UpToDate_ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Τίιιιιιιιιποτα. Τώρα τι μένει να κάνω;
caution Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Βγάζεις τις πλακέτες τελείως, και με υπομονή τσεκάρεις και ξαναζεσταίνεις (με κολλητήρι) τις κολλήσεις, μπας και παίζει καμία ψυχρή. Μειώνονται πάντως σιγά σιγά οι πιθανότητες... :/
UpToDate_ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Εκεί πάμε σε άλλο επίπεδο και δεν έχω και κολλητήρι Αλλά ως κολλήσεις τι εννοείς ; Γιατί δεν είμαι και τεχνικός :Ρ ---------- Προσθήκη στις 19:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:28 ---------- Για δείτε εδώ μήπως και υπάρχει κάτι .. ---------- Προσθήκη στις 19:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:18 ---------- Επίσης για δείτε εδώ,νομίζω ότι είναι φουσκωμένο
nick#18 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Αυτο πανω απο το ολοκληρωμενο ειναι καποια σκληρη σιλικονη δεν ειναι κατι... ειναι οκ αυτο απο κατω ομως ε? Ξερεις τι μπορει να ειναι? αλλα δε φτιαχνει κιολας :/ απλα να το τσεκαρες αν ηθελες.... κατω απο το σιδερο που ειναι βιδομενα τροφοδοτικο και controler στις ακρες του panel εχει κατι πρασινες καλωδιοταινιες που πανε προς τα pixel.. ισως να παιζει κατι με αυτες. Αν θες δοκιμασε προσεκτικα ενω ειναι ανοικτη η οθονη να πατησεις με τα δακτυλα σου απο πανω αυτες τις καλωδιοταινιες και ταυροχρωνα να βλεπεις εσυ η καποιος αλλος απο μπροστα... αν εχεις και κανενα πλαστικο γαντι κουζινας - μιας χρησεως βαλτο για μονωση...
UpToDate_ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Αυτο πανω απο το ολοκληρωμενο ειναι καποια σκληρη σιλικονη δεν ειναι κατι... ειναι οκ αυτο απο κατω ομως ε? Ξερεις τι μπορει να ειναι? αλλα δε φτιαχνει κιολας :/ απλα να το τσεκαρες αν ηθελες.... κατω απο το σιδερο που ειναι βιδομενα τροφοδοτικο και controler στις ακρες του panel εχει κατι πρασινες καλωδιοταινιες που πανε προς τα pixel.. ισως να παιζει κατι με αυτες. Αν θες δοκιμασε προσεκτικα ενω ειναι ανοικτη η οθονη να πατησεις με τα δακτυλα σου απο πανω αυτες τις καλωδιοταινιες και ταυροχρωνα να βλεπεις εσυ η καποιος αλλος απο μπροστα... αν εχεις και κανενα πλαστικο γαντι κουζινας - μιας χρησεως βαλτο για μονωση... Το υπογραμμισμένο δεν το έπιασα ! Αυτές εδώ λες ε ;
nick#18 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Ναι αυτα Στα τελευτεα 2 spoiler στο post #33 που λες νομιζω πως ειναι φουσκομενο...κολλα ειναι αυτο γυρω γυρω...
UpToDate_ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Μάλιστα Θα το δοκιμάσω αυτό αργότερα και θα ενημερώσω. Πάντως καμια ψυχρή κόλληση δεν βλέπεται στις φώτο ε;
nick#18 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Οχι δε φαινεται κατι ετσι με το ματι... Μπορει να το βλεπεις καλα κολλημενο απο πανω αλλα απο κατω κλπ λογο ζεστης να εχει ξεκολλησει.. Θελει κολλητηρι και μια μια την καθε κολληση.
UpToDate_ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Καλά για τις κολλήσεις θα φωνάξω τον γείτονα μου που έχει και κολλητήρι .. Οπότε μένει αυτό και η πίεση των ταινιών..
panospc Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Έχω μια παλιά Samsung 2232BW που η εικόνα τρεμοσβήνει και μερικές φορές δεν δείχνει καθόλου. Την άνοιξα και τράβηξα 2 φωτογραφίες από τους πυκνωτές. Για πείτε καμιά γνώμη, είναι χαλασμένοι;
UpToDate_ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Χωρίς να ξέρω από πυκνωτές .. φαίνοντε κάπως φουσκωμένοι
nick#18 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Αλαγη οπως εισαι... δες ποσα μf ποσα Volt και τι θερμοκρασια λενε και αγορασε νεους να τους αντικαταστησεις.... (Επισης και οποιο αλλο φουσκωμενο αν υπαρχει...)
panospc Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Αγόρασα σήμερα πυκνωτές, κολλητήρι κλπ... Οι χαλασμένοι πυκνωτές ήταν στα 820μf, 25v, 105°C αλλά επειδή δεν είχε τέτοιους πήρα στα 1000μf. Αντικατέστησα τους παλιούς (συνολικά 4) και δουλεύει μια χαρά η οθόνη τώρα Αν και δεν είχα ξανά ασχοληθεί με κολλήσεις κλπ, τελικά ήταν εύκολο και βρέθηκα με 2 οθόνες εκεί που δεν το περίμενα...
nick#18 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Βαζουν 820 αντι 1000 για να ζοριζονται και καποια στιγμη να χαλανε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.