Προς το περιεχόμενο

Placebo live in AThens !!!

ektorass

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι έγινε ? Καλημέρα ?

Θα πάμε συναυλία Placebo ? Είμαι στο γραφείο και παίρνω τον άλλον να σηκωθεί να πάει να αγοράσει εισητήρια και δεν τον βλέπω να έχει σηκωθεί ακόμα... Τι να πώ , θα μας τα πάρουν όλα !!!!

Δημοσ.
οντως μπορει να σας τα παρουν ολα! εφοδιαστείτε ερχονται!!!!!!!!!!! :)

Ok , τα εισητηρια αγοράστηκαν ... Αυτά είναι...

Δημοσ.

Ε, δεδομένου του ότι έχουν μεν ένα σταθερό και σεβαστό σε αριθμό κοινό αλλά έχουν έρθει στο παρελθόν αρκετές φορές, είναι δύσκολο να γίνει. Άσε που για να γίνει sold out στο Terra Vibe πρέπει να κατέβει ΠΟΛΥΣ κόσμος. Απ' όλη την Ελλάδα και να έρθουν κι από εξωτερικό άτομα.

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν, τους είδα πέρσι στο ροκγουεηβ και ξενερωσα με τη ζωή μου. Ήταν το 3ο-4ο λαηβ τους που έχω δει και μου φάνηκαν τελείως ξεφτισμένοι πλέον. Και ναι, στο τερα βαημπ δεν παιζει σολντ αουτ.

Δημοσ.

υπάρχει και πολύς κόσμος που δεν θα πάει λόγο terra vibe...

το ξεχείλωσαν με αυτό το πράμα...

μέχρι και jethro φέτος εκεί τους βάλαν...

Δημοσ.
υπάρχει και πολύς κόσμος που δεν θα πάει λόγο terra vibe...

το ξεχείλωσαν με αυτό το πράμα...

μέχρι και jethro φέτος εκεί τους βάλαν...

Καλά αν σου αρέσει ένα μπαντ θα χάσεις το λαηβ λόγω χώρου; Εντάξει εκτός κι αν μιλάμε για τραβηγμένα πράγματα σαν αυτό που είχε γίνει στην πρώτη συναυλία των τουλ.

Δημοσ.

δεν μπορώ να ευχαριστηθώ συναυλία στο vibe με ξενερώνει αφάνταστα :P

τους jethro τους είχα δει ήδη 2 φορες όπως και τους placebo...

οπότε όπου έχω την δυνατότητα σκάω άκυρο στον Λώρη

Δημοσ.

Ε άλλο αν τους έχεις ήδη δει. Εγώ γενικά λεφτά σε πλασημπο δεν ξανασκάω μετα το τελευταίο τους αλμπουμ. Εκτός κι αν βγάλουν τίποτε ανθρώπινο κάποια στιγμή. Αναμασάνε το ίδιο πράγμα.

Άποψή μου βέβαια =ρ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...