Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πολύ κρίμα που θα χάσει το ονομα της η ΑΤΙ όπως και να το κάνουμε ήταν μεγάλο όνομα...

αλλα βλεπετε στο βωμό του χρήματος απο ατι μεχρι και ΑΛΟΓΟ θα την ονομάσουν

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εάν η επερχόμενη σειρά 6 είναι αρκετά δυνατή και κρατήσει τα ινία στο χώρο των παιχνιδιών έμμεσα θα ενισχυθεί το Brand Name AMD.

Τα αυτοκόλλητα στο εξωτερικό των κουτιών σου χαρχαλεύουν υποσυνείδητα το μυαλό, δίπλα στο Intel δεν θα έχει ATI αλλά AMD :devil:.

edit

εφόσον η Apple χρησιμοποιεί ΑΤΙ αυτή τη στιγμή και δεν ξέρουμε ακόμα για πόσο, το λογότυπο AMD θα λανσάρει δίπλα στο λογότυπο της Apple επίσης.

Δημοσ.

αντε να τα βρουνε και οι Intel/Nvidia και να εχουμε μονο καρτες γραφικων Intel (σοβαρες αυτη τη φορα) και Αmd.. ;)

• Super Moderators
Δημοσ.
Δηλαδη την ΑΤΙ την αγορασε η AMD που την αγορασε η NVIDIA.

Και όχι μόνο αυτό αλλά όπως έχω ακούσει δε πρόκειται να βγούν HD6700 series.

ποιος ήρθε?

Δημοσ.

Είναι νωρίς ακόμα για 6700 σειρά, όσοι αγόρασαν τα high end της σειράς 5χχχ, θα τραβάνε τα μαλιά τους!

Εγώ πάντως με κάρτες γραφικών της AMD δεν έχω μείνει δυσαρεστημένος, ούτε λόγω επιδόσεων ούτε λόγω τιμής, όσο για τους επεξεργαστές, θέλους λίγη δουλειά ακόμα για να φτάσουν την intel, αλλά αυτό είναι άσχετο.

Δημοσ.

Ρε υποστήριξη της προκοπής θα δούμε? Που ασχολούμαστε με αλχημείες για να περάσουμε ένα driver!

Δημοσ.
Ρε υποστήριξη της προκοπής θα δούμε? Που ασχολούμαστε με αλχημείες για να περάσουμε ένα driver!

Σε τι μηχανημα δεν εχει υποστηριξη;

Δημοσ.
Σε Win 7 64bit ας πουμε που δε κανει εγκατασταση;

Το catalyst δεν κάνει εγκατάσταση σε Win 7 64x? Εμένα κανονικά έκανε σε 3 PC, εκτός και αν εννοείς κάτι διαφορετικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...