UpToDate_ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Τελικά δεν την έχω ανοίξει ακόμα .. τώρα βέβαια το σκέφτομαι σοβαρά μήπως και την φτιάξω και φύγει για πώληση,εάν αυτό συμφέρει. Ξεκινάω με το να την ανοίξω; Να ανεβάσω και φωτογραφίες μήπως μπορείτε να διαφωτίσετε και εσείς ; Η οθόνη πριν λίγο που την ξανά άνοιξα μετά από 3 μήνες ήταν έτσι.
UpToDate_ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Βοήθατε! κάντε παράθεση γιατί οι γαμωεικόνες δεν φαίνονται .. :S Edit: φαίνονται Στο σημείο που είναι το σήμα της philips προβάλει αντίσταση η οθόνη.. εγώ τι κάνω να τραβήξω με δύναμη εκεί η θα κάνω λαλακία ; Ειδικότερα το σημείο που δεν ξέρω τι να κάνω είναι αυτό,στο βάθος: ---------- Προσθήκη στις 21:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:07 ---------- Update: Την άνοιξα τελικά. Να και μερικές φωτογραφίες από μέσα:
caution Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Άνοιξε τελικά η καταραμένη ε; Δεν παρατηρώ τίποτα φοβερό - και αφού λες ότι επανέρχεται κατά καιρούς καθάρισε/κούνα τις επαφές σε καλώδια και καλωδιοταινίες και κλείσ' την
nick#18 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Βγαλε την καλωδιοταινια που παει στο panel πανω και καθαρισε τη με λιγο οινοπνευμα και μια μπατονετα και ξαναβαλτη γιατι βλεπω πως η αλουμινοταινια που ειχε ειναι ξεκολλημενη... Απο πυκνωτες κλπ οπως τα ειπε ο caution... δε τρεχει κατι
UpToDate_ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Άνοιξε τελικά η καταραμένη ε; Δεν παρατηρώ τίποτα φοβερό - και αφού λες ότι επανέρχεται κατά καιρούς καθάρισε/κούνα τις επαφές σε καλώδια και καλωδιοταινίες και κλείσ' την Η ριμάδα ...κατα τύχη άνοιξε.. Βγαλε την καλωδιοταινια που παει στο panel πανω και καθαρισε τη με λιγο οινοπνευμα και μια μπατονετα και ξαναβαλτη γιατι βλεπω πως η αλουμινοταινια που ειχε ειναι ξεκολλημενη... Απο πυκνωτες κλπ οπως τα ειπε ο caution... δε τρεχει κατι Όχι η καλωδιοταινία μια χαρά είναι.. Εγώ τώρα τι κάνω; Καθαρίζω με λίγο οινόπνευμα αυτά που είπατε ;
UpToDate_ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Την ψιλο πείραξα κάπως.. αλλά δεν έβγαλα το σημείο με την ταινία,το φοβήθηκα .. Τα αποτελέσματα : 0 Και απ' ότι φένεται την ξανά ανοίγω
nick#18 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Βγαλτη απο καθε ακρη με ενα κατσαβιδακι ισιο, λεπτο σιγα σιγα... και εγω λεω πολλες φορες θα μου μεινει στο χερι αλλα βγαινει.... Εχω φτιαξει 8 oθονες, 3 που ηταν philips δεν καταφερα τιποτα -.-
UpToDate_ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Πάω λοιπόν για τον δεύτερο γύρο. ---------- Προσθήκη στις 13:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:25 ---------- Να ρωτήσω όμως, αυτές οι μαλακίες σαν τσίχλα .. τι διάολο είναι ; Γιατί με εμποδίζουν στο να βγάλω κάποιες εισόδους ώστε να φτάσω στην ταινία που συνδέεται πάνω στο πάνελ ..
nick#18 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Καποιο ειδος σιλικονης ειναι...βγαλε μια photo απο το σειμειο που το εχει αν μπορεις...
UpToDate_ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Αριστερά .. εχει 4 εισόδους καλυμμένες απο αυτό
nick#18 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Αχαα! βγαλτα.... ειναι για να κραταει τα φυς απο τις λαμπες της οθονης στη θεση τους ασχετα αν ειναι κουτσουρα και δε βγαινουν ευκολα Σημειωσε τι χρωμα ειναι σε καθε φυς μην τα μπερδεψεις μετα στην τοποθετιση αν και δε νομιζω πως θα υπαρξει προβλημα αλλα καλου κακου...
nick#18 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Nαι αυτο Kαι δες με το ματι εκει που κουμπωνει πανω στο πανελ για κανενα σκουπιδακι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.