Sellers Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Μετά απο προτροπή του Thresh. Να έχουμε και κάπου να τα λέμε... Best Series, Drama * Mad Men Breaking Bad Dexter Lost The Good Wife True Blood Best Series, Comedy * Modern Family Nurse Jackie Curb Your Enthusiasm 30 Rock Glee The Office Best Actor, Drama * Bryan Cranston, Breaking Bad Michael C. Hall, Dexter Hugh Laurie, House Jon Hamm, Mad Men, Matthew Fox, Lost Kyle Chandler, Friday Night Lights Best Actress, Drama * Kyra Sedgwick, The Closer Connie Britto, Friday Night Lights Glenn Close, Damages Mariska Hargitay, Law & Order: Special Victims Unit January Jones Mad Men Julianna Margulies, The Good Wife Best Actor, Comedy * Jim Parsons, The Big Bang Theory Alec Baldwin, 30 Rock Tony Shalhoub, Monk Steve Carell, The Office Larry David, Curb Your Enthusiasm Matthew Morrison, Glee Best Actress, Comedy * Edie Falco, Nurse Jackie Tina Fey, 30 Rock Lea Michele, Glee Julia Louis-Dreyfus, The New Adventures of Old Christine Amy Poehler, Parks and Recreation Toni Collette, United States of Tara Best Supporting Actor, Drama Series * Aaron Paul, Breaking Bad Andre Braugher, Men of a Certain Age Michael Emerson, Lost John Slattery Mad Men Martin Short, Damages Terry OQuinn, Lost Best Supporting Actress, Drama Series * Archie Panjabi, The Good Wife Rose Byrne, Damages Christine Baranski, The Good Wife Elisabeth Moss, Mad Men Christina Hendricks, Mad Men Sharon Gless, Burn Notice Best Supporting Actor, Comedy Series * Eric Stonestreet, Modern Family Neil Patrick Harris, How I Met Your Mother Chris Colfer, Glee Jon Cryer, Two And A Half Men Ty Burrell, Modern Family Jesse Tyler Ferguson, Modern Family Best Supporting Actress, Comedy Series * Jane Lynch, Glee Kristen Wiig, Saturday Night Live Sofia Vergara, Modern Family Jane Krakowski, 30 Rock Holland Taylor, Two and A Half Men Julie Bowen, Modern Family Outstanding Variety, Music or Comedy Series * The Daily Show with Jon Stewart Colbert Report Real Time with Bill Mahr Saturday Night Live The Tonight Show with Conan O'Brien Outstanding Reality Program * Jamie Olivers Food Revolution Antiques Roadshow Kathy Griffin: My Life on the D-List Dirty Jobs MythBusters Undercover Boss Outstanding Reality-Competition Program * Top Chef The Amazing Race American Idol Dancing With the Stars Project Runway Outstanding Host for a Reality or Reality-Competition Program * Jeff Probst, Survivor Tom Bergeron, Dancing With the Stars Phil Keoghan, The Amazing Race Heidi Klum, Project Runway Ryan Seacrest, American Idol Outstanding Made for Television Movie * Temple Grandin End Game Georgia O'Keefe Moonshot The Special Relationship You Don't Know Jack Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish
Sellers Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Ε όχι και Supporting Actor ο Terry OQuinn. Και μου θέλει και emmy ο Fox.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Εδώ θέλανε και best series drama...που πας ρε καραμήτρο???
konnak Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Γιατί, τι βραβείο έπρεπε να πάρει; Best Series, Drama* Mad Men Breaking Bad Dexter Lost The Good Wife True Blood Αναμενόμενο, αν και θα θελα Breaking Bad, η 3η σεζόν του ήταν καταπληκτική. Best Actor, Drama* Bryan Cranston, Breaking Bad Michael C. Hall, Dexter Hugh Laurie, House Jon Hamm, Mad Men, Matthew Fox, Lost Kyle Chandler, Friday Night Lights Νομίζω ο Cranston ήταν τουλάχιστον ένα επίπεδο πάνω από τους υπόλοιπους (δεν έχω δει το Friday Night Lights). 3ο σερί ΕΜΜΥ! Best Supporting Actor, Drama Series* Aaron Paul, Breaking Bad Andre Braugher, Men of a Certain Age Michael Emerson, Lost John Slattery Mad Men Martin Short, Damages Terry OQuinn, Lost Απόλυτα δίκαιο, το λέγαμε και στο άλλο τόπικ. Επίσης, να συμπληρώσω ότι στα πιο "ειδικά" βραβεία, o John Lithgow πήρε το ΕΜΜΥ Outstanding Guest Actor in a Drama Series για το ρόλο του στο Dexter (ήταν καταπληκτικός) και το Dexter πήρε το ΕΜΜΥ Outstanding Directing for a Drama Series για τη σκηνοθεσία του φινάλε, The Getaway.
sheik Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Ε όχι και Supporting Actor ο Terry OQuinn. Και μου θέλει και emmy ο Fox. Διαφωνω Ο Τερρυ ηταν εξαιρετικος στην κατα τα αλλα μετρια 6η σαιζον,πολυ καλυτερος σε σχεση με την 3η οταν και πηρε το βραβειο.Φετος επαιζε και 2 ρολους και ηταν φοβερος στο να δινει την εντυπωση 2 διαφορετικων χαρακτηρων.Ετυχε ομως να πεσει σε ακομα πιο εξαιρετικο ανταγωνισμο.Γενικως για το Λοστ περιμενα μονο το εμμυ σκηνοθεσιας για το φιναλε αλλα ουτε αυτο ηρθε. Κατα τα αλλα,απειρα ρισπεκτ για τον Τριαδα...!
konnak Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Αρτιστικά και σκηνοθετικά το φινάλε του Dexter ήταν εξαιρετικό. Μόνο και μόνο την τελευταία σκηνή και το διάλογο Dexter - Τριάδα να πάρεις. Ακόμα πάντως και αυτό να μην το παιρνε, ήταν δίπλα το One Minute του Breaking Bad στο οποίο θυμάμαι να έχω μείνει άναυδος με το τελευταίο λεπτό του, lol. Από τις λίγες φορές που σε σειρά έχω σηκωθεί και είμαι καρφωμένος στην οθόνη. Ο Ο'Κουίν βυθίστηκε στη μετριότητα τόσο της 6ης σεζόν του Lost όσο και στην κενότητα του χαρακτήρα του στη σειρά. Πάντως ήταν από τα λίγα καλά του Lost φέτος. Και πάλι, το τρεμάμενο χέρι του Τζέσι δεν το έφτασε. Άσχετο, νομίζω ο Sellers εννοεί ότι ο Ο'Κουίν είναι παράλογο να θεωρείται supporting actor στο Lost, και lead actor o Fox.
Sellers Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Διαφωνω Ο Τερρυ ηταν εξαιρετικος στην κατα τα αλλα μετρια 6η σαιζον,πολυ καλυτερος σε σχεση με την 3η οταν και πηρε το βραβειο.Φετος επαιζε και 2 ρολους και ηταν φοβερος στο να δινει την εντυπωση 2 διαφορετικων χαρακτηρων.Ετυχε ομως να πεσει σε ακομα πιο εξαιρετικο ανταγωνισμο.Γενικως για το Λοστ περιμενα μονο το εμμυ σκηνοθεσιας για το φιναλε αλλα ουτε αυτο ηρθε. Κατα τα αλλα,απειρα ρισπεκτ για τον Τριαδα...! Εννοώ ότι ο OQuinn ήταν πολύ καλός και είχε έναν απο τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, για να μπει σε μια τέτοια κατηγορία. Και ότι ο Mathew Fox είναι τόσο για τον πέο, που πρέπει να πάει στο μικρόφωνο και να πει ευχαριστώ απλά και μόνο που είναι υποψήφιος. Ο House έχει πάρει ποτέ Emmy?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 όχι, έχει 5-6 υποψηφιότητες και πάντα παίρνει το πούλο ξενέρωσα που δεν πήρε Emmy η Sofia Vergara, είχε υποσχεθεί ότι θα έβγαινε γυμνή στους δρόμους or something χάρηκα που πήρε τα @@ το Glee...ουστ
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Ενσταση!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ???
Moderators Praetorian Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Ας αφήσω εδώ δύο τυχαία (εντελώς ) βιντεάκια από την τελετή: Πρέπει να ήταν κάπως ξενέρωτα τα πράγματα από άποψης show στα βραβεία....
SOCRATIS1000 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Τους ηττημενους γελαστους τους βλεπω,αλλα δεν θελω να σκεφτομαι τι χριστοπαναγιες κατεβαζουν απο μεσα τους
seishirosakura Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=B3xQchw1aYM[/ame] Το άξιζε (χωρίς ομολογουμένως να έχω δει όλες τις ταινίες/σειρές που ανταγωνίζονταν)
Kasrith Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 To Mad Men τοσο καλο που πηρε το Best Drama Series απο Dexter & Breaking Bad?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στην Αμερική έχει τρελή πέραση...προσωπικά μου αρέσει αρκετά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.