Dr41k Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Ουφ....παιδιά είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με το εσωτερικό του pc μου οπότε δεν ξέρετε πόσο με βοηθήσατε...έπρεπε να πάρω μπρος επιτέλους , μηχανικός η/υ σπουδάζω , τι στο καλό; Τα πράγματα είναι απλά αρκεί να έχεις κάποιον να σου εξηγήσει την πρώτη φορά..χίλια ευχαριστώ και πάλι!
Dr41k Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δυστυχώς επαναφέρω το topic...παιδιά τελικά δεν έφταιγε η κάρτα γραφικών...κάτι άλλο φταίει και δεν ξέρω τι..δανείστηκα μια 7600 gt από έναν γνωστό και βάζοντας την πριν λίγο στο pc είδα τα ίδια προβλήματα...η εικόνα "σπάει" , τυχαίες στιγμές που χάνεται το σήμα , και error στα windows 7 σχετικά με το γεγονός οτι oi drivers της κάρτας απέτυχαν στην λειτουργία τους... Τί μπορεί να φταίει..μπορείτε να με βοηθήσετε;
vasilisga Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 εχεις δοκιμασει καινουριους drivers με αφαιρεση των προηγουμενων?
GIANNIS400 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 και εγω αυτη θα προτεινα αλλα γραφει οτι εχει μονο 3 μηνες εγγυηση... το τροφοδοτικο σου ειναι της heroichi? corsair mobular 620w αλλα και 450αρι κανει, δε καιει πολυ η κάρτα...αρα ολα καλα οχ λαθος, το παλικαρι ρωτας απ οτι ειδα μετα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.