thodhoris Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Λοιπον παιδια στις πανελληνιες περασα στο τμημα οινολογίας & τεχνολογίας ποτών στην Αθηνα και ειμαι μεταξυ αυτου και καποιου ιδιωτικου πανεπιστημιου... Αυτο που με προβληματιζει ιδιαιτερα ειναι κατα ποσο υπαρχει δουλεια σε αυτον τον κλαδο. Το συζητησα και με τους καθηγητες του φροντιστηριου και μου ειπαν να προτιμησω το τμημα αυτο. Ομως ακομα το σκεφτομαι. Αν καποιος απο σας ξερει κατι πανω σε αυτο το θεμα ας με ενημερωσει. Αν παλι δεν ξερει μια γνωμη δεν βλαπτει... ευχαριστω
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Λοιπον παιδια στις πανελληνιες περασα στο τμημα οινολογίας & τεχνολογίας ποτών στην Αθηνα και ειμαι μεταξυ αυτου και καποιου ιδιωτικου πανεπιστημιου... Αυτο που με προβληματιζει ιδιαιτερα ειναι κατα ποσο υπαρχει δουλεια σε αυτον τον κλαδο. Το συζητησα και με τους καθηγητες του φροντιστηριου και μου ειπαν να προτιμησω το τμημα αυτο. Ομως ακομα το σκεφτομαι. Αν καποιος απο σας ξερει κατι πανω σε αυτο το θεμα ας με ενημερωσει. Αν παλι δεν ξερει μια γνωμη δεν βλαπτει... ευχαριστω Εξαρταται για το ειδος της δουλειας που σε ενδιαφερει. Για παραδειγμα μπορεις να δουλεψεις σε καποιο οινοποιειο ως οινολογος, σε καποια καβα, σε η ως σομελιε (οπως γραφεται αυτο). Φιλη μου η οποια τελειωσε την σχολη βρηκε αμεσως δουλεια στα δυο τελευταια απο τα παραπανω. Γενικα παντως απο ο,τι καταλαβα αν το κυνηγησεις θα σε ανταμοιψει διοτι ειναι προσφατη σχολη οποτε δεν εχει πολλους αποφοιτους ηδη.
margaritagr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Αμα σ αρεσουν τα κρασια πηγαινε!! Αξιζει σαν σχολη. Απλα να ξερεις οτι πιθανον να πρεπει να δουλεψεις επαρχια Sent from my iPhone using Insomnia.app
arxaggelos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Αν έχεις κανένα κτήμα και ψήνεσαι, το φυτεύεις κλήματα και κάνεις δικό σου label και μερακλώνεις. Αλλά θέλει κυνήγι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.