Προς το περιεχόμενο

ημερολογιο

positivecreep21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε κατάλαβα την ερώτηση.

Θα αγόραζα ένα ημερολόγιο μόνο εάν το χρειαζόμουν.

Το οτι κάποιος είναι "φοιτητής" και πουλάει ημερολόγια "για να βγαζει τα έξοδά του" λειτουργεί ως προτρεπτικός λόγος για να αγοράσει κάποιος ένα ημερολόγιο απ΄ αυτόν;

Δημοσ.

Το οτι κάποιος είναι "φοιτητής" και πουλάει ημερολόγια "για να βγαζει τα έξοδά του" λειτουργεί ως προτρεπτικός λόγος για να αγοράσει κάποιος ένα ημερολόγιο απ΄ αυτόν;

+1

+οτι δεν θα αγοραζα καν ημερολογιο. τοταλυ αχρηστο.

Δημοσ.
Θα αγοραζατε ενα ημερολογιο απο εναν φοιτητη που το πουλαει για να βγαλει τα εξοδα του?

Με άλλα λόγια να αγόραζα κάτι, απο λύπηση και όχι απο ανάγκη; Όχι.

Όλοι για να βγάλουν τα έξοδά τους δεν "πουλάνε";

Δημοσ.

Δε θα αγόραζα γιατί πολύ απλά δεν το χρειάζομαι, χρησιμοποιώ το Calendar του Gmail για προσωπική χρήση και στις δουλειές κλασικά Outlook. Αν μιλάμε για ημερολόγιο custom που μπορείς να βάλεις ξέρω εγώ φωτογραφίες προσωπικές, ναι τότε θα το σκεφτόμουν. Η ιδιότητα του πωλητή δε με ενδιαφέρει, όλοι ανάγκη έχουν τα χρήματα, είτε είναι φοιτητές είτε όχι.

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα...

Ηλεκτρονικό ημερολόγιο, ή χειροτεχνία; Επίσης είτε το ένα είτε το άλλο, αυτό με την απόδειξη με βάζει σε σκέψεις...

Δημοσ.

Έχω κάνει τη δουλειά πλασιέ σε σπίτια με πανάκριβα ημερολόγια. Από τις χειρότερες που έχω κάνει μέχρι τώρα, γιατί αναγκάζεις τον άλλο με την υποκριτική ευγένεια να πάρει κάτι. Βέβαια υπήρχαν οι πολιτισμένοι υποψήφιοι "πελάτες" που έλεγαν "Όχι ευχαριστώ" δεν επέμενα καθόλου σε αντίθεση με άλλα παιδιά σε αυτή τη "δουλειά" τους έλεγα ένα καλημέρα/σπέρα κ πήγαινα παρακάτω. Υπήρχαν και κάποιοι που συμπεριφερόντουσαν λες κ είμουν ληστής κ μια κωλόγρια που έκλεισε τη πόρτα στα μούτρα κ με χτύπησε χωρίς προειδοποίηση. Σε αυτήν ευχαρίστως θα βάραγα το κουδούνι μέχρι να φέρει την αστυνομία. Ξαναέρχομαι σε αυτό που είπα. Σκ@τα δουλειά, καλά λεφτά σε λίγες ώρες εαν πουλήσεις τα ημερολόγια αλλά δε θα την ξαναέκανα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...