έβαλα τα λεφτά την άλλη μέρα... Απάντησε σε κάνα 2 τηλεφωνήματα μου και μου έλεγε πως θα μου την έβαζε αλλα tpt και τώρα το νούμερο έχει φράγη!!!
Lucifer Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Ευχαριστούμε για την προειδοποίηση. Από 'κει και πέρα τα μεταξύ σας, μεταξύ σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.