Προς το περιεχόμενο

Νέα τηλεοραση έως 600 ευρώ


Mountzouris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μετα απο μια δεκατια αλλαζει η 32 crt που εχω στο καφενειο και ψαχνω με τον πατερα μου για καινουρια tv, αλλα δεν ξερω τι να παρω. Αρχικα να αναφερω οτι το budjet παιζει γυρω στα 600 euro, οτι θελουμε καλες ιντσες 37 εως 42 πχ, και οτι η τηλεοραση εκτος απο την προβολη αγωνων και γενικα τλεοπτικου προγραμματος θα προοριζεται και για την προβολη ταινων μεσω του pc. Περιμενω προτασεις σας.

 

BTW ειχα καταληξει στην Panasonic TX-P42U20 Plasma TV 42''

αλλα διαβαζοντας για το burn in φαινομενο ψιλο αλλαξα γνωμη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλή η επιλογή που έκανες για την U20 αν θες να κρατηθείς αυστηρά μέσα στο budjet. Άλλη επιλογή για plasma με περίπου 700 είναι η S20. Μην τις φοβάσαι τόσο πολύ πάντως τις plasma. Με λίγη προσοχή τις πρώτες 100-200 ώρες λειτουργίας και αποφυγή στην συνέχεια στατικών εικόνων (μπάρες ενέργειας ή χάρτες σε παιχνίδια πχ) για πολύ ώρα δεν θα έχεις πρόβλημα.

 

Αν πάλι φοβάσαι τόσο πολύ τις plasma μια πάρα πολύ καλή επιλογή σε LCD είναι η Samsung LE40C650 (παίζει τα πάντα ο εσωτερικός της media player) αλλά είναι και πάλι πάνω από το budjet σου (περίπου στα 750).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδη δεν ειναι για οικιακη χρηση αλλα για το καφενειο που διατηρει ο πατερας μου, αυτο που θελουμε κυριως ειναι η μεγαλη επιφανεια και το χαμηλο κοστος αλλα σε συνδιασμο με μια σχετικη ποιοτητα. Το burn in λοιπον με τρομαζει και πολυ μαλιστα, γιατι η τηλεοραση θα παιζει αρκετες ωρες και ειναι δυσκολο να αποφευχθει η στατικη εικονα πχ του σηματος ενος καναλιου. Η samsung που ανεφερες ειναι καλη λυση και πιθανο να ειναι αυτη η επιλογη μας αν ο πατερας μου καταφερει να την παρει κατευθειαν απο το φουρλη που την εισαγωγη λογω ενος γνωστου μας. Αν οχι επειδη η αγορα θα γινει απο καταστημα τυπου κωτσο, η τιμη κυμαινεται γυρω στο 900αρι αρα ξεφυγαμε. Οσον αφορα για τον εσωτερικο media player ειμαι γνωστης καθως τον χρησιμοποιω στην LE37Β650 που εχω στο σπιτι, αλλα οπως ειπα η τηλεοραση θα συνδεθει με το desktop που εχω στο μαγαζι μεσω hdmi και θα παιζει απο΄κει ταινιες και οποιο αλλο υλικο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για την C650, για ποιόν λόγο να μην γίνει η αγορά από το φθηνότερο κατάστημα; Το technix νομίζω είναι αυτήν τη στιγμή το φθηνότερο όπως βλέπω στο skroutz και την έχει στα 739 + 10 ευρώ πες μεταφορικά, πες 750 το σύνολο. Σου δίνει και εγγύηση της samsung από ότι διαβάζω οπότε γιατί να την πάρεις από κάπου αλλού πιο ακριβά;

 

αυτο που θελουμε κυριως ειναι η μεγαλη επιφανεια και το χαμηλο κοστος αλλα σε συνδιασμο με μια σχετικη ποιοτητα.

 

Αυτό ακριβώς το έχουν οι πλάσμα. Μικρότερες τιμές σε περισσότερες ίντσες και καλύτερη ποιότητα σε ταινίες.

 

Όσο για το burn in, δεν είναι κανένας ειδικός, αλλά επειδή και εγώ ήταν να πάρω τηλεόραση και φοβόμουνα, από αυτά που διάβασα κατάλαβα ότι δεν παρουσιάζουν πρόβλημα αν προσέχεις τις πρώτες 100-200 ώρες και μετά απλά φροντίζεις να μην αφήνεις το desktop στην τηλεόραση για 4-5 ώρες. Σε τηλεοπτικά κανάλια ή για σύνδεση σε υπολογιστή για αναπαραγωγή ταινιών δεν υπάρχει πρόβλημα.

 

Πάντως σκέψου το καλά για πλάσμα. Εγώ ήταν αρχικά να πάρω την C650 και τελικά ψήθηκα για την S20 (άλλο που στο τέλος-τέλος δεν πήρα τίποτα). Θα σου χρειαστούν οι γωνίες θέασης στο καφενείο + επειδή υποθέτω ότι θα υπάρχει πάνω από 3 μέτρα απόσταση από την τηλεόραση θα σου έλεγα ότι η ιδανική επιλογή για εσένα είναι μια 50S20 (δυστυχώς σχεδόν στα 900 ευρώ νομίζω σήμερα).

 

Αν δεν μπορείς να δώσεις αυτά τα λεφτά εγώ θα σου πρότεινα είτε την 42S20 είτε μετά την 42U20.

 

Όπως και να έχει καλό ψάξιμο και καλή επιλογή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...