Προς το περιεχόμενο

ΙΔΙΩΤΗΣ..Μπορω να φερω αυτοκινητο απο Γερμανια..?

ALXIOA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΡΙΑ..ΕΧΩ..μετα απο μια μικρη περιηγηση στο mobile βρηκα ενα σμαρτακι για μενα στα 2,300..ευρω..με.....

FR 01/2002

55,000 km

Diesel

30 kW (41 PS)

αυτο τωρα για να το φερω Ελλαδα τι θα μου στοιχισει μαζι με τα μεταφορικα και το τελωνειο..??

γνωριζει κανεις να μου πει την διαδικασια..??..ειμαι ιδιωτης ε και οχι εμπορος..η εμποροι τι ακρη εχουν δηλ και τα φερνουν 2000 και τα πουλανε 4500 και 5,000 euros..???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικα ετσι οπως ειναι πλεον τα πραγματα δεν συμφερει και τοσο πολυ να κατεβασεις αμαξι απο Γερμανια εκτος και αν ειναι το (παρα) πολυ τριετιας και 2000cc και πανω. Ακομα καλυτερη λυση στο θεμα ειναι να βρεις το αμαξι που θες (μεσω καποιου site οπως Auto.de) και να κανονισεις με καποια μαντρα που κανει τετοιες "εξυπηρετησεις" να σου το φερει αυτη. Θα πληρωσεις ενα λογικο ποσο για την αμοιβη της μαντρας και θα γλυτωσεις και ΠΟΛΥ χρονο (και οχι μονο) και το πιθανον ειναι να παρεις και κανενα χρονο χρονο εξτρα εγγυηση απο την ιδια τη μαντρα.

Οσο για την ερωτηση σου για το ποσο θα σου στοιχησουν τα μεταφορικα για το smart? Να υπολογιζεις απο 3 ως 6 χιλιαρικα αναλογα τον εξοπλισμο, χρονια κτλ. Οπως καταλαβαινεις δεν αξιζει και τοσο πολυ.

ειμαι κατα 99%σιγουρος οτι κυριως για τα σμαρτ με τις τιμες Ελλαδας τον συμφερει...(δεν ξερω τωρα με τις χρονολογιες και τα euro4 ti pezei)

και ποσο μαλλον αν παει ο ιδιος να μην φερει 1 αλλα 2.

απλα να ξερει την διαδικασια,ADAC για ελεγχο κτλ..

Οχι ρε συ, για τετοια χρονολογια smart και τετοιας ιπποδυναμης στην Ελλαδα βρισκει ανετα με 4-5 χιλιαρικα ενω για να το παρει απο τη Γερμανια θα πληρωσει τοσα μονο για τους φορους. Δεν αξιζει σιγουρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...