Προς το περιεχόμενο

Δε μπορώ να εγκαταστήσω το Office 2010 σε 7x64.

Πέτρος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημα ξεκίνησε μετά το πρόσφατο format&reinstall.

Τπτ δεν άλλαξε στον υπολογιστή μου σε σχέση με πριν, ούτε σε επίπεδο h/w ούτε στα προγράμματα που χρησιμοποίησα (λειτουργικό και λογισμικό).

Τη beta του Office είχα πριν, την ίδια δοκίμασα και τώρα.

Περίπου στη μέση της εγκατάστασης μου εμφανίζει το μήνυμα: Microsoft Office 2010 encountered an error during setup: Error 1935 and 0x80070005 (στη συνέχεια η εγκατάσταση ακυρώνεται), το οποίο διαπίστωσα ότι οφείλεται είτε σε Antivirus (έχω το KIS2011το οποίο όμως απενεργοποιώ και κλείνω προ της εγκατάστασης) είτε σε πρόβλημα με τις εκδόσεις του .ΝΕΤ.

Τα 7 έρχονται με την έκδοση 3.5 από όσο γνωρίζω, μετά το format πέρασα και την 4.

Δοκίμασα να περάσω τόσο τη 2 όσο και την 3 (x64) αλλά μου βγάζει το μήνυμα ότι πρέπει να αλλάξω τις ρυθμίσει μέσα από το "Turn windows features on and off" στο οποίο όμως μου εμφανίζει μόνο την έκδοση 3.5.1 και δε μου δίνει τη δυνατότητα να περάσω κάτι άλλο.

Κάποια ιδέα?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Μηπως ειναι αλλοιομενος ο οδηγος εγκαταστασης; Δοκιμασε να ξανακατεβασεις το office

Όχι, δεν παίζει κάτι τέτοιο.

Δοκίμασα και με την κανονική έκδοση του office και προκοπή δεν είδα.

Δημοσ.
Το πρόβλημα ξεκίνησε μετά το πρόσφατο format&reinstall.

Τπτ δεν άλλαξε στον υπολογιστή μου σε σχέση με πριν, ούτε σε επίπεδο h/w ούτε στα προγράμματα που χρησιμοποίησα (λειτουργικό και λογισμικό).

Τη beta του Office είχα πριν, την ίδια δοκίμασα και τώρα.

Περίπου στη μέση της εγκατάστασης μου εμφανίζει το μήνυμα: Microsoft Office 2010 encountered an error during setup: Error 1935 and 0x80070005 (στη συνέχεια η εγκατάσταση ακυρώνεται), το οποίο διαπίστωσα ότι οφείλεται είτε σε Antivirus (έχω το KIS2011το οποίο όμως απενεργοποιώ και κλείνω προ της εγκατάστασης) είτε σε πρόβλημα με τις εκδόσεις του .ΝΕΤ.

Τα 7 έρχονται με την έκδοση 3.5 από όσο γνωρίζω, μετά το format πέρασα και την 4.

Δοκίμασα να περάσω τόσο τη 2 όσο και την 3 (x64) αλλά μου βγάζει το μήνυμα ότι πρέπει να αλλάξω τις ρυθμίσει μέσα από το "Turn windows features on and off" στο οποίο όμως μου εμφανίζει μόνο την έκδοση 3.5.1 και δε μου δίνει τη δυνατότητα να περάσω κάτι άλλο.

Κάποια ιδέα?

Ευχαριστώ.

http://capitalhead.com/articles/microsoft-office-2010-encountered-an-error-during-setup-error-1935-and-0x80070005.aspx

Δημοσ.

Από εκεί ακριβώς αντέγραψα τον τίτλο για να είναι σαφής.

Δυστυχώς καμία από τις λύσεις που προτείνονται δε λειτούργησε (άσε που λόγω format δεν υπήρχε προηγούμενη εγκατάσταση office στο σύστημά μου).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...