Προς το περιεχόμενο

Προσφορά για σύνδεση ADSL???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει πάρει χαμπάρι κανείς καμμία προσφορά που να παίζει?

Πχ. πριν 2 χρόνια είχα πετύχει μία της τελλάς που με 2 χρόνια δέσμευση σου έδινε δώρο λαπτοπ..:lol:

Τώρα μου τελειώνει όμως και σκέφτομαι τι να κάνω,ξέρει κανείς αν παίζει κανά καλό δωράκι με δέσμευση ??:-)

Ευχαριστώ:o

Δημοσ.

Εγώ να σου πω κάποιες φορές σκέφτομαι να φύγω από τον ΟΤΕ για να βάλω και nova με forthnet. Σχετικά νομίζω συμφέρει ειδικά αν σου αρέσει να βλέπεις μπαλίτσα. Τώρα για άλλα δεν έχω ακούσει κάτι σουπερ

Δημοσ.

Τώρα για forthnet εκτός από nova παίζει μια προσφορά με 25 γιούργια τον μήνα για το πρώτο εξάμηνο και μετά 35.

Είναι όμως νομίζω το κομπλε πακέτο που τα έχεις όλα.

Δημοσ.

Με 25€ είναι το economy (δες εδώ) που έχει internet και σταθερά.

Καλή περίπτωση πιστεύω πως είναι. Γενικά ο Σεπτέμβρης είναι καλή εποχή για προσφορές.

• Super Moderators
Δημοσ.
Γενικά ο Σεπτέμβρης είναι καλή εποχή για προσφορές.

και για πιτάρισμα :P

Δημοσ.

Ερώτηση.

Εγώ που είμαι παλιός συνδρομητής της Forthnet (3 χρόνια)

Τωρα σε ένα μήνα θα αλλάξω σπίτι κιόλας,μπορώ να επωφεληθω της προσφοράς?

Δηλαδή να καταργησω πες την φορθνετ για ένα μήνα και να ξαναβάλω μετά οταν θα αλλάξω σπίτι και για τα 25 ευρώ τον μήνα (τώρα πληρώνω 40) και για να πάρω αι ενα ασυρματο ρουτερ καθώς έχω ξεμείνει με το Siemens το ενσυρματο.:o

Αν γνωρίζει κάποιος Let me know.

• Super Moderators
Δημοσ.

από την στιγμή που κάνεις διακοπή συμβολαίου και αίτηση για νέα σύνδεση adsl στο καινούριο σπίτι είσαι ουσιαστικά νέος πελάτης :-)

Δημοσ.

Θενκς,για τις απαντήσεις,νόβα έχει ο αδερφός μου οπότε πάω εκεί και βλέπω όποτε θέλω :D

Η forthnet που δώσατε δε με βολεύει καθώς δίνει μέχρι 31/08 τη δωρεάν ενεργοποίηση και τον ασύρματο εξοπλισμό,ενώ εγώ μπορώ από δευτέρα να αλλάξω εταιρεία

Αν έχετε δει καμιά άλλη προσφορά,πείτε :)

Δημοσ.

Νομίζω πως εφόσον έχεις κλείσει χρόνο τότε δικαιούσε την προσφοράς χωρίς να διακόψεις και να ξανακάνεις σύνδεση. Απλά τηλ και ζήτα τη. Νομίζω πως ένας συνάδελφος μου το έχει κάνει για το Economy της forthnet.

Δεν έχεις να χάσεις τίποτα να ρωτήσεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...