Vintage Jewel Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 τον τελευταιο καιρο στο μσν μου με κανουν αντ ατομα/κοριτσια whateever απο το HEY111.COM αυτο τωρα τι ειναι? ιος? παιζει να εχω κολλησει τιποτα? τα 2 πρωτα τα εκανα αντ γτ νομιζα οτι θα τανε καποιος γνωστος και μετα απο τοτε παταω ιγκορ να κανω φορματ η μπα?
Xristaras12 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 σκαναρες με τιποτα;;; Ποτε δεν περναμε επαφες που δεν ξερουμε ποιος ειναι... Ποτε ομως...
Xristaras12 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 για μενα κατεβασε το malwarebytes anti-malware και το spybot search and destroy και σκαναρε...
Vintage Jewel Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 εχω Kaspersky Internet Security
guido Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 αν εννοείς πως σου κάνουν απλά add requests , όχι το πιθανότερο είναι να μην οφείλετε σε ιό απλά βρήκαν το μαιλ σου από τπτ chain emails , ή κάποιο site που το χες δώσει κτλ δεν ειναι κάτι περίεργο τεσπα. πως ειναι τα junk mail...εεε αυτά είναι junk requests ασχέτως από αυτό , τα προγράμματα που σου λέει ο xristaras καλό είναι να τα έχεις , ασχέτως αν έχεις antivirus. εστιάζουν σε πράγματα που δεν βρίσκουν συνήθως τα antivirus (malware , spyware κτλ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.