Προς το περιεχόμενο

με κορόιδεψαν στην απόδειξη;

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Βραχυπροθεσμα δεν θα κερδισεις ειδικα αν δεν πληρωνεις φορο εισοδηματος αλλα μακροπροθεσμα ολοι θα κερδισουμε γιατι αν αρχισουν και πληρωνουν ΦΠΑ και φορο και τα μαστορια , θα μειωθει ο φορος που θα πληρωνουμε εμεις.

Μπα... Απλα θα τρωνε περισσοτερα οσοι μπορουν να βαλουν τα χερια τους στο βαζο με το μελι..

Δημοσ.
Με την κριση που υπαρχει αν φωναξω καποιον να μου βαψει το σπιτι και μου πει 3000 με αποδειξη και 2400 χωρις τι θα προτιμησω?

Έχει να κανει με την αντίληψη των πραγμάτων. Προσωπικά ήμουν κατα τις φοροδιαφυγής αλλα με τα μέτρα που πήραν τώρα σε αναγκαζουν ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙΣ. Αν λοιπον γλυτώνεις 600€ (= με ένα μισθο κάποιων) τότε με κλειστά μάτια να προτιμήσεις αυτό.

Ας είχαν σωστούς ελεγκτικούς μηχανισμους όταν το χρήμα κυκλοφορούσε για να μην φτάσουμε ως εδώ. Απο τη στιγμή που φτάσαμε ας τα πληρώσουν αυτοί.

Τέλος αυτο δεν σημαίνει οτι δεν θα ζητας αποδειξεις αλλα να το κάνεις κρίνοντας. Όταν π.χ πας στο Χ νησί και σου πιάνουν τον κώλο οχι μονο θα ζητήσεις αποδειξη αλλα θα διαμαρτυρηθεις για οτιδήποτε παρανομο γιατι σε κλέβουν. Αν πας στον εμπορακο π.χ στο κεντρο της Αθήνας (δεν μιλαω προφανως για τα μεγαλα μαγαζια) που πατάει ένας πελάτης καθε 3 μέρες και ταυτόχρονα στο λογαριασμο της ΔΕΗ πληρώνει 20€ ΔΕΗ και 80€ δημοτικά τέλη, να είσαι πιο ευαίσθητος.

Δημοσ.
Με την κριση που υπαρχει αν φωναξω καποιον να μου βαψει το σπιτι και μου πει 3000 με αποδειξη και 2400 χωρις τι θα προτιμησω?

γιατί οχι 2400 με απόδειξη; γιατί τους αφήνετε να σας κλέβουνε έτσι; και γενικά τί νομίζετε; πάρτε τα εργαλεία στα χέρια σας και κάντε τις δουλειές του σπιτιού μόνοι σας..

παράδειγμα:

άτομο π δουλεύει υδραυλικός στον δήμο, ήρθε να μας φτιάξει το καζανάκι (απλα παράτησε την δουλεία του!!!) μας πήρε 80Ε (ω ναι!) χωρίς απόδειξη και μετά από λίγες μέρες ξαναχάλασε! Δοκιμάζω να το φτιάξω εγώ και απλά ήθελε να βάλεις λίγο λάδι στο λαστιχάκι να ανεβαίνει πάνω... ο τυπάς δεν έβαλε καθόλου και απλά το καθάρισε λίγο (5 λεπτά δουλειά με το ρολόι) για να το ξαναφωναξουμε...

ε τωρα τι διαφορα εχει να βαψεις μονος σου το σπιτι; εμεις το δικο μας με τον πατερα μου το βαψαμε... μια κυριακη που δεν ειχαμε υποχρεωσεις... και πιστεψε με ουτε εμενα πιανουνε τα χερια μ. ολη μερα μπροστα στο πισι ειμαι. απλα προσπαθησα λιγο και βγηκε.

Δημοσ.
γιατί οχι 2400 με απόδειξη; γιατί τους αφήνετε να σας κλέβουνε έτσι; και γενικά τί νομίζετε; πάρτε τα εργαλεία στα χέρια σας και κάντε τις δουλειές του σπιτιού μόνοι σας..

To καλυτερο απ'ολα .(για ολους μας )

Δημοσ.
Μπα... Απλα θα τρωνε περισσοτερα οσοι μπορουν να βαλουν τα χερια τους στο βαζο με το μελι..

Οσα εχουν να φανε οτι και να κανουμε ή δεν κανουμε θα τα φανε.Το θεμα ειναι ποσο πιο δικαια για εμας.

Δημοσ.

Άλλον μπογιατζή......

Εσύ τα φορολογηθείς για τα 2400 που θα του δώσεις. Αυτός όχι.

Και σχετικά με το βάψιμο, εδώ Αγγλία επί 7 χρόνια που είμαι αυτό κάνω. Μακράν καλύτερη δουλειά από επαγγελματίες, και όπως είπε παραπάνω ο φίλος, προγραμματιστής είμαι...... Το ίδιο και τα βασικά υδραυλικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...