Προς το περιεχόμενο

Δεν βλέπει το pc τον δίσκο

louros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω 2 εξωτερικούς σκληρούς δίσκους ide.Εχω και μία εξωτερική θήκη που παίρνει 1 δίσκο ide και έχοντας δική της ξεχωριστή τροφοδοσία τον συνδέει μέσω usb.Το θέμα είναι ότι αυτή τη θήκη τη χρησιμοποιώ εναλλάξ και για τους 2 δίσκους.Μέχρι σήμερα όλα τέλεια.Σήμερα όμως την ενεργοποιώ και ενώ κάνει το θόρυβο όταν συνδέεται usb συσκευή δεν την αναγνωρίζει ως σκληρό δίσκο όπως πάντα.Αυτό και με τους 2 δίσκους,ενώ όταν τους συνδέω μέσα στο Pc λειτουργούν κανονικότατα.Από τη θήκη όμως πάπαλα!Από το device manager δεν αναγνωρίζεται ως δίσκος,αλλά σαν αποθηκευτική μονάδα που έχει πάνω το κίτρινο τρίγωνο,ότι και καλά δεν είναι αναγνωρισμένη.Οταν κάνω ανανέωση τους drivers μου λέει ότι είναι οι πιο πρόσφατοι!!Πραγματική σπαζοκεφαλιά!!

---------- Προσθήκη στις 14:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:30 ----------

Ρε μήπως τη χάλασα που την είχα μήνες να λειτουργεί συνεχόμενα?

Δημοσ.
Ρε μήπως τη χάλασα που την είχα μήνες να λειτουργεί συνεχόμενα?

Μήπως εννοείς σε σε περιβάλλον με υψηλές θερμοκρασίες; Δες για καμμένη πλακέτα

Άλλη περίπτωση είναι εσωτερικά να έχεις πρόβλημα με κάποιο καλώδιο

Δημοσ.
Μήπως εννοείς σε σε περιβάλλον με υψηλές θερμοκρασίες; Δες για καμμένη πλακέτα

Άλλη περίπτωση είναι εσωτερικά να έχεις πρόβλημα με κάποιο καλώδιο

Θερμοκρασια δωματιου! Τωρα αν ανεβηκε η θερμοκρασια δεν ξερω! Οσο για το αν καηκε η πλακετα δε νομιζω, επειδη συνδεεται στο pc,απλα δεν αναγνωριζεται! Τωρα τα μαλωδια δεν τα πειραξα απο τοτε που λειτουργουσε κανονικα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...