Delpiero10 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Καλησπερα ποια ηχεια να διαλεξω τα 2.1 της logitech τα z 2300 η τα 5.1 logitech x540? σιγουρα τα ζ2300 ειναι πιο δυνατα απο τα χ540 200watt ενω τα αλλα 70watt. Το θεμα ειναι οτι εχω ακουσει πως ο ηχος που βγζουν τα satelite τον ζ2300 δεν ειναι και πολυ ποιοτικος. Και επισης τα χ540 ειναι surround. Tα θελω κυριως για μουσικη και ταινιες ποια θα μου προτεινατε?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Σε μουσικη αποδιδουν καλυτερα τα 2.1 Σε ταινιες αποδιδουν καλυτερα τα 5.1 Διαλεγεις και παιρνεις.
Septum Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Σε μουσικη αποδιδουν καλυτερα τα 2.1Σε ταινιες αποδιδουν καλυτερα τα 5.1 Διαλεγεις και παιρνεις. Σε μουσικη αποδιδουν καλυτερα τα 2.1 η απλα τα 5.1 δεν αποδιδουν κατι παραπανω?
nick#18 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Η μουσικη εχει 2 καναλια (stereo) δεξι και αριστερο και οχι 5... στα 5.1 μπορεις να χρησιμοποιησειςκαι τους αλλους δορυφορους για δυναμη αλλα δεν θα ειναι το ιδιο οπως ενα καλο σετ 2.1...
bluesattack Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Σε μουσικη αποδιδουν καλυτερα τα 2.1 η απλα τα 5.1 δεν αποδιδουν κατι παραπανω? Το ιδιο παραμυθι ειναι, σιγα την διαφορα.Απλως αμα κανουν τα ιδια λεφτα , μπορει ευκολα καποιος να καταλαβει οτι τα πολλα ηχεια καπου πρεπει να χανουν σε ποιοτητα , αλλα και αυτο αυτο ειναι απολυτο.Απο κει και περα , το 5.1 μπορει να προσφερει σε καποιον το 'γεμισμα' του δωματιου ,ακομα και στην μουσικη γουστα ειναι αυτα.Σε καποιον αλλον οχι.Και απο το πολυκαναλο αν θες ακους μονο απο τα δυο.Η επιλογη των ηχειων και του ενισχυτη ειναι η ιστορια
Delpiero10 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δηλαδη βγαινει το συμπερασμα οτι τα ζ2300 θα παιζουν καλυτερα τη μουσικη, ενω τα χ540 την ταινια. Υπαρχει ομως μεγαλη διαφορα στην ταινια? Δηλαδη θα βλεπω μια ταινια με τα ζ2300 και ο ηχος δν θα ειναι καλος? Επισης εχω ακουσει πολλα καλα reviews για τα ζ2300 οτι ειναι πολυ καλα ηχεια σχεση τιμης και ποιοτητας. Αλλα επισης εχω ακουσει και καποια αρνητικα σχολεια κυριως για τα satelite του. Και τελος πριν λιγες μερες ανακοινωθηκε ο διαδοχος του ζ2300 το logitech z623. Αμα ειναι να παρω 2.1 μηπως να παω στα ζ623 που θα ειναι και καινουρια? η να παρω τα ζ2300 που ειναι και δοκιμασμενα?
guido Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Μην πάρεις τα x-540 για μουσική. με τπτ όμως . εγώ θα τα χαρίσω πουθενά , και θα αγοράσω πάλι 2.1 είχα κάτι yamaha 2.1 πιο παλιά , εκει στα 70w όσο και τα 5.1 , και έτρεμε το σπίτι με την καλή έννοια όταν είχα την ένταση στην μέση, και τώρα τα βάζω τέρμα μπας και νοιώσω τπτ. πέρα από την χαμηλή ένταση είναι οκ ηχεία , και σίγουρα άλλη φάση τα 5.1 σε ταινίες . αποφασίζεις ανάλογα με το τι σε ενδιαφέρει πιο πολύ .
nick#18 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Μια χαρα θα ειναι και στην ταινια απλα δε θα εχεις τα effects των πισω ηχειων στα 5.1. Κατα τα αλλα μια χαρα θα γεμιζουν το χωρο και τα z2300...αμα δε βιαζεσε περιμενε τα z623 μηπως ειναι ακομα καλυτερα...
bluesattack Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δηλαδη βγαινει το συμπερασμα οτι τα ζ2300 θα παιζουν καλυτερα τη μουσικη, ενω τα χ540 την ταινια. Υπαρχει ομως μεγαλη διαφορα στην ταινια? Δηλαδη θα βλεπω μια ταινια με τα ζ2300 και ο ηχος δν θα ειναι καλος? Οχι ,αλλα η αισθηση με το 5.1 ειναι διαφορετικη.Mιλαει ο αλλος μπροστα, ακους το τριξιμο της πορτας πισω σου ενα πραγμα .. Εξαρταται βεβαια και απο την ταινια, αν γινεται εντονη χρηση των surround.Απο κει και περα , ειναι θεμα ηχειων.Αν τα ζ2300 εχουν πιο τουμπανο γουφερ ι μπορει να ειναι και πιο εντυπωσιακα , πχ σε εκρηξεις κλπ .Αμα τα αλλα ειναι 5.1 αλλα ψοφιμια (δεν τα ξερω , λεω)..
Delpiero10 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 βασικα θα ηθελα μεχρι τελη σεπτεμβριου να εχω παρει ηχεια. Και αμα ειναι να περιμενω για τα ζ623 θα μου παρει πιο πολυ καιρο μεχρι να βγουν τα πρωτα review!! Παντως απο εμφανιση τα ζ623 ειναι ασχημα σε σχεση με τα ομορφα ζ2300! αλλα αυτο δν παιζει και πολυ σημασια
lionheart75 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Μην πάρεις τα x-540 για μουσική. με τπτ όμως . εγώ θα τα χαρίσω πουθενά , και θα αγοράσω πάλι 2.1 Έτσι την πάτησα και εγώ με τα x-530 τα οποία τα έδωσα και πήρα τα harman. Προσωπικά πέραν της καθαρότητας στην μουσική, δεν έχω κανένα παράπονο ούτε in gaming ούτε στις ταινίες με τα 2,1. Eπίσης, κατ΄εμέ πολύ σημαντικό, είναι πολύ δυσλειτουργικά (μπάχαλο για να ακριβολογώ ) το τόσο καλωδιομάνι σε φθηνά σετάκια 5,1 που προσωπικά το θεωρώ σημαντικό μείον, πέραν του μέτριου ήχου.
nikolas8141 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Εγω παλι εχω τα x-530 3 χρονια τωρα και ειμαι υπερ-ευχαριστημενος.........οσο για την ποιοτητα ηχου τι να πω, εμενα μου φενονται μια χαρα...(σιγουρα παιζει ρολο και η καρτα ηχου που εχεις πανω, γιατι προσωπικα μολις εβαλα την creative ειδα αισθητη διαφορα....). Τελος αν παιζεις games οπως cod4 κ.α. πιστευω οτι τα 5.1 ειναι αναγκαια.....(πως θα ακους τους πισω-πλαγια αρεστερα-δεξια και παει λεγωντας....)
sozz Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 τα x-540 απο μπασο ειναι μαπα αλλα απο ενταση και ποιοτητα θα σε καλυψουν τα ηχεια παλι ομως λεω απο μπασο ειναι μαπα... τα ζ-2300 θα ειναι πολυ καλυτερα για μουσικη πολυ καλο μπασο και θα εχουν και πολυ δυναμη τωρα για τον ηχο 2.1 η 5.1 η διαφορα ειναι οτι αν πας για 2.1 θα παρεις καλυτερο πραγμα στα ιδια λεφτα απο οτι ενα 5.1 φαντα σου να δοσεις παραπανω για 2.1 ΥΓαν εχεις συνηθισει τα 5.1 σε μουσικη δεν θα μπορεις να ακους τα 2.1(εγω απο ολα ακουω και το θεορω καλυτερα απο οτι να εχω 5.1 και να ακουω σαν 2.1)
ChocoBanana Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Delpiero αποφάσισες ποια ηχεία σ ενδιαφέρουν τελικά?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Σε μουσικη αποδιδουν καλυτερα τα 2.1 η απλα τα 5.1 δεν αποδιδουν κατι παραπανω? Σε μουσικη αποδιδουν καλυτερα τα 2.1. Για να μην τα γραφω ενα-ενα θα βρω ενα link να σας ποσταρω τους λογους που συμβαινει αυτο. Το ιδιο παραμυθι ειναι, σιγα την διαφορα.Απλως αμα κανουν τα ιδια λεφτα , μπορει ευκολα καποιος να καταλαβει οτι τα πολλα ηχεια καπου πρεπει να χανουν σε ποιοτητα , αλλα και αυτο αυτο ειναι απολυτο.Απο κει και περα , το 5.1 μπορει να προσφερει σε καποιον το 'γεμισμα' του δωματιου ,ακομα και στην μουσικη γουστα ειναι αυτα.Σε καποιον αλλον οχι.Και απο το πολυκαναλο αν θες ακους μονο απο τα δυο.Η επιλογη των ηχειων και του ενισχυτη ειναι η ιστορια Για ποιο λογο ακριβως εισαι τοσο απολυτος στις αποψεις σου, ενω αγνοεις τα στοιχειωδη αξιωματα του ηχου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.