Kasrith Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στην Αμερική έχει τρελή πέραση...προσωπικά μου αρέσει αρκετά Επρεπε να το ειχα ξεκινησει το καλοκαιρη μου φαινεται... Τωρα Σεπτεμβρη, ξεκινανε αλλα τοσα ποτε να το δω κ αυτο :/ Ακου το κοινο οταν ακουει το ονομα του Paul στις υποψηφιοτητες... Αξιος
CmPunk39 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Κρίμα το Lost άξιζε τουλάχιστον 1 emmy ...Το Breaking Bad έσκισε όπως πάντα και προσωπικά εμένα το mad men δν μου αρέσει...
seishirosakura Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Κρίμα το Lost άξιζε τουλάχιστον 1 emmy ...Το Breaking Bad έσκισε όπως πάντα και προσωπικά εμένα το mad men δν μου αρέσει... Σε ποια κατηγορία;
CmPunk39 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Σε ποια κατηγορία; Ο Michael Emerson πιστευω οτι το αξιζε αλλα και ο Aaron Paul ειναι εξαιρετικος ομως περιμενα λογο του οτι το λοστ τελειωσε να το εδειναν στον Emerson .
seishirosakura Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Θα συμφωνούσα σε Emerson στις προηγούμενες σεζόν αλλά στην έκτη μου φάνηκε πολύ... λίγος. Paul και πάλι Paul.
john1987 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Εχω δει τις πρωτες 2 σαιζον του Mad Men. Αρχιζει ωραια αλλα καπου το χαλαει και γινεται πολυ βαρετο. Μου φαινεται αδιανοητο οτι το ντεξτερ εχασε το βραβειο απο αυτο.
Kasrith Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Συγκρινουν σεζον με σεζον... Δεν εχω δει καθολου Mad Men αλλα προφανως πρεπει να ηταν φοβερη σεζον για να πηρε το βραβειο... Οσο για τον Paul κανεις δεν το αξιζε περισσοτερο
konnak Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Το Mad Men έχει πάρει το ΕΜΜΥ καλύτερης δραματικής σειράς 3 χρόνια σερί.
ScarletK Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Βασικά το Mad Men είναι αλήθεια, δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω.Στο ίδιο στυλ με το sopranos.Ξέρω πως δεν κάνει appeal πάντα αυτός ο τρόπος, γιατί θέλουμε arcs και ups and downs γενικά για να μας κρατάνε το ενδιαφέρον.Μερικές φορές δεν έχεις όρεξη να κάτσεις να "διαβάσεις" σκηνές τύπου το "νόημα της ζωής είναι το ποτάμι".Από την άλλη δεν ξέρω κατά πόσο η δικιά μας διάθεση στην πορεία μιας μέρας, μπορεί να μειώσει το τι συμβαίνει σε αυτή τη σειρά και το επίπεδο γραψίματος. Στο sopranos θυμάμαι στην διαδρομή τριών σεζόν, σε κάποιο επεισόδιο ένας από τους χαρακτήρες αναφέρει το ίδιο αστείο που είχε πει 1-2 χρόνια πριν.Σε όποιον το είχα πει δεν έδωσε και πολύ σημασία, για μένα ήταν απλά ιδιοφυές.Πιστεύεις τους χαρακτήρες, έχουν ζωή, λένε μαλακίες, επαναλαμβάνονται και τίποτα δεν περιορίζεται στο τέλος μιας σεζόν.Συνειδητά ό,τι έχεις δει υπάρχει μέσα στο κεφάλι του χαρακτήρα και το κουβαλάει πάνω του όπως κουβαλάμε τις αναμνήσεις μας κι εμείς.Σε αυτό το επίπεδο το γράψιμο είναι τόσο πολύπλοκο που γίνεται απλό.Άμα σηκώσεις κεραίες όμως, σε κατακλύζουν μηνύματα και συναισθήματα σε κάθε σκηνή.Ότι συμβαίνει και στη ζωή δηλαδή όταν βγει ο παράγοντας "εγώ" και "καθημερινότητα" μου. Σε επίπεδο σειράς λοιπόν hands down καλά το πήρε για μένα, σε επίπεδο 1ου ανδρικού κτλ, νομίζω είναι καλύτερα να αλλάζει για να μην αδικούμε τις προσωπικές πινελιές των ηθοποιών(μπορεί μία σειρά να χάνει κάπου, αλλά ο χαρακτήρας που υποδύεται κάποιος να είναι κορυφαίος). Και όσο κι αν βαριέμαι να επαναλαμβάνομαι δεν προσπαθώ να προσβάλω κανέναν, ο κάθε άνθρωπος έχει τον τρόπο του και να αυτομαστιγώνεται και να παίρνει το daily dose of drama του.Δεν χρειάζεται ντε και καλά να μας αρέσει κάτι επειδή οι ακαδημίες, ή ο Τάσος ο ψαράς το θεωρούν διαμάντι. Το παραπάνω μήνυμα ήταν μια προσφορά της dont_cut_your_wrists_too_soon.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.