Προς το περιεχόμενο

9600gt 2gb?

carpenter1900

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.Θα ηθελα να ρωτησω και να μου πειτε την γνωμη σας αν αξιζει 70ευρω μια 9600gt 2gb μεταχειρισμενη.Τοσο μου την δινει ενας φιλος...Εχει δυνατοτητες gaming?Επισης το τροφοδοτικο μου την αντεχει;(chieftec 500w):shifty:ευχαριστω

Δημοσ.

Νομιζω οτι πανω απο 40€ δεν θα εδινα προσωπικα. 65 εχει καινουρια η καρτα.

Μην σε ξεγελανε τα 2gb μνημης, πρακτικα σε αυτην την καρτα ειναι αχρηστα...

http://www.pc2shop.gr/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=53&category_id=71&flypage=flypage.tpl&lang=el&page=shop.product_details&product_id=686&vmcchk=1&Itemid=53

• Super Moderators
Δημοσ.
Μην σε ξεγελανε τα 2gb μνημης, πρακτικα σε αυτην την καρτα ειναι αχρηστα...

και το 1gb άχρηστο είναι, η 512mb είναι η κανονική μιας και δεν εκμεταλεύεται τα extra mb μνήμης...

Δημοσ.

Μόνο στο μάτι όμως, πουθενά αλλού.

Ψέμματα, χτυπάνε και στις επιδόσεις του συστήματος, αλλά με αρνητικό τρόπο αν έχεις 32bit λειτουργικό και πάνω από 2GB ram. :P

Στο stock house (στο site τουλάχιστον) παίζουν και με 15€.

Και 8800GTS 512 με 22€ !

Δημοσ.

liopyr μπορεις να γινεις πιο σαφης σχετικα με τους πορους του συστηματος και την σχεση ram και μνημης καρτας γραφικων;Επισης και την συναρτηση ολων αυτων σε 32 και 64 bit λειτουργικο;thanks

Δημοσ.

τα 32bit λειτουργικα συστηματα,χρησιμοποιουν μονο μεχρι 4GB μνημης RAM συνολικα.

δηλαδη,

αν εχεις την καρτα γραφικων με τα 2GB RAM ,και εχεις και 3GB RAM (2+3=5)

ο υπολογιστης θα <κοβει> το 1gb ram απο την μνημη.

Αρα θα εχεις πρακτικα 2gb ram της καρτας και 2gb ram απο τη μνημη.

τα 64bit δεν εχουν τετοιο περιορισμο,η μαλλον εχουν (128 gb ram ΑΝ θυμαμαι καλα) .

ελπιζω να σε καλυψα

Δημοσ.

Tα 32bit λειτουργικά της ms έχουν τον γνωστό περιορισμό της αναγνωρίσιμης μνήμης από το σύστημα που δε μπορεί να υπερβαίνει τα 4GB.

Όταν έχεις 4GB δηλαδή, συνήθως βλέπεις εώς 3.25GB υπό normal συνθήκες, υποθέτοντας πως τα 512 συνήθως φεύγουν στην κάρτα γραφικών, και τα λοιπά σε επιμέρους ανάγκες του συστήματος που δε γνωρίζω.

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος για όσα γράφω παραπάνω, θυμάμαι όταν είχα 2 8800Gts σε SLi το σύστημα έβλεπε 2.5GB από τα 4 συνολικά, χωρίς καν να αξιοποιείται η μνήμη της δεύτερης κάρτας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...