DrLo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Ξέρει κανείς καμιά μεταφορική από αυτές που μεταφέρουν κιβώτια/βαλίτσες σε φοιτητές στο εξωετερικό αλλά όχι για Αγγλία αλλά για Γαλλία (Παρίσι συγκεκριμένα)?
suspiria Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 εχεις κανα γνωστο νταλικιερη να σου δωσει 1-1,5 μετρο να τα πας?προσφατα φιλος μου βρετανος μετακομισε μετα απο 10 χρονια παραμονης ελλαδα στο μαντσεστερ και πληρωσε 300 ευρω να τα στειλει με νταλικα
DrLo Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δε θέλω πάρα πολλά πράγματα, 1 ή 2 βαλίτσες για να μη τις κουβαλάω με Αεροπλάνο (δε ξέρω και πόσο θα κοστίσουν)
Lucifer Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Αθήνα - Κοπεγχάγη μια 80άρα είχε βγει ως Cargo. Μια τεράστια κούτα, πολλά κιλά και κοντά σε 2 βαλίτσες μεγάλες σε μέγεθος.
DrLo Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Αθήνα - Κοπεγχάγη μια 80άρα είχε βγει ως Cargo. Μια τεράστια κούτα, πολλά κιλά και κοντά σε 2 βαλίτσες μεγάλες σε μέγεθος. Εννοείς με το αεροπλάνο που πήγες ?
Lucifer Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Όχι, μου το έστειλαν από εδώ και το παρέλαβα από εκεί. Από αεροδρόμιο σε αεροδρόμιο, ασυνόδευτο.
DrLo Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Όχι, μου το έστειλαν από εδώ και το παρέλαβα από εκεί. Από αεροδρόμιο σε αεροδρόμιο, ασυνόδευτο. Υπάρχει Cargo Υπηρεσία στο αεροδρόμιο ? Μπορώ να τη χρησιμοποιήσω τη μέρα που θα πετάω? Ποιά εταιρεία?
Lucifer Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Αυτό για τη μέρα που πετάς δεν ξέρω, λογικά εξαρτάται από το αν το σηκώνει. Εμένα έκανε Αθήνα-Άμστερνταμ-Κοπεγχάγη, από Αθήνα ως Άμστερνταμ με Ολυμπιακή και από εκεί ως Κοπεγχάγη, KLM. Οι δικοί μου το μόνο που έκαναν ήταν να πάνε στην Ολυμπιακή και να τους πούνε "θέλουμε να φτάσει ως εκεί" και για τα υπόλοιπα φροντίζουν αυτοί με τις αερογραμμές που συνεργάζονται. Αυτό έγινε γιατί η Ολυμπιακή δεν πετάει κατευθείαν Κοπεγχάγη, Παρίσι φαντάζομαι πάει, αλλά και πάλι, αυτό το λύνουν εκείνοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.