Προς το περιεχόμενο

με κορόιδεψαν στην απόδειξη;

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα ένα πάγκο Corian για τη κουζίνα κ μου είπαν πως η απόδειξη από αυτό δεν θα μου χρειαζόταν για την εφορία διότι είναι είδος πολυτελείας και δεν μετράει... είναι αλήθεια αυτό;

Υπάρχει κάποιο εξειδικευμένο forum στο οποίο μπορώ να ρωτήσω, ξέρει κανείς;

Δημοσ.

Τελικα συμφερει να ζηταμε αποδειξη απο τους μαστορες η να μας κοβουν το ΦΠΑ και να πληρωνουμε λιγοτερα?

Δημοσ.

Ακόμα και αν εσένα δεν σου χρειαστεί, αυτοί θα πρέπει να την εκδώσουν για να φορολογηθούν για το ποσό που πήραν από σένα. Άρα καταλήγουμε στο ερώτημα:

Αγαπάς την Ελλάδα; :-)

Δημοσ.
Τελικα συμφερει να ζηταμε αποδειξη απο τους μαστορες η να μας κοβουν το ΦΠΑ και να πληρωνουμε λιγοτερα?

Να ζηταμε εστω και αν δεν μας ειναι απαραιτητη λογω χαμηλου μας εισοδηματος για να πληρωσοουν και αυτοι καποτε στην εφορια.Μεσοπροθεσμα αν ολα γινουν σωστα θα μας ωφελησει ολους.

Δημοσ.

Βασικα αν και πληρωσες το ΦΠΑ, δε προκειται να το αποδωσουν στην εφορια... το τσεπωσαν λεγοντας σου αυτην την βλακεια... παρτους τηλεφωνο και ζητησε την αποδειξη κι αμα σου αρχισουν τα μα-μου απειλησε τους οτι θα κανεις καταγγελια...

Η αποδειξη αυτη μια χαρα 'μετραει'.

Δημοσ.

Με την κριση που υπαρχει αν φωναξω καποιον να μου βαψει το σπιτι και μου πει 3000 με αποδειξη και 2400 χωρις τι θα προτιμησω?

Δημοσ.
Με την κριση που υπαρχει αν φωναξω καποιον να μου βαψει το σπιτι και μου πει 3000 με αποδειξη και 2400 χωρις τι θα προτιμησω?

Βραχυπροθεσμα δεν θα κερδισεις ειδικα αν δεν πληρωνεις φορο εισοδηματος αλλα μακροπροθεσμα ολοι θα κερδισουμε γιατι αν αρχισουν και πληρωνουν ΦΠΑ και φορο και τα μαστορια , θα μειωθει ο φορος που θα πληρωνουμε εμεις.

Δημοσ.

Εχμ, βασικά φτάσαμε στη σημερινή κατάσταση επειδή οι περισσότεροι, ακόμη κι όταν "είχαν λεφτα" , προτιμούσαν το δεύτερο.

Δημοσ.
Βραχυπροθεσμα δεν θα κερδισεις ειδικα αν δεν πληρωνεις φορο εισοδηματος αλλα μακροπροθεσμα ολοι θα κερδισουμε γιατι αν αρχισουν και πληρωνουν ΦΠΑ και φορο και τα μαστορια , θα μειωθει ο φορος που θα πληρωνουμε εμεις.

Εχμ, βασικά φτάσαμε στη σημερινή κατάσταση επειδή οι περισσότεροι, ακόμη κι όταν "είχαν λεφτα" , προτιμούσαν το δεύτερο.

Με το ρίσκο να φαίνεται τελείως άσχετο, μου θυμίσατε αυτό.

Δημοσ.
Να ζηταμε εστω και αν δεν μας ειναι απαραιτητη λογω χαμηλου μας εισοδηματος για να πληρωσοουν και αυτοι καποτε στην εφορια.Μεσοπροθεσμα αν ολα γινουν σωστα θα μας ωφελησει ολους.

Στο πολύ θεωρητικό όμως. Επειδή ΔΕΝ θα γίνουν σωστά, θα τα φάνε πάλι οι γνωστοί, άγνωστοι. Αυτό δεν είναι απαισιοδοξία είναι ελληνικός ρεαλισμός.

Δημοσ.
Με το ρίσκο να φαίνεται τελείως άσχετο, μου θυμίσατε αυτό.

Yin έγραψες. Είσαι πρώτη. Μου θύμισες αυτό που είχα ξεχασμένο σε κάποιο νευρώνα.

Δημοσ.
Μπα ίσα ίσα, αυτό ακριβώς είναι :-)

Ναι, γι'αυτο ειπα να φαίνεται. Είναι καθαρά θέμα αντιμετώπισης =ρ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...