mozz Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Παιδιά σκέφτομαι να βάλω nova start pack και έχω δύο απορίες σχετικά με αυτό.Αρχικά συμφέρει;Και ποια κανάλια έχει; Αυτά προς το παρόν
TheELF Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Παιδιά σκέφτομαι να βάλω nova start pack και έχω δύο απορίες σχετικά με αυτό.Αρχικά συμφέρει;Και ποια κανάλια έχει; Αυτά προς το παρόν Αρχικά συμφέρει; Αν στην περιοχή σου δεν βλέπεις τίποτα τότε αξίζει, αλλιώς όχι είναι πανάκριβα. Και ποια κανάλια έχει; http://lmgtfy.com/?q=nova+start+pack
mozz Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Είδα ποια κανάλια έχει στο nova.Εγώ θέλω να κου πείτε ακριβώς ποια κανάλια έχει.Και ενδιαφέρομαι πιο πολύ για τα αθλητικά αλλά δεν μπορώ να βάλω το sport γιατί είανι ακριβό.
zefirakos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Είδα ποια κανάλια έχει στο nova.Εγώ θέλω να κου πείτε ακριβώς ποια κανάλια έχει.Και ενδιαφέρομαι πιο πολύ για τα αθλητικά αλλά δεν μπορώ να βάλω το sport γιατί είανι ακριβό. Η nova έχει σε πακέτα τα κανάλια, ανάλογα με το πακέτο που θα πάρεις έχεις και τα αντίστοιχα κανάλια και την αντίστοιχη τιμή. Τα πακέτα τα βλέπεις από εδώ. Αν ενδιαφέρεσαι για τα αθλητικά αλλά δεν μπορείς να βάλεις το sport δε νομίζω πως υπάρχει κάποια άλλη "νόμιμη" λύση...
pournaras Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Αθλητικα αν θες να δεις, αναγκαστικα θα πας στο sports pack. Το start pack εχει μονο το nova highlights και καποια eurosport
mozz Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Οκ σας ευχαριστώ πολύ.Αλλά και αυτοί δεν μπορούσαν να βάλουν τα nova sports χωρίς το value.Αι στο διάλα μισές δουλειές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.