NOPSTRIM Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Γεια χαρά! Με το PC της υπογραφής μου, έτσι και δοκιμάσω να κάνω record κάνα game την ώρα που παίζω, με Fraps, Xfire, WeGame, you name it... κατά ένα περίεργο λόγο άπλα σέρνονται τα πάντα! ότι ρυθμίσεις και να κάνω... full size, half, 30fps, 29fps, 25fps κτλ... Έτσι αποφάσισα να πάω να αγοράσω μια capture card, όμως δεν ξέρω την τύφλα μου από capture cards... μπορεί κάποιος να μου προτείνει μια καλή φθηνή λύση; και με το φθηνή, καλή λύση δεν εννοώ μια των 10e που να κάνει την δουλειά μιας των 200e προς Θεού... Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να κάνω record τα games που παίζω! Ευχαριστώ!
TheELF Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Η capture cards παίρνουν σήμα από εξωτερική πυγή,δεν μπορούν να καταγράψουν παιχνίδι. Κάποιο άλλο πρόβλημα υπάρχει και καθυστερεί το fraps.
NOPSTRIM Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Συγνώμη αλλά από τα λίγα που έχω καταλάβει αν έχεις μια capture card η έστω μια gpu με video in και συνδέσεις πάνω το monitor αυτόματα καταγράφει ότι βλέπει από το monitor... με κάποιο πρόγραμμα...
TheELF Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Όπως βλέπεις εδώ το VGA είναι μονόδρομος το 1 RED 2 GREEN 3 BLUE έχουν μόνο μία κατεύθυνση από το PC στην οθόνη. Εσύ ίσως να σκεφτόσουν το scart σε tv με κάποιο vcr εκεί ναι,ενδέχεται ότι βλέπεις να το γράφεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.