lanista Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2003 Έχιε κανείς αυτή την οθόνη ? Θα μπορούσε να μου πει αν αξίζει να δώσω 260 χιλιάρικα για να την αποκτήσω ? Ευχαριστώ .
farting_cow Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2003 Την έχω εγώ εδώ και 2 σχεδόν χρόνια, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, πολύ ψηλές συχνότητες σε μεγάλες αναλύσεις, πολύ καλή χρωματική απόδοση, δεν έχω παράπονο:Ρ Εκτός από τον όγκο της βέβαια Δεν έχει παρουσιάσει κανένα απολύτως πρόβλημα
lexios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2003 Den exw tin idia alla tin G220 i opoia me apogoitefse sfodra! Lypamai ta lefta pou eixa dwsei. Pote ksana sony
xaotikos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2003 Ti sou ekane h G220 Iexios?? Giati exw akrivws thn idia edw kai 3 xronia kai den exw kanena parapono
dpolal Δημοσ. 2 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2003 Lexios, χωρίς παρεξήγηση, αλλά όταν κριτικάρεις κάτι (οτιδήποτε) καλό είναι να παραθέτεις και τους λόγους πάντα, τα επιχειρήματα σου. Έτσι, όχι μόνο λύνεις απορίες άλλων, αλλά και τους βοηθάς να πάρουν κάποια απόφαση αρκετά σημαντική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.