ektorass Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Τι έγινε ? Καλημέρα ? Θα πάμε συναυλία Placebo ? Είμαι στο γραφείο και παίρνω τον άλλον να σηκωθεί να πάει να αγοράσει εισητήρια και δεν τον βλέπω να έχει σηκωθεί ακόμα... Τι να πώ , θα μας τα πάρουν όλα !!!!
tds2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 οντως μπορει να σας τα παρουν ολα! εφοδιαστείτε ερχονται!!!!!!!!!!!
ektorass Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 οντως μπορει να σας τα παρουν ολα! εφοδιαστείτε ερχονται!!!!!!!!!!! Ok , τα εισητηρια αγοράστηκαν ... Αυτά είναι...
slipknot Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Στο Terra Vibe παίζουν, δεν υπάρχει περίπτωση sold out.
ektorass Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Στο Terra Vibe παίζουν, δεν υπάρχει περίπτωση sold out. θα επρεπε ομως...
slipknot Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Ε, δεδομένου του ότι έχουν μεν ένα σταθερό και σεβαστό σε αριθμό κοινό αλλά έχουν έρθει στο παρελθόν αρκετές φορές, είναι δύσκολο να γίνει. Άσε που για να γίνει sold out στο Terra Vibe πρέπει να κατέβει ΠΟΛΥΣ κόσμος. Απ' όλη την Ελλάδα και να έρθουν κι από εξωτερικό άτομα.
YiN Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν, τους είδα πέρσι στο ροκγουεηβ και ξενερωσα με τη ζωή μου. Ήταν το 3ο-4ο λαηβ τους που έχω δει και μου φάνηκαν τελείως ξεφτισμένοι πλέον. Και ναι, στο τερα βαημπ δεν παιζει σολντ αουτ.
Dark_son20 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 υπάρχει και πολύς κόσμος που δεν θα πάει λόγο terra vibe... το ξεχείλωσαν με αυτό το πράμα... μέχρι και jethro φέτος εκεί τους βάλαν...
slipknot Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Ε, έχει τον χώρο έτοιμο ο Λώρης, που να ξοδεύεται τώρα...
ektorass Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Ε, έχει τον χώρο έτοιμο ο Λώρης, που να ξοδεύεται τώρα... Placebo Μπυρίτσες και μία χαρά...
YiN Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 υπάρχει και πολύς κόσμος που δεν θα πάει λόγο terra vibe...το ξεχείλωσαν με αυτό το πράμα... μέχρι και jethro φέτος εκεί τους βάλαν... Καλά αν σου αρέσει ένα μπαντ θα χάσεις το λαηβ λόγω χώρου; Εντάξει εκτός κι αν μιλάμε για τραβηγμένα πράγματα σαν αυτό που είχε γίνει στην πρώτη συναυλία των τουλ.
Dark_son20 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 δεν μπορώ να ευχαριστηθώ συναυλία στο vibe με ξενερώνει αφάνταστα τους jethro τους είχα δει ήδη 2 φορες όπως και τους placebo... οπότε όπου έχω την δυνατότητα σκάω άκυρο στον Λώρη
YiN Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Ε άλλο αν τους έχεις ήδη δει. Εγώ γενικά λεφτά σε πλασημπο δεν ξανασκάω μετα το τελευταίο τους αλμπουμ. Εκτός κι αν βγάλουν τίποτε ανθρώπινο κάποια στιγμή. Αναμασάνε το ίδιο πράγμα. Άποψή μου βέβαια =ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.