Waldo_Vrs Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα...μιας και είναι βράδυ και δεν ξέρω τι να κάνω..είπα να ανοίξω το θέμα και να ρωτήσω... Έτυχε πρόσφατα να δω ένα απο κοντά αλλά το είχα δεί και σε ταινία... Είναι ένας τυπάς φοράει ακουστικά και κρατάει ένα πράγμα σαν πιάτο με ένα σαν μικρόφωνο στο κέντρο και μπορεί και ακούει μιλάμε απο τρελή απόσταση ήχους συνομιλίες κτλ κτλ..γενικά... Αυτό τί είναι και που το βρίσκει κανείς?...
Krokodilos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα...μιας και είναι βράδυ και δεν ξέρω τι να κάνω..είπα να ανοίξω το θέμα και να ρωτήσω...Έτυχε πρόσφατα να δω ένα απο κοντά αλλά το είχα δεί και σε ταινία... Είναι ένας τυπάς φοράει ακουστικά και κρατάει ένα πράγμα σαν πιάτο με ένα σαν μικρόφωνο στο κέντρο και μπορεί και ακούει μιλάμε απο τρελή απόσταση ήχους συνομιλίες κτλ κτλ..γενικά... Αυτό τί είναι και που το βρίσκει κανείς?... Bionic Ear. Πχ: http://www.microvideox.com/bionic-ear.html http://cgi.ebay.co.uk/Bionic-Ear-100-Meters-Sound-Distance-Quality-Headph-/270625814606?pt=LH_DefaultDomain_0
De@th L0rd Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Μπορείς να φάς μήνυση γι αυτό το πράγμα. Είναι σαν να κρατάς κυάλια και να παρακολουθείς το σπίτι απέναντι. Γι την ακρίβεια πρέπει να είναι περισσότερο παράνομο. Λέγεται παραβολικό μικρόφωνο. Γαμεί δε λέω... Αν τυχόν πάντως πάρεις κάτι τέτοιο ψάξε να έχει προστασία από εξάρσεις θορύβου (κοινώς κρότους) για να μη κουφαθείς όταν το χρησιμοποιείς...
Waldo_Vrs Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Ενδιαφέρον ακούγετε και σε προσιτή τιμή Δε μου λες...τα πατώματα τα περνάει ή είναι μόνο για αποστάσεις?... Εννοώντας πάτωμα...δηλαδή εμπόδια όπως ντουβάρια κτλ κτλ...και μέχρι τι αποστάσεις πάει?... Δηλαδή αν το γυρίσω προς το κάτω όροφο θα ακούω ότι λένε μέσα?...
Mika Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 εγω ψαχνω ενα περιστροφο για να κανονισω μια υποχρεωση με αυτον που μενει στον 5ο, να ανοιξω νεο θεμα ή να ρωτησω εδω που μπορω να το βρω;
Waldo_Vrs Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Τι περίστροφα ρε καρντάση...εδώ μιλάμε για ειρινικά πράγματα...
guido Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Ενδιαφέρον ακούγετε και σε προσιτή τιμή Δε μου λες...τα πατώματα τα περνάει ή είναι μόνο για αποστάσεις?... Εννοώντας πάτωμα...δηλαδή εμπόδια όπως ντουβάρια κτλ κτλ...και μέχρι τι αποστάσεις πάει?... Δηλαδή αν το γυρίσω προς το κάτω όροφο θα ακούω ότι λένε μέσα?... μην κάνεις μισές δουλειές ρε μπες κρυφά και βάλε μια κάμερα , να έχεις και εικόνα
Waldo_Vrs Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 μην κάνεις μισές δουλειές ρε μπες κρυφά και βάλε μια κάμερα , να έχεις και εικόνα αχαχαχαχαχαχαχα....τέντωσα στο γέλιο μιλάμε Ε δεν γίνετε...είναι δύσκολο να παραβιάσω πόρτα ασφαλείας...και η κάμερα θα φαίνετε ρε...μη βλέπεις τις ταινίες..που ντεμέκ τώρα ο άλλος δεν είδε τη κάμερα... Τι θα το δεί..και θα πεί <<αχ τι ωραίο πραγματάκι ας το κρατήσω?>> ....θα ακούσω μια σπαρακτική φωνή απο κάτω <<τσ...νεεεε>> .... και τη επόμενη φορά που θα πάω να κατέβω τις σκάλες υπάρχει κίνδυνος να μου έρθει κανα βάζο στο κεφάλι... Είναι κουκλάρα απο κάτω άσε... αχαχαχαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.