pan-pan Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Καλησπάρα σε όλους. Αγόρασα πρόσφατα τον νέο imac i7. Όλα super αλλά στην πίσω πάνω πλευρά μπορώ άνετε να ψήσω κοψίδια. Είναι λογικό αυτό; Θερμοκρασίες που παρακολουθώ είναι σε κανονικά πλαίσια. Ευχαριστώ πολύ.
pan-pan Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 iMac Model Identifier: iMac11,3 Processor Name: Intel Core i7 Processor Speed: 2.93 GHz Number Of Processors: 1 Total Number Of Cores: 4 Memory: 4 GB
magicofungo Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 και στον δικο μου το ιδιο συμβαινει αν δεν εχω αναμενο a/c τωρα το κσλοκαιρι δεν ακουμπας πισω καιει........απο istat που παρακολουθω οι θερμοκρασιες ειναι μια χαρα.....
tempo Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 γενικά τα imac ανεβάζουν θερμοκρασίες χωρίς αυτό να είναι κακό....δηλ, δεν προκαλεί ζημιά.
georgeadams Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Καλησπάρα σε όλους.Αγόρασα πρόσφατα τον νέο imac i7. Όλα super αλλά στην πίσω πάνω πλευρά μπορώ άνετε να ψήσω κοψίδια. Είναι λογικό αυτό; Θερμοκρασίες που παρακολουθώ είναι σε κανονικά πλαίσια. Ευχαριστώ πολύ. Η θερμοκρασία που απάγεται από τον επεξεργαστή, την κάρτα γραφικών κλπ, από κάπου πρέπει να φεύγει στο περιβάλλον. Το πίσω πάνω μέρος του υπολογιστή είναι άκρως λογικό μέρος για να γίνεται αυτό.
konnak Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 γενικά τα imac ανεβάζουν θερμοκρασίες χωρίς αυτό να είναι κακό....δηλ, δεν προκαλεί ζημιά. There's no such thing. Αν οι θερμοκρασίες ζωτικών μερών του συστήματος (επεξεργαστής, μητρική, δίσκοι, μνήμη, κάρτας γραφικών) είναι καλές σχετικά, ναι, δε θα δημιουργηθεί πρόβλημα. Αν δουλεύουν οι δίσκοι στους 50°C νομοτελειακά ο χρόνος ζωής τους θα μειωθεί - άλλωστε είναι οι ίδιοι σκληροί που θα βρεις σε οποιοδήποτε ταπεινό PC (μπορεί κάποιες φορές να είναι και χειρότεροι). Εγώ αυτό που θα θελα να ξέρω είναι αν όλο το πίσω αλουμινένιο σώμα του iMac δρα σαν κατάληξη ενός συστήματος ψύξης που "αγκαλιάζει" όλα τα κομμάτια και καταφέρνει να τα κρατά σε βιώσιμες θερμοκρασίες. Δηλαδή ένα μελετημένο σύστημα που συνδυάζει επιμέρους ψύκτρες (επεξεργαστή, δίσκων) και καταφέρνει να αποβάλλει τη θερμότητα στο πίσω μέρος του iMac. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, εγώ θα χαιρόμουν να ζεματάει το πίσω μέρος του.
Whiteyez Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Μην ξεχνάτε ότι στο πάνω μέρος αριστερά ( ; ) βρίσκεται και το τροφοδοτικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.