mithrid Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 μια φιλη εχει περασει εδω και 2χρονια στην κοζανη σε τει λογιστικης αλλα λογω αποστασης δεν μπορεσε να παει.ουτε μεταγραφη μπορουσε να κανει.προχτες βγηκαν τα μορια για τα τει και ειδε προς εκπληξη της οτι μπορουσε να περασει αθηνα με τα μορια που ειχε,μονο που δεν ειχε κανει μηχανογραφικο καινουριο.μπορει με καποιο τροπο-διαδικασια να διεκδικησει τη θεση που επιθυμει?ευχαριστω
slipknot Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Όχι, εφόσον δεν κατέθεσε μηχανογραφικό, δεν έχει εισαχθεί σε κάποιο τμήμα και δεν δικαιούται εγγραφή σε αυτό.
isay Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Αυτό με "έκπληξη" μου θύμισε το ανέκδοτο με τον Τοτό και την έκπληξη. Η φίλη σου δεν μπορεί να διεκδικήσει τη θέση γιατί απλά δεν συμμετείχε στη διαδικασία (αφού δεν υπέβαλε μηχανογραφικό). Στερνή μου γνώση.
Evilsmile Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 απο την στιγμή που δεν έκανα χαρτιά με το 10% ( μάλλον αυτό εννοείς) δεν νομίζω η φίλη σου τελικά να μπορεί να διεκδικίσει θέση στο πανεπιστήμιο της Αθήνασ( αν θυμάμαι καλα. Ακόμη κι αν έκανε μηχανογραφικό , θα ξεκινούσε την σχολή της απο το πρώτο έτος. Ωστόσο η καινούρια τροπολογία των μετεγγραφών, που προβλέπεται να βγει ανα πάσα στιγμή, ενδεχομένως της δώσει την δυνατότητα για μεταγγραφή στην πόλη που θέλει ( η τροπολογία γίνεται εξαιτίας της οικονομικής κρίσεις οπότε ΥΠΟΘΕΤΩ οτι τα κριτήρια με τα οποία θα γίνουν οι μεταγγραφές θα είναι πιο ήπια)
slipknot Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Ακόμα κι αν έχει πιθανότητες να πάρει μεταγραφή με νέα τροπολογία, δεν είναι γνωστές οι προϋποθέσεις, συν το ότι πρέπει να είναι φοιτήτρια στη σχολή. Ο gponiris λέει όμως ότι λόγω απόστασης δεν μπόρεσε να πάει. Δεν το διευκρινίζει αλλά μπορεί να μη γράφτηκε καν στη σχολή. Και να γράφτηκε όμως, έχουν περάσει 2 χρόνια, αν δεν ανανέωσε για τα εξάμηνα κλπ παίζει πιθανότητα διαγραφής.
Evilsmile Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 To καλύτερο που μένει να κάνει είναι να γραφτεί στην σχολή στην κοζάνη , να κάνει τα χαρτιά της για μεταγραφή και να περιμένει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.