Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Philips 190C

UpToDate_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βγάζεις τις πλακέτες τελείως, και με υπομονή τσεκάρεις και ξαναζεσταίνεις (με κολλητήρι) τις κολλήσεις, μπας και παίζει καμία ψυχρή. Μειώνονται πάντως σιγά σιγά οι πιθανότητες... :/

Δημοσ.

Εκεί πάμε σε άλλο επίπεδο και δεν έχω και κολλητήρι :fear:

Αλλά ως κολλήσεις τι εννοείς ;

Γιατί δεν είμαι και τεχνικός :Ρ

---------- Προσθήκη στις 19:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:28 ----------

Για δείτε εδώ μήπως και υπάρχει κάτι ..

dsc02655wn.jpg

dsc02656q.jpg

dsc02661k.jpg

dsc02657x.jpg

dsc02662rm.jpg

dsc02663w.jpg

dsc02664yi.jpg

---------- Προσθήκη στις 19:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:18 ----------

Επίσης για δείτε εδώ,νομίζω ότι είναι φουσκωμένο

dsc02665g.jpg

dsc02666u.jpg

Δημοσ.

Αυτο πανω απο το ολοκληρωμενο ειναι καποια σκληρη σιλικονη δεν ειναι κατι... ειναι οκ αυτο απο κατω ομως ε? Ξερεις τι μπορει να ειναι? αλλα δε φτιαχνει κιολας :/ απλα να το τσεκαρες αν ηθελες.... κατω απο το σιδερο που ειναι βιδομενα τροφοδοτικο και controler στις ακρες του panel εχει κατι πρασινες καλωδιοταινιες που πανε προς τα pixel.. ισως να παιζει κατι με αυτες. Αν θες δοκιμασε προσεκτικα ενω ειναι ανοικτη η οθονη να πατησεις με τα δακτυλα σου απο πανω αυτες τις καλωδιοταινιες και ταυροχρωνα να βλεπεις εσυ η καποιος αλλος απο μπροστα... αν εχεις και κανενα πλαστικο γαντι κουζινας - μιας χρησεως βαλτο για μονωση...

Δημοσ.
Αυτο πανω απο το ολοκληρωμενο ειναι καποια σκληρη σιλικονη δεν ειναι κατι... ειναι οκ αυτο απο κατω ομως ε? Ξερεις τι μπορει να ειναι? αλλα δε φτιαχνει κιολας :/ απλα να το τσεκαρες αν ηθελες.... κατω απο το σιδερο που ειναι βιδομενα τροφοδοτικο και controler στις ακρες του panel εχει κατι πρασινες καλωδιοταινιες που πανε προς τα pixel.. ισως να παιζει κατι με αυτες. Αν θες δοκιμασε προσεκτικα ενω ειναι ανοικτη η οθονη να πατησεις με τα δακτυλα σου απο πανω αυτες τις καλωδιοταινιες και ταυροχρωνα να βλεπεις εσυ η καποιος αλλος απο μπροστα... αν εχεις και κανενα πλαστικο γαντι κουζινας - μιας χρησεως βαλτο για μονωση...

Το υπογραμμισμένο δεν το έπιασα !

Αυτές εδώ λες ε ;

dsc02667c.jpg

Δημοσ.

Μάλιστα :)

Θα το δοκιμάσω αυτό αργότερα και θα ενημερώσω.

Πάντως καμια ψυχρή κόλληση δεν βλέπεται στις φώτο ε;

Δημοσ.

Οχι δε φαινεται κατι ετσι με το ματι... Μπορει να το βλεπεις καλα κολλημενο απο πανω αλλα απο κατω κλπ λογο ζεστης να εχει ξεκολλησει.. Θελει κολλητηρι και μια μια την καθε κολληση.

Δημοσ.

Καλά για τις κολλήσεις θα φωνάξω τον γείτονα μου που έχει και κολλητήρι ..

Οπότε μένει αυτό και η πίεση των ταινιών..

Δημοσ.

Έχω μια παλιά Samsung 2232BW που η εικόνα τρεμοσβήνει και μερικές φορές δεν δείχνει καθόλου. Την άνοιξα και τράβηξα 2 φωτογραφίες από τους πυκνωτές. Για πείτε καμιά γνώμη, είναι χαλασμένοι;

53733087.jpg11679841.jpg

Δημοσ.

Αλαγη οπως εισαι... δες ποσα μf ποσα Volt και τι θερμοκρασια λενε και αγορασε νεους να τους αντικαταστησεις.... :) (Επισης και οποιο αλλο φουσκωμενο αν υπαρχει...)

Δημοσ.

Αγόρασα σήμερα πυκνωτές, κολλητήρι κλπ... Οι χαλασμένοι πυκνωτές ήταν στα 820μf, 25v, 105°C αλλά επειδή δεν είχε τέτοιους πήρα στα 1000μf. Αντικατέστησα τους παλιούς (συνολικά 4) και δουλεύει μια χαρά η οθόνη τώρα:-) Αν και δεν είχα ξανά ασχοληθεί με κολλήσεις κλπ, τελικά ήταν εύκολο και βρέθηκα με 2 οθόνες εκεί που δεν το περίμενα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...