Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση...με σχέση ήχο και απόσταση ακρόασης

Waldo_Vrs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα...μιας και είναι βράδυ και δεν ξέρω τι να κάνω..είπα να ανοίξω το θέμα και να ρωτήσω...

Έτυχε πρόσφατα να δω ένα απο κοντά αλλά το είχα δεί και σε ταινία...

Είναι ένας τυπάς φοράει ακουστικά και κρατάει ένα πράγμα σαν πιάτο με ένα σαν μικρόφωνο στο κέντρο και μπορεί και ακούει μιλάμε απο τρελή απόσταση ήχους συνομιλίες κτλ κτλ..γενικά...

Αυτό τί είναι και που το βρίσκει κανείς?...:lol:

Δημοσ.
Καλησπέρα...μιας και είναι βράδυ και δεν ξέρω τι να κάνω..είπα να ανοίξω το θέμα και να ρωτήσω...

Έτυχε πρόσφατα να δω ένα απο κοντά αλλά το είχα δεί και σε ταινία...

Είναι ένας τυπάς φοράει ακουστικά και κρατάει ένα πράγμα σαν πιάτο με ένα σαν μικρόφωνο στο κέντρο και μπορεί και ακούει μιλάμε απο τρελή απόσταση ήχους συνομιλίες κτλ κτλ..γενικά...

Αυτό τί είναι και που το βρίσκει κανείς?...:lol:

Bionic Ear.

Πχ:

http://www.microvideox.com/bionic-ear.html

http://cgi.ebay.co.uk/Bionic-Ear-100-Meters-Sound-Distance-Quality-Headph-/270625814606?pt=LH_DefaultDomain_0

Δημοσ.

Μπορείς να φάς μήνυση γι αυτό το πράγμα. Είναι σαν να κρατάς κυάλια και να παρακολουθείς το σπίτι απέναντι. Γι την ακρίβεια πρέπει να είναι περισσότερο παράνομο. Λέγεται παραβολικό μικρόφωνο. Γαμεί δε λέω...

Αν τυχόν πάντως πάρεις κάτι τέτοιο ψάξε να έχει προστασία από εξάρσεις θορύβου (κοινώς κρότους) για να μη κουφαθείς όταν το χρησιμοποιείς...

Δημοσ.

Ενδιαφέρον ακούγετε και σε προσιτή τιμή :lol:

Δε μου λες...τα πατώματα τα περνάει ή είναι μόνο για αποστάσεις?...

Εννοώντας πάτωμα...δηλαδή εμπόδια όπως ντουβάρια κτλ κτλ...και μέχρι τι αποστάσεις πάει?...

Δηλαδή αν το γυρίσω προς το κάτω όροφο θα ακούω ότι λένε μέσα?...

Δημοσ.

εγω ψαχνω ενα περιστροφο για να κανονισω μια υποχρεωση με αυτον που μενει στον 5ο, να ανοιξω νεο θεμα ή να ρωτησω εδω που μπορω να το βρω;

Δημοσ.
Ενδιαφέρον ακούγετε και σε προσιτή τιμή :lol:

Δε μου λες...τα πατώματα τα περνάει ή είναι μόνο για αποστάσεις?...

Εννοώντας πάτωμα...δηλαδή εμπόδια όπως ντουβάρια κτλ κτλ...και μέχρι τι αποστάσεις πάει?...

Δηλαδή αν το γυρίσω προς το κάτω όροφο θα ακούω ότι λένε μέσα?...

μην κάνεις μισές δουλειές ρε

μπες κρυφά και βάλε μια κάμερα , να έχεις και εικόνα

:P

Δημοσ.
μην κάνεις μισές δουλειές ρε

μπες κρυφά και βάλε μια κάμερα , να έχεις και εικόνα

:P

αχαχαχαχαχαχαχα....τέντωσα στο γέλιο μιλάμε :lol:

Ε δεν γίνετε...είναι δύσκολο να παραβιάσω πόρτα ασφαλείας...και η κάμερα θα φαίνετε ρε...μη βλέπεις τις ταινίες..που ντεμέκ τώρα ο άλλος δεν είδε τη κάμερα...

Τι θα το δεί..και θα πεί <<αχ τι ωραίο πραγματάκι ας το κρατήσω?>> ....θα ακούσω μια σπαρακτική φωνή απο κάτω <<τσ...νεεεε>> .... και τη επόμενη φορά που θα πάω να κατέβω τις σκάλες υπάρχει κίνδυνος να μου έρθει κανα βάζο στο κεφάλι...

Είναι κουκλάρα απο κάτω άσε... αχαχαχαχαχα :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...