Προς το περιεχόμενο

Αγορά νέας κάρτας γραφικών.

Dr41k

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά ,

Η παλιά μου κάρτα γραφικών (XFX 8600 GT) τα έφτυσε χθές , και έτσι αναγκάζομαι να προχωρήσω σε αγορά νέας κάρτας. Θα ήθελα τις προτάσεις σας για το ποιά να επιλέξω , έχοντας 420 watt τροφοδοτικό , και με όσα λιγότερα λεφτά αν γίνεται. Έχω βάλει στο μάτι την XFX HD5450 , αξίζει να την πάρω;

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μάλιστα.....αυτό για να πω την αλήθεια δεν το είχα κοιτάξει...

Άρα; Που να στραφώ; Όχι τίποτα άλλο αλλά χρειάζομαι και το pc για την εξεταστική και βιάζομαι...

Δημοσ.
EDIT

http://www.zero1.gr/product_info.php?products_id=98994

τσιμπα τη

αν και αρχιζει και δειχνει την ηλικια της, οτι καλυτερο σε αυτα τα χρηματα... :-)

Είσαι σίγουρος οτί μπορεί να την αντέξει το τροφοδοτικό; γιατί βλέπω μια διαφορα 40 watt παραπάνω σε κατανάλωση από την 5670 που πρότεινε το άλλο παιδί...Ποιά από τις δύο αποδίδει καλύτερα σε 22' οθόνη;

Δημοσ.

η 4850 ειναι αρκετα καλυτερη απο την 5670 αλλα δεν υποστηριζει dx11 και ειναι πιο ενεργοβορα

λογικα το τροφοδοτικο σου πρεπει να την σηκωνει

Δημοσ.

Ok , χίλια ευχαριστώ για την βοήθεια θα λάβω υπ'όψιν μου τις προτάσεις σας και θα αποφασίσω αναλόγως!:-)

---------- Προσθήκη στις 21:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:38 ----------

Παιδιά , μεγάλο πρόβλημα , είχα ξεχάσει το γεγονός οτι η m/b μου δεν υποστηρίζει ΑΤι κάρτες...οπότε αν είναι δυνατόν προτείνετε nvidia!:mad:

Δημοσ.
Ok , χίλια ευχαριστώ για την βοήθεια θα λάβω υπ'όψιν μου τις προτάσεις σας και θα αποφασίσω αναλόγως!:-)

---------- Προσθήκη στις 21:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:38 ----------

Παιδιά , μεγάλο πρόβλημα , είχα ξεχάσει το γεγονός οτι η m/b μου δεν υποστηρίζει ΑΤι κάρτες...οπότε αν είναι δυνατόν προτείνετε nvidia!:mad:

γιατι δεν υποστηριζει ati???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...