gtr4460 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 παιδια αυτην εδω η μιτρηκη ειναι καλη απλα ρωταω να δω αν σας εχει βγαλει κανενα προβλημα επειδη εμπιστευομαι μονο της assus ---------- Προσθήκη στις 17:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:49 ---------- καμια γνω,η ρε παιδια
antbyron Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Μια χαρά μητρική είναι αν εξαιρέσεις ότι δεν υποστηρίζει sata3,usb3 Η gigabyte θεωρείται αξιόπιστη εταιρία , ίσως περισσότερο από την asus
nemesiskp Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δεν μπορεις να ρωτας αν μια μητρικη ειναι καλυ ετσι στο ξεκαρφωτο και αν εχει βγαλει σε καποιον καποιο προβλημα.Δεν εξαρταται απο το μοντελο ή την μαρκα η αξιοπιστια καποιου προιοντος , αλλα απο το τι θα σου "κατσει".Για παραδειγμα μπορεις να παρεις την ποιο @@δατη μιτρηκη τις asus και να σου χαλασει την πρωτη μερα και να παρεις την ποιο φθηνη της ascrock για παραδειγμα και να σου βγει σκυλι μαυρο.Για αυτην που λες παραπανω μπορει να σου πουνε 10 ατομα οτι του εβγαλε καποιο προβλημα και να ερθουν αλλοι 10 και να σου πουνε οτι τους δουλευει μια χαρα.Γενικα παντως για την ερωτηση σου ναι μια χαρα μητρικη ειναι. PS Πληροφοριακα παντως σε οτιδηποτε συστημα εχω δει-φτιαξει , μονος μου-με φιλους μου περισσοτερα πραγματα της asus μου εχουν χαλασει , παρα οποιασδηποτε αλλης μαρκας. Φιλικα παντα....
gtr4460 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 οκ παιδες ευχαριστω ---------- Προσθήκη στις 23:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:47 ---------- οκ παιδες ευχαριστω συγνομη για τον κοπο που σας εβαλα να απαντησεται και παλι ευχαριστω
qsis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 καλυτερα παντως να κοιταξεις μια μητρικη με κωδικο P55A , απο αυτες που εχουν usb3/sata3 μιας και εχουν βελτιωμενο socket για καλυτερη αξιοπιστια επισης το καλο chipset σε αυτο το socket ειναι το P55.. εξαρταται βεβαια και τι το θες το μηχανημα σου και με τη καρτα που λες δε θα εχεις θεμα οπως ειπε και ο φιλος παραπανω ολα ειναι θεμα τυχης, εγω βρηκα την υγεια μου με τη gigabyte , μιας και η asus που ειχα πριν με ειχε ταλαιπωρησει αρκετα edit νομιζω οτι το Η55 βγηκε μετα τις πρωτες μητρικες με τα προβληματικα socket που ηταν σε P55 (αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος) , οποτε δε νομιζω να εχεις κανενα απολυτως θεμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.