Lana_Raven Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 sorry φιλε μου εκ παραδρομης σου εδωσα λαθος λινκ το σωστο ειναι αυτο http://www.nvidia.com/object/win7-winvista-32bit-258.96-whql-driver.html ναι αυτό είχα κατεβάσει, απλά το Link βγήκε λάθος στην αντιγραφή. και είμαι θυληκό χαχαχα
Lana_Raven Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Τελικα τι εκανες ? δεν έχω επιχειρήσει την κατάργηση ακόμη, παρατήρησα όμως ότι ούτε το screen saver λειτουργεί και βγάζει το μήνυμα "¨Δεν ήταν δυνατή η εκτέλεση της προφύλαξης οθόνης επειδή απαιτεί νεότερη κάρτα γραφικών ή μια που να είναι συμβατή με Direct3D"
Nik.K Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Καλα οταν το επιχειρησεις αυτο το τρομερο εγχειρημα, κανεις επανεκινηση και προσπαθησεις να εγκαταστησεις τους οδηγους μας λες
Lana_Raven Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 ωραία........έκανα κατάργηση...........πως την ξαναεγκαθιστώ όμως ρε παιδια?!?!!?!?!?!?!?!?
Lana_Raven Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 sorry, το μήνυμα το έγραψα λίγο πριν μου πεις. Γι' αυτό και η χαζή απορία. Τα έκανα ολα αυτά...τίποτα...το απόλυτο τίποτα... ακριβώς τα ίδια πράγματα μου βγάζει και πάλι.
Lana_Raven Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 γιατί δε κάνω κάτι καλα?! απεγκαθιστώ όλα τα drivers της NVIDIA, κάνω και με το driver sweeper την εκκαθάριση, καταργώ τη συσκευή από τη διαχείρηση και κάνω restart. Μετά εγκαθιστώ τους drivers από το Link που μου δώσατε, ξανακάνω restart και το τίποτα είναι πάλι μπροστά μου... Δε βγάζω άκρη, η συσκευή από το πουθενά έβγαλε πρόβλημα, ίσως απευθυνθώ στο service του καταστήματος μιας και έχω εγγύηση ακόμη, γιατί φως από μόνη μου δε βλέπω... Ευχαριστώ πάντως όλους σας για τις συμβουλές!
Teisos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Ολόκληρη η διαδικασία πάει κάπως έτσι: 1. προσθαφαίρεση προγραμμάτων: αφαίρεση των drivers 2. restart> enter safe mode 3. ανοίγεις το sweeper: βγάζεις ότι λέει nvidia 4. restart> normal mode: εγκατάσταση νέων drivers
katsman Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Ολόκληρη η διαδικασία πάει κάπως έτσι:1. προσθαφαίρεση προγραμμάτων: αφαίρεση των drivers 2. restart> enter safe mode 3. ανοίγεις το sweeper: βγάζεις ότι λέει nvidia 4. restart> normal mode: εγκατάσταση νέων drivers Παίδες, αυτά που λέτε δεν λύνουν το πρόβλημα. Η κάρτα που έχω εγώ είναι η Geforce 9600GT. Κάθε προσπάθεια και άποψη δεκτή!
Teisos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Ολόκληρη η διαδικασία πάει κάπως έτσι:1. προσθαφαίρεση προγραμμάτων: αφαίρεση των drivers 2. restart> enter safe mode 3. ανοίγεις το sweeper: βγάζεις ότι λέει nvidia 4. restart> normal mode: εγκατάσταση νέων drivers Παίδες, αυτά που λέτε δεν λύνουν το πρόβλημα. Η κάρτα που έχω εγώ είναι η Geforce 9600GT. Κάθε προσπάθεια και άποψη δεκτή! Αν σου προτείνω να απενεργοποιήσεις το windows update και να επαναλάβεις τη ανωτέρα διαδικασία; Χμ.., κάτι φαίνεται να παρεμβάλεται ανάμεσα στις εγκαταστάσεις/ απεγκαταστάσεις σου..
valder Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 καλημερα! Lana_Raven βρηκες ακρη?το ιδιο ακριβως επαθα κ εγω χθες με μια ενημερωση και δε μπορω να βρω ακρη..μηπως λυθει το ζητημα αν εγκαταστησω τον παλιοτερο driver?κ που μπορω να τον βρω? ευχαριστω εκ των προτερων...
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Ολόκληρη η διαδικασία πάει κάπως έτσι:1. προσθαφαίρεση προγραμμάτων: αφαίρεση των drivers 2. restart> enter safe mode 3. ανοίγεις το sweeper: βγάζεις ότι λέει nvidia 4. restart> normal mode: εγκατάσταση νέων drivers Στους Forceware 256.χχ δεν δουλευει καλα το sweeper,πρεπει να σβησεις αρχεια χειροκινητα πλεον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.