Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με HP pavilion - Μαυρη Οθόνη, δεν ανταποκρίνεται

Katsalaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας!Αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα και θα ήθελα την βοήθεια σας. Καθώς χρησιμοποιούσα το Laptop μου, το HP Pavilion dv5-1003nr ξαφνικά μου εμφανίζει μαύρη οθόνη και όλα τα LEDάκια στο Keyboard αναμένα εκτός απο το φωτάκι στο Caps Lock και στο Scroll Lock να αναμοσβήνουν. Πατάω συνεχόμενα το πλήκτρο Εκκίνησς συνεχόμενα ωστε να τερματίσει κανόνικά.Έπειτα το ξαναπατάω για να ανοίξει και απευθείας χωρις εκκίνηση συστηματος βγάζει μαύρη οθόνη και τα 2 πλήκτρα (Caps Lock,Scr Lk) να αναμοσβήνουν.Είναι σαν είναι σε Sleep Mode. Eχω δοκιμάσει τα πάντα.

Σας παρακαλώ πολυ πολύ όποιος μπορεί να βοήθησει άμμεσα διότι το χρειάζομαι για το διάβασμα μου.

Σας ευχαριστώ πολυ, Περιμένω την απάντηση σας! :-)

Δημοσ.

Να σαι καλά για την απάντηση!Ναι έχω αν είναι θα το δοκιμάω πιο βράδυ σε μια οθόνη μέσω VGA!Tι άλλο νομίζεις οτι είναι;;μήπως ο σκληρός;; Ευχαριστώ και πάλι!

Δημοσ.

αν δειξει εικονα στην tv δεν θα φταιει η καρτα.αλλα και να μην δειξει υπαρχει περιπτωση να μην παιρνει αυτοματα τις ρυθμισεις ωστε να σου βγαζε εικονα..

οι καρτες δεν ειναι τοσο ακριβες,ας πουμε ειδα στο ebay new με 60ε για λαπτοπ nvidia8600.

ή μπορει και να επισκευαζετε...

εκτος εγγυησης ετσι?

εχω χαλασμενη μητρικη σε fs xi-2528 2000χιλ.ε 1-2 βδομαδες αφου ληξει η τοτε εγγυηση του ενος χρονου!

Δημοσ.

Kage, το πήγα στο Service σε ένα εξουσιοδοτημένο κατάστημα και μου είπαν οτι είναι το motherboard και για να το φτιάξουν κοστίζει 244,00€. Συμφέρει;;; ή με τα ίδια λεφτά παίρνω ένα Netbook (απο εδώ: http://www.ebw.gr/el-GR/Category/631/Netbooks ) για να κάνω τη δουλεία μου, Ιντερνετ, Οffice, Autocad. Με τον υπολογιστή είχα δεθεί ιδιαίτερα λόγω οτι τον έφερα απο Αμερική! Τι μου προτίνετε;

Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι!

Δημοσ.

Αυτά τα 244€ είναι τελική τιμή? Δηλαδή συμπεριλαμβάνουν και έξοδα μεταφοράς και κόστος εργασίας ή είναι μόνο η motherboard?

Δημοσ.
στειλε ένα pm στον carib. πιστευω οτι θα στο φτιαξει στα 120€

εχω στειλει ηδη 2-3 γνωστους εκει ;)

Τι είναι τεχνικός;;; Πως μπορώ να τον βρώ;;; Αξιόπιστος;

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

autocad σε netbook?χλωμο

φτιαχτο καλυτερα αλλα με οσα βρεις λιγοτερα.

στην τιμη ειναι και το φπα?

στειλε ένα pm στον carib. πιστευω οτι θα στο φτιαξει στα 120€

εχω στειλει ηδη 2-3 γνωστους εκει ;)

απο το αλλο τοπικ στην 2η σελιδα γραφει το μαγαζι που εχει ή δουλευει http://www.computer-systems.gr/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...