Προς το περιεχόμενο

διακοπή σύνδεσης HOL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά καλησπέρα... επειδή μετακομίζω ( σε άλλη πόλη ) θέλω να κάνω διακοπή της double play σύνδεσης που έχω στην hol.... έχω ξεπεράσει τον ένα χρόνο που ήταν το συμβόλαιο.... ξέρετε ποια είναι η διαδικασία?

Δημοσ.
παιδιά καλησπέρα... επειδή μετακομίζω ( σε άλλη πόλη ) θέλω να κάνω διακοπή της double play σύνδεσης που έχω στην hol.... έχω ξεπεράσει τον ένα χρόνο που ήταν το συμβόλαιο.... ξέρετε ποια είναι η διαδικασία?

Αν θυμάμαι καλά χρειάζεται ένα fax με ταυτότητα και μία υπεύθυνη δήλωση. Αν σου πουν απλά οκ, θα το κόψουμε μην αρκεστείς σε αυτό. Καλύτερα να ζητήσεις να σου δώσουν ένα fax και να στείλεις την αίτηση για διακοπή, ζητώντας και επιβεβαίωση ότι την έλαβαν. Μην βρεθείς να πληρώνεις; τσάμπα μήνες σύνδεσης.

Δημοσ.

προσπαθώ δυο μέρες και δεν έχω καταφέρει να μιλήσω με κάποιον στο τηλεφωνικό τους κέντρο....

αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολύ είναι σε πόσο καιρό σου κάνουν την διακοπή μετά την αποστολή της αίτησης και αν μπορούν να την διακόψουν μια συγκεκριμένη ημερομηνία ( τέλος Σεπτέμβρη )....

επίσης αν πχ γίνει η διακοπή στις 4/10 εγώ θα πληρώσω ολόκληρο το πάγιο του Οκτώβρη?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...