tasosvel Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 καλησπέρα, ένας φίλος ψάχνει να αγοάσει καινούρια τηλεόραση 40 ή 42" Αν και δεν ξέρω πάρα πολλά από τηλεοράσεις του πρότεινα την Panasonic TX L42S20E μιας και την βρήκα σε προσφορά στα multirama. Είναι καλή; Τι άλλο θα μου προτείνατε; Θέλει να είναι από multirama, πλαίσιο, κωτσόβολο ή κάποιο άλλο μεγάλο μαγαζί για να μπορεί να παει να την δει και μετά να την αγοράσει.
Asta_na_Pane Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Γιατί την επιλογή τηλεόρασης παίζουν ρόλο διάφορα πράγματα πέρα από τα λεφτά όπως η χρήση που θα της κάνει και η απόσταση θέασης (2 μέτρα; 3 μέτρα; 4 μέτρα; ). Επίσης, τον ενδιαφέρει ο media player σε μια τηλεόραση ή θα την συνδέει με υπολογιστή; Αν είναι να συνδέει πολύ το pc ή κανα pc3 και τέτοια για να παίζει ας πάρει LCD την Samsung 40C650 40''. Έχει 740 φθηνότερη τιμή. Μπορεί να πάει στο πλαίσιο να την δει και να την πάρει μετά από το φθηνότερο μαγαζί. Αν είναι να βλέπει πιο πολύ ταινίες full hd, σειρές και τέτοια και να μην παίζει 3-4 ώρες την μέρα παιχνίδια ας πάρει plasma την Panasonic TX-P42S20E 42" στα 700. Επίσης μπορεί να πάει στο πλαίσιο να την δει και μετά να την πάρει από κάπου αλλού φθηνότερα.
tasosvel Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Έχει ένα κόλλημα με ταινίες να σου πω την αλήθεια οπότε φαντάζομαι κψρίως για ταινίες την θέλει. Δεν είνα καθόλου gamer. Θα τον στείλω να πάει να δει την Panasonic TX-P42S20E 42 και θα επανέλθω με νεότερα. Καλή δεν είναι η τιμούλα της 699;
Asta_na_Pane Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Αν την θέλει κυρίως για ταινίες, στα 700 ευρώ είναι πιστεύω η καλύτερη επιλογή που μπορεί να κάνει. Η τιμή (699 ευρώ) που ρωτάς με τα σημερινά δεδομένα είναι καλή. Αν σκεφτείς ότι πριν 5 μήνες είχε +200 ευρώ. Και η αλήθεια είναι ότι δεν την βλέπω να πέφτει και πολύ από την σημερινή της τιμή - είναι βλέπεις σταθερή εδώ και κανα τρίμηνο (αν και ποτέ δεν ξέρεις).
Voodooman Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μετά από αρκετό ψάξιμο, κινούμαι πια και εγώ για plasma. Η S20 είναι και για εμένα η πρώτη επιλογή. Και επίσης, ο φίλος σου να ξέρει ότι οι panasonic έχουν χάλια media player, αλλά και οι περισσότερες σε αυτά τα χρήματα δεν έχουν καν θύρα USB. Οπότε, αν θέλει να παίζει ψηφιακό περιεχόμενο και όχι μόνο να βλέπει DVD ή Blue Ray, να υπολογίζει και άλλα €120-150 για έναν ξεχωριστό media player.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.