Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Θέλω να σε πικάρω, επειδή ξέρω πως είσαι υποστηρικτής nVidia.. Blame Boinc, Cuda Accelerated Όπως και να το κάνεις, όταν υπάρχει είδηση, είσαι στο προσκύνιο (για την ATi...ε, AMD αναφέρομαι).. ναι αλλά δεν θυμάμαι να κράζω σε αυτά
mimidon Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 ναι αλλά δεν θυμάμαι να κράζω σε αυτά Ε, ζηλεύεις είπα..
konefsta Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 κατσε κατσε κατσε !!! εδω μιλανε για συνεργασια cpu gpu , αν ειναι amd η gpu τοτε θα πρεπει να εχουμε amd cpu για να εχουμε αναμενομενα αποτελεσματα ? :-O δλδ οσοι εχουμε ιντελ και ατι στο μελλον θα πρεπει να εχουμε ειτε ιντελ με nvidia ειτε amd με amd radeon ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 κατσε κατσε κατσε !!! εδω μιλανε για συνεργασια cpu gpu , αν ειναι amd η gpu τοτε θα πρεπει να εχουμε amd cpu για να εχουμε αναμενομενα αποτελεσματα ? :-O όχι βέβαια...
sozz Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 αν ηταν ετσι τοτε στο μελλον θα εχουμε intel - intel amd -amd nvidia - η intel βαλεις η amd θα παιρνεις το 50%
konefsta Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 αν ηταν ετσι τοτε στο μελλον θα εχουμεintel - intel amd -amd nvidia - η intel βαλεις η amd θα παιρνεις το 50% δεν υπαρχει φανταζομαι περιπτωση εξαγορας nvidia απο intel ε? ή εστω συνεργασια ?
Haldol Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Όλα παίζουν. Αλλά για συνεργασία δεν το θεωρώ και πολύ πιθανό, μιας και δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις οι δύο εταιρείες (ή τουλάχιστον έτσι θέλουν να βγάζουν προς τα έξω). Πάντως το να «εξαφανιστεί» το brand name της ATI μόνο καλό δε το θεωρώ. Εάν ήταν αποτυχημένο σαν όνομα δε θα το συζητούσα. Αλλά δεδομένης της πορείας του, μάλλον γκάφα θα είναι άμα χαθεί από προσώπου γης.
Nik.K Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Ειναι λογικο να θελει να προωθησει το ονομα της στην αγορα η AMD και κακα τα ψεματα οταν καποιος ασχετος αγοραζει ΑΤΙ καρτα μενει το ΑΤΙ και οχι το AMD.
paliatsouras Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Πάντως το να «εξαφανιστεί» το brand name της ATI μόνο καλό δε το θεωρώ.Δε νομιζω να υπαρξει προβλημα για την ΑMD γιατι ετσι κι αλλιως το ποσοστο της αγορας που εχει το κερδισε χωρις τις πλατες της ΑΤΙ.
alexis333 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 AMD's decision to kill ATI was a bad idea
petsoukos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ ένα έχω να πω. AMD φορ δε βιν Όταν αγοράζεις AMD & ΑΤΙ παίρνεις αυτό που πληρώνεις και με το παραπάνω. Απόδοση/Τιμή 20/10... η άλλη πλευρά είναι overpriced... (Intel&Nvidia) Υ.Γ. Μην πει κανείς γιατί έχω i7 στην υπογραφή... το πήρα μεταχειρισμένο το chip... και το Mobo. Είχα σκοπό να πάρω με τα ίδια λεφτά AMD CPU.
pournaras Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ ένα έχω να πω. AMD φορ δε βιν Όταν αγοράζεις AMD & ΑΤΙ παίρνεις αυτό που πληρώνεις και με το παραπάνω. Απόδοση/Τιμή 20/10... η άλλη πλευρά είναι overpriced... (Intel&Nvidia) Υ.Γ. Μην πει κανείς γιατί έχω i7 στην υπογραφή... το πήρα μεταχειρισμένο το chip... και το Mobo. Είχα σκοπό να πάρω με τα ίδια λεφτά AMD CPU. Τι ειναι το βιν;
Dark_son20 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 win μεταφρασμένο κατά το "Βικιπαίδεια"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα