Kokkinolemis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα παίδες, Έχω ένα Pc τι οποίο τώρα κλείνει αισίως τα 12 χρόνια του . Επάνω φοράει windows 98. Του έβαλα μία κάρτα δικτύου για να το συνδέσω στο internet , αλλά πάπαλα δεν βρίσκω driver !Την κάρτα την βρήκα από ένα παλιό pc περίπου τον ίδιων χρόνων αλλά είχε win Xp! Ότι driver έβαλα επάνω δεν τους τρέχει και μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα!!!!Για να δω τι παίζει με την κάρτα δικτύου με το πρόγραμμα EVEREST μου βγάζει τα εξής χαρακτηριστικά «D- Link RTL8139(A/B/C) Best Fast ETHERNET ADAPTER ». Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
micos000 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δοκίμασε από ΕΔΩ να κατεβάσεις το Auto Installation program Win98SE/WinME.
Kokkinolemis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δοκίμασε από ΕΔΩ να κατεβάσεις το Auto Installation program Win98SE/WinME. Το κατέβασα και το έτρεξα κανονικά μου λέει ότι τους εγκαθηστά τους driver για την ethernet κάρτα αλλά ωστόσο μετά απ το restart δέν μου την αναγνωρίζουν
micos000 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μπορεί να μην είναι η RTL8139 κάρτα και το everest να την βλέπει λάθος. Βγάλε την κάρτα και δες αν γράφει κάπου το μοντέλο της. Κοίτα και στο μεγάλο τσιπάκι που έχει τι μοντέλο γράφει.
Kokkinolemis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Μπορεί να μην είναι η RTL8139 κάρτα και το everest να την βλέπει λάθος.Βγάλε την κάρτα και δες αν γράφει κάπου το μοντέλο της. Κοίτα και στο μεγάλο τσιπάκι που έχει τι μοντέλο γράφει. Όντος η κάρτα δικτύου είναι D-Link DFE - 538TX! Βρήκα κάποιους για Win98 αν και την αναγνώρισε δεν λειτουργεί και το Pc κολάι όταν κάνω shut down!
micos000 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Ποιούς drivers κατέβασες; Στο site της dlink έχει 2 κάρτες, την 530TX και την 530TX+. Δοκίμασε και από τις δύο τους drivers. Πάτα support resources από δεξιά και μετά drivers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.