Andreas2 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Είμαι μεταξύ αυτών των δύο.Εντάξει υπάρχουν 8 σειρές Nioxin αλλά μιλώ γενικά.Ποιο είναι το καλύτερο για δυνάμωμα των μαλλιών και καταπολέμηση της τριχόπτωσης;;;Ποιο δοκιμάσατε ή δοκιμάσετε και τα δύο;;;Από άποψη οικονομική και μακρυπρόθεσμα;;;(όχι πως με πειράζει δηλαδή ιδιαιτέρως))
zeniath Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 BioCalpil το καλύτερο που έχω ακούσει από φαρμακοποιούς κ γιατρούς και έχω χρησιμοποιήσει κίολλας, πολύ καλή δουλειά βγαίνει σε πακέτα με καψουλες καθημερινές για 1 μήνα το κάθε πακέτο. Μακριά από Priorin πάντως είναι μούφα. Τα 2 που αναφέρεις δεν τα έχω χρησημοποιείσει ούτε τα ξέρω οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη, ελπίζω πάντως να βοήθησε το ποστ μου κ ας είναι λίγο off.
De@th L0rd Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Να προσέχετε τις παρενέργειες με αυτά γιατί μπορεί αν χάσετε τίποτα σημαντικότερο από τις τρίχες.
zeniath Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Να προσέχετε τις παρενέργειες με αυτά γιατί μπορεί αν χάσετε τίποτα σημαντικότερο από τις τρίχες. Το BioCalpil τουλάχιστον που ξέρω (αν κ νομίζω όλα στην ίδια φάση είναι) απλά έχουν συμπλέγματα βιταμινών όχι φάρμακα οπότε οι παρενέργειες είναι από ελάχιστες έως μηδενικές
Andreas2 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Να προσέχετε τις παρενέργειες με αυτά γιατί μπορεί αν χάσετε τίποτα σημαντικότερο από τις τρίχες. το revivogen θεωρείται ασφαλές και με φυσικά συστατικά
Luxx Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Υπαρχουν και οι pillfood. Δεν ξερω αν ειναι αποτελεσματικες ομως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.