Προς το περιεχόμενο

βασεις τει-δικαιωμα μεταγραφης

mithrid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μια φιλη εχει περασει εδω και 2χρονια στην κοζανη σε τει λογιστικης αλλα λογω αποστασης δεν μπορεσε να παει.ουτε μεταγραφη μπορουσε να κανει.προχτες βγηκαν τα μορια για τα τει και ειδε προς εκπληξη της οτι μπορουσε να περασει αθηνα με τα μορια που ειχε,μονο που δεν ειχε κανει μηχανογραφικο καινουριο.μπορει με καποιο τροπο-διαδικασια να διεκδικησει τη θεση που επιθυμει?ευχαριστω

Δημοσ.

Όχι, εφόσον δεν κατέθεσε μηχανογραφικό, δεν έχει εισαχθεί σε κάποιο τμήμα και δεν δικαιούται εγγραφή σε αυτό.

Δημοσ.

Αυτό με "έκπληξη" μου θύμισε το ανέκδοτο με τον Τοτό και την έκπληξη. Η φίλη σου δεν μπορεί να διεκδικήσει τη θέση γιατί απλά δεν συμμετείχε στη διαδικασία (αφού δεν υπέβαλε μηχανογραφικό). Στερνή μου γνώση.

Δημοσ.

απο την στιγμή που δεν έκανα χαρτιά με το 10% ( μάλλον αυτό εννοείς) δεν νομίζω η φίλη σου τελικά να μπορεί να διεκδικίσει θέση στο πανεπιστήμιο της Αθήνασ(;) αν θυμάμαι καλα. Ακόμη κι αν έκανε μηχανογραφικό , θα ξεκινούσε την σχολή της απο το πρώτο έτος. Ωστόσο η καινούρια τροπολογία των μετεγγραφών, που προβλέπεται να βγει ανα πάσα στιγμή, ενδεχομένως της δώσει την δυνατότητα για μεταγγραφή στην πόλη που θέλει ( η τροπολογία γίνεται εξαιτίας της οικονομικής κρίσεις οπότε ΥΠΟΘΕΤΩ οτι τα κριτήρια με τα οποία θα γίνουν οι μεταγγραφές θα είναι πιο ήπια)

Δημοσ.

Ακόμα κι αν έχει πιθανότητες να πάρει μεταγραφή με νέα τροπολογία, δεν είναι γνωστές οι προϋποθέσεις, συν το ότι πρέπει να είναι φοιτήτρια στη σχολή. Ο gponiris λέει όμως ότι λόγω απόστασης δεν μπόρεσε να πάει. Δεν το διευκρινίζει αλλά μπορεί να μη γράφτηκε καν στη σχολή. Και να γράφτηκε όμως, έχουν περάσει 2 χρόνια, αν δεν ανανέωσε για τα εξάμηνα κλπ παίζει πιθανότητα διαγραφής.

Δημοσ.

To καλύτερο που μένει να κάνει είναι να γραφτεί στην σχολή στην κοζάνη , να κάνει τα χαρτιά της για μεταγραφή και να περιμένει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...