Προς το περιεχόμενο

Βοήθήστε με να διαλέξω ^^

Carebear

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διάβασα 3-4 threads περί οθονών, και είδα ότι όλοι είναι τρελαμένοι με αυτήν την οθόνη.

Εγώ από μόνος μου σκεφτόμουν και αυτές τις δύο [-1-] , [-2-]

Από χαρακτηριστικά όλες έχουν Απόκρηση 5ms, και Αντίθεση 1000:1, αλλά Δυναμική Αντίθεση η τελευταία έχει 5000000:1,

χίλιες φορές πιο πολύ από τις άλλες. (αλλά Φωτεινότητα 250 ενώ οι άλλες 300)

Απλά δεν ξέρω πόσο συμαντική είναι η Δυναμική Αντίθεση. Ας με διαφωτήσει κάποιος αν γνωρίζει.

Η μία έχει και tv αλλά δεν με ενδιαφέρει, έχω ήδη πολύ καλη.

Όσο για τις ίντσες, ε δεν θα τα χαλάσουμε στη μία ίντσα, ντάξει...

Α ναι, και η τελευταία είναι LED, αν και διάβασα πως δεν έχει διαφορά στην απόδοση.

Βασικά την θέλω για gaming και για γραφιστική, ελλείψει χρημάτων για mac :cry:

Δημοσ.
Διάβασα 3-4 threads περί οθονών, και είδα ότι όλοι είναι τρελαμένοι με αυτήν την οθόνη.

χεχεχε προφανώς δεν είδες τα πολλαπλάσια ποστ που προτείνουν την Dell σε βαθμό γραφικότητας.

+1 στην 2311Η

• Super Moderators
Δημοσ.

πράγματι γμτ, σκέφτομαι να ζητήσω ποσοστά από το msystems, μην σου πω από την Dell :P

Δημοσ.

Βασικά τι καλύτερο έχει η dell? μόνο το Viewing Angle βλέπω να είναι καλύτερο, που δεν με ενδιαφέρει tbh.

Έχει και 8ms Response Time, ενώ διάβασα πως είναι πολύ σημαντικό για παιγνίδια και 8ms λένε είναι το μίνιμουμ.

Υπάρχει απο Πλαίσιο; γιατι δεν τη βρήσκω. Θα το προτιμούσα γιατί έχω υπόλοιπο να ξοδέψω από μια αλλαγή.

Πάντως σας εμπιστεύομαι, απλά εξηγήστε μου τι είναι αυτό που την κάνει καλύτερη απο την LG.

Γιατί εδώ ένας φίλος με λέει "τι dell και turboX ρε μλκ, έλεος, πάρε LG/samsung/philips να γουστάρεις" και τέτοια. lol

Δημοσ.

dell

Καλύτερο panel.

=

Καλύτερα χρώματα,γωνίες θέασης.

____

Η οθόνη με την βάση που έχει μπορεί να γυρίσει σε πορτραίτο.

Έχει ρύθμιση για να ανεβάζεις το monitor πιο ψηλά/χαμηλά.

usb ports.

Δημοσ.
dell

Καλύτερο panel.

=

Καλύτερα χρώματα,γωνίες θέασης.

____

Η οθόνη με την βάση που έχει μπορεί να γυρίσει σε πορτραίτο.

Έχει ρύθμιση για να ανεβάζεις το monitor πιο ψηλά/χαμηλά.

usb ports.

IPS panel χρωματική απόδοση και γωνίες θέασης, τεράστια διαφορά...

aha i see.... οπότε δεν πειράζει που έχει μόνο 8ms απόκριση, είναι γενικά καλύτερη για gaming δηλαδή...

(αυτό που "γυρνάει" η οθόνη θα με βολέψει πολύ για καμιά δουλίτσα, καλή φάση ^^)

Δημοσ.
aha i see.... οπότε δεν πειράζει που έχει μόνο 8ms απόκριση, είναι γενικά καλύτερη για gaming δηλαδή...

(αυτό που "γυρνάει" η οθόνη θα με βολέψει πολύ για καμιά δουλίτσα, καλή φάση ^^)

Ούτε κάποιος με βιονικό μάτι θα καταλάβαινε ποτέ διαφορά 8ms Vs 5-6+ms των tn panel.

Μιας και ποτέ δεν είναι 2 :P

Δημοσ.

ΟΚ, έκλεισε λοιπόν, ευχαριστώ =)

---------- Προσθήκη στις 19:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:51 ----------

Εδώ είσαι ..
+1______________________
χεχεχε προφανώς δεν είδες τα πολλαπλάσια ποστ που προτείνουν την Dell σε βαθμό γραφικότητας.+1 στην 2311Η
πράγματι γμτ, σκέφτομαι να ζητήσω ποσοστά από το msystems, μην σου πω από την Dell :P
To <<μόνο>> αντικατέστησέ το με το <<τόσο>>..

Το site που δώσατε δεν δέχετε αντικαταβολή για παράδοση στη Θεσσαλονίκη.

Ξέρετε κανένα που να κάνει; ή να βρίσκεται στην πόλη, και να πάω να το πάρω εγώ.

Εγώ έστειλα mails σε καποια sites που το πουλάνε αλλά άμα ξέρετε κάποιο εσείς, πείτε μου πλιζ =)

(Αποφεύγω τις ψηφιακές συναλλαγές εφόσον υπάρχει εναλλακτική)

Δημοσ.
Το site που δώσατε δεν δέχετε αντικαταβολή για παράδοση στη Θεσσαλονίκη.

δεν δέχεται αντικαταβολή λόγω βάρους, και στο στέλνουν με μεταφορική. Εφοσον θέλεις να αποφύγεις ψηφιακές συναλλαγές αυτό σε βολεύει μιας και το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να καταθέσεις στον τραπεζικό λογαριασμό τους τα χρήματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...