Προς το περιεχόμενο

φιλος θελει pc

hackerW32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν ξέρω ποιοι είστε εσείς - αλλά X58A platform ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ :-)

...απλά μάλλον έχεις μπερδευτεί με την giga/Biostar ονοματολογία.

Δημοσ.

Μα δεν μιλησα για επισημη ονομασια, απλα καπως πρεπει να ξεχωριζουμε τις USB3 εκδοσεις και ετσι κρατησαμε την ονοματολογια της GB οταν αναφερομαστε σε αυτες. Βεβαια οκ my bad αφου αυτο το κανουμε καποιοι μεταξυ μας. Οπως και να εχει αυτο δεν αλλαζει το οτι η Χ58 ειναι σε πολλα ανωτερη απο το αντιστοιχο 890 της AMD.

Δημοσ.

Δεν μπορεις να συγκρινεις Dual με Tripple Channel πχ καθως και αλλες διαφορες ? Δες πχ την EX58-UD7 η την UD9 της Gigabyte, τι εχει αναλογο η AMD στην αγορα ? Φυσικα και μπορεις να κανεις συγκρισεις αν θελεις, απο εκει και περα ναι ειναι λιγακι Overkill να εχεις ενα τετοιο μηχανημα μονο για παιχνιδια, απο την αλλη ομως μην ισοπεδωνουμε τα παντα.

Δημοσ.

OXI - δεν μπορείς έτσι απλά να συγκρίνεις dual με tripple, είναι υπεραπλούστευση που στερείτε νοήματος.

Μπορείς να συγκρίνεις το X38 με το Χ48 ή το P55 με το H55 ή το 790FX με το 890FX.

Αλλά να συγκρίνεις το Χ58 με το 890 δεν στέκει - τα δύο chipsets ανήκουν σε ανόμοιες πλατφόρμες οπότε δεν υπάρχει κοινός τόπος. Μόνο θερμικά μπορείς (ίσως) να τα συγκρίνεις, οπού το 890 είναι πιο δροσερό λόγω χαμηλότερου TDP αλλά αδικούμε το X58 αν μείνουμε σε αυτό το συμπέρασμα.

Δημοσ.

Λοιπον παιδια καλησπερα και απο μενα.

Εχω κανει ηδη ενα thread για αγορα υπολογιστη. Ειχα μια συζητηση με τον φιλο hackerw32 και με επεισε σχεδον να παω στον 1090Τ, αλλα εκανε και αυτο το thread για να παρει και αλλες γνωμες.. Λογω της παραπλησιας τιμης των 2 cpu πιστευω πως δεν ειμαι ο μονος που βρισκεται σε αυτο το διλημμα, συνεπως πιστευω πως δεν θα παει χαμενο αυτο το thread( αν μετονομασουμε τον τιτλο ) Εχω ΚΑΤΑΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ!!! Βλεπω τωρα τις απαντησεις σας( δεν τελειωσα ακομα ) και παλι το σκεφτομαι. Προσωπικα θα μου αρεσε πιο πολυ να παω σε intel, αλλα αυτο ειναι προσωπικη αποψη. Θελω να ξοδεψω οσο το δυνατον καλυτερα τα χρηματα που διαθετω.

Για να σας βοηθησω και εγω, τα κομματια που θελω ανεκαθεν ειναι( apo VS ):

ati radeon 5870 1gb( asus )

coolermaster HAF X( απο πλαισιο επειδη ειναι φθηνοτερο )

corsair HX 850 W

Δημοσ.
Λοιπον παιδια καλησπερα και απο μενα.

Εχω κανει ηδη ενα thread για αγορα υπολογιστη. Ειχα μια συζητηση με τον φιλο hackerw32 και με επεισε σχεδον να παω στον 1090Τ, αλλα εκανε και αυτο το thread για να παρει και αλλες γνωμες.. Λογω της παραπλησιας τιμης των 2 cpu πιστευω πως δεν ειμαι ο μονος που βρισκεται σε αυτο το διλημμα, συνεπως πιστευω πως δεν θα παει χαμενο αυτο το thread( αν μετονομασουμε τον τιτλο ) Εχω ΚΑΤΑΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ!!! Βλεπω τωρα τις απαντησεις σας( δεν τελειωσα ακομα ) και παλι το σκεφτομαι. Προσωπικα θα μου αρεσε πιο πολυ να παω σε intel, αλλα αυτο ειναι προσωπικη αποψη. Θελω να ξοδεψω οσο το δυνατον καλυτερα τα χρηματα που διαθετω.

Για να σας βοηθησω και εγω, τα κομματια που θελω ανεκαθεν ειναι( apo VS ):

ati radeon 5870 1gb( asus )

coolermaster HAF X( απο πλαισιο επειδη ειναι φθηνοτερο)

corsair HX 850 W

Το corsair ΗΧ850W είναι υπερβολή. Ένα καλό 650W θα σε υπερκαλύψει.

Προσπαθώντας να εξαντλήσω τελείως το ποσό των 2000 ευρώ :P έκανα την παρακάτω συνθέση.

Αν πράγματι έχεις τόσα χρήματα στην άκρη για pc μην τα διαθέσεις όλα φίλε, με 1500 το πολύ κάνεις την δουλειά σου άνετα. Επίσης αν μπορείς περίμενε λίγο καιρό που θα κάνουν την εμφάνισή τους οι καινούργιες κάρτες και απο την Κόκκινη και απο την Πράσινη.

Τι παίρνεις λοιπόν με 2000 ευρώ:

Απο Visionstudio στα 1500 ευρώ, το HX750W το οποίο και πάλι είναι too much και ουσιαστικά θα παίζει ρελαντί, τον 1055T με μια καλή αερόψυκτρα την Α50 της Corsair, την MSI 890FXA-GD70, 4GB ram στα 1600 CL8, 2 x 5850 της Asus CF, 1 ssd intel postville 80GB + 1 samsung F3 1Tb.

(Με την HD5870 της Asus που θέλεις θα σου βγεί φθηνότερο και δεν χρειάζεσαι την MSI 890FXA-GD70 εκτός και αν σκέφτεσαι να βάλεις και 2η μετά).

visionstudio1500.jpg

Επιπλέον το Case και το mouse απο Πλαίσιο:

plaisio220.jpg

Πληκτρολόγιο απο εδώ:

MS SIDEWINDER X6 32,00 ευρώ

Είναι DSP με 1 χρόνο εγγύηση αλλά δεν σε χαλάει στα μισά λεφτά.

Kαι τέλος την οθόνη που προτάθηκε και πρίν:

Dell UltraSharp U2311H Wide 235,00 ευρώ

Σύνολο: 2007,00 ευρώ (μπρρρρ :P:cool:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...