Προς το περιεχόμενο

Με τον ήλιο τα βάζω, με τον ήλιο τα βγάζω, τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε;

@@sos@@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Όχι μαυροκοκκινίτσα μου, εσύ δε φταις ποτέ και πουθενά. Οι άλλοι φταίνε που δε μπορούν να διακρίνουν το νόημα που αχνοφαίνεται πίσω απ' το μονόχρωμο, άντε δίχρωμο καμβά του μυαλού σου. Φταίω κι εγώ ο ΜΑΛΑΚΑΣ που ενώ ξέρω που θα καταλήξει το όλο θέμα και τι θα διαβάσω, ασχολούμαι. Και το είχα γράψει δηλαδή...

Όσο για τη συμβουλή, ευχαριστώ, δεν είχε περάσει απ' ο μυαλό μου. Αλίμονο, μην παραλείψουμε να πούμε και τα αυτονόητα. Δυο φράσεις έχουμε, να τις χώσουμε μην είναι άχρωμο το post.

Τώρα που θα πάει στο indymedia θα σε κάνει με τα κρεmedia, και θα μας πλέξει το εγκώμιο. τσάτσε e τσάτσε:Ρ

---------- Προσθήκη στις 16:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:31 ----------

επί της συγκεκριμένης στιχομυθίας με τον status; δεν νομίζω...

για γενικά ...το κουβεντιάζουμε...

Άϊ μπεγκ γιορ πάρντον;

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Nope, πάρτο όπως θες και παρεξηγήσου άλλο τόσο, αλλά η θέληση και η όρεξη για συνομιλία μαζί σου τέλειωσε με την δεύτερη ευκαιρία.

Ή κόψε τις πίπες ή μάθε να κάνεις κουβέντα ή σταμάτα να είσαι μπλόκος ή και τα τρία μαζί. Αλλιώς κρίνοντας απ' όσα βλέπω εδώ πέρα και συμπεριλαμβανομένης της απουσίας του wash, σε βλέπω να συνομιλείς next time με το κενό. Μέχρι να σε μάθουν και οι νεότεροι χρήστες.

Δημοσ.
επί της συγκεκριμένης στιχομυθίας με τον status; δεν νομίζω...

Τελικά δεν μας είπες, καταγράφετε τις IP των χρηστών κυρία moderator του Indymedia;

Δημοσ.
Τώρα που θα πάει στο indymedia θα σε κάνει με τα κρεmedia, και θα μας πλέξει το εγκώμιο. τσάτσε e τσάτσε:Ρ

και πιστοποιητικά και ονειροφαντασίες ....

ρε σαν τι μου θυμίζεις ;;;

---------- Προσθήκη στις 16:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:31 ----------

Άϊ μπεγκ γιορ πάρντον;

ε ναι ....

Ή κόψε τις πίπες ή μάθε να κάνεις κουβέντα ή σταμάτα να είσαι μπλόκος ή και τα τρία μαζί. Αλλιώς κρίνοντας απ' όσα βλέπω εδώ πέρα και συμπεριλαμβανομένης της απουσίας του wash, σε βλέπω να συνομιλείς next time με το κενό. Μέχρι να σε μάθουν και οι νεότεροι χρήστες.

θα το σκεφτώ αρκετά σοβαρά...:P

Τελικά δεν μας είπες, καταγράφετε τις IP των χρηστών κυρία moderator του Indymedia;
με τι θα είσαι χαρούμενος να σου απαντήσω ...(αν και με είχες ρωτήσει και παλαιότερα και σου είχα απαντήσει)

ε δεν θα σου χαλάσω χατήρι

εκτός αν θέλεις να δείξεις με αυτό τον τρόπο πως έδεσες τον γάϊδαρο από το μαρούλι...

ε δεν τον έδεσες τελικά , ξαναπροσπάθησε...

ρε τι ζόρι τραβάει ο κόσμος με το indymedia τελικά , μπράβο ...

Δημοσ.

Εσύ @@sos@@ έχεις κάποιον ιδιαίτερο λόγο για να υπερασπίζεσαι το indymedia; Συμμετέχεις κι εσύ σε κείνη την κοινότητα, είτε συντάσσοντας άρθρα είτε σχολιάζοντας απλά; Αν θες απαντάς προφανώς.

Δημοσ.
Εσύ @@sos@@ έχεις κάποιον ιδιαίτερο λόγο για να υπερασπίζεσαι το indymedia; Συμμετέχεις κι εσύ σε κείνη την κοινότητα, είτε συντάσσοντας άρθρα είτε σχολιάζοντας απλά; Αν θες απαντάς προφανώς.
και τους zapatistas υπερασπίζομαι με κόβεις να σου γράφω από το μέχικο;

ρε συ slipknot τι τα θες τι τα γυρεύεις ...

μα τον τσε γελάω...

Δημοσ.
και τους zapatistas υπερασπίζομαι με κόβεις να σου γράφω από το μέχικο;

ρε συ slipknot τι τα θες τι τα γυρεύεις ...

μα τον τσε γελάω...

Επειδή ξέρω άτομο (κοπέλα μάλιστα) που πήγε εθελόντρια στους Ζαπατίστας, εσένα δηλαδή δε σου έχει περάσει ποτέ απ' το μυαλό; Όχι απαραίτητα να πας και να μείνεις μόνιμα, αλλά να δεις από κοντά τα πράματα.

Δημοσ.
Επειδή ξέρω άτομο (κοπέλα μάλιστα) που πήγε εθελόντρια στους Ζαπατίστας, εσένα δηλαδή δε σου έχει περάσει ποτέ απ' το μυαλό; Όχι απαραίτητα να πας και να μείνεις μόνιμα, αλλά να δεις από κοντά τα πράματα.
εσύ δεν θα ήθελες να πας;

καιποιός δεν θα ήθελε να ζήσει από κοντά αυτό το κίνημα;

φίλος ή εχθρός , συμφωνεί δεν συμφωνεί;

Δημοσ.
εσύ δεν θα ήθελες να πας;

καιποιός δεν θα ήθελε να ζήσει από κοντά αυτό το κίνημα;

φίλος ή εχθρός , συμφωνεί δεν συμφωνεί;

Ναι, θα ήθελα να δω από κοντά αυτούς τους ανθρώπους και να είχα και τη δυνατότητα να συνομιλήσω μαζί τους. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί απαντάς με ερώτηση. Ντρέπεσαι να πεις; Γιατί;

Δημοσ.
Ναι, θα ήθελα να δω από κοντά αυτούς τους ανθρώπους και να είχα και τη δυνατότητα να συνομιλήσω μαζί τους. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί απαντάς με ερώτηση. Ντρέπεσαι να πεις; Γιατί;
μα είναι τόσο ολοφάνερη η απάντηση ...
Δημοσ.

Δεν μπορεί, πρέπει πρώτα να ξεκινήσει την εδώ,

και μετά να πάει εκεί για μεταπτυχιακό.

Δημοσ.

@@sos@@

Στο ζουμι ομως δεν μπαινεις.Και το κατανοω γιατι δεν εχεις τις γνωσεις (εκτος αν δεν καταδεχεσαι ) , οπως και πολλοι δεν εχουμε τις γνωσεις να το θεωρητικοποιησουμε το θεμα , βαθια .Και εννοω βαθιες γνωσεις οικονομικων και οχι μονο.

Εμεις ομως μπορουμε να προβαλλουμε (και ουσιαστικο το μισο θεμα αυτο ειναι ) το επιχειρημα οτι μεσα στα πλαισια του καπιταλισμου δεν μπορεις να καταργησεις την εκμεταλλευση .Αρα πρεπει να περασεις σταδιακα , σε ενα αλλο κοινωνικοπολιτικο συστημα , αλλες δομες , και πιθανοτατα αλλες αξιες .Που μπορει να βρισκουν απεναντι τους και την ιδια την ανθρωπινη φυση.Θα πρεπει λοιπον να μας πεις πως φανταζεσαι αυτη την αλλαγη σε παγκοσμιο επιπεδο.(και οχι , η προσωπικη αλλαγη , οπως της γερμανιδας δεν θα φερει την παγκοσμια αλλαγη, γιατι ακομα και αυτο λειτουργησε επειδη καποιοι αλλοι ζουν στο συστημα .Ενα συστημα που αποδεικνυεται εξαιρετικα ευελικτο.Χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν μπορει να καταρρευσει καποια στιγμη απο το βαρος (φτωχια,δυστυχια που θα μετουσιωθει σε οργη και βια) του οικοδομηματος που εχει δημιουργησει.

Πες μας λοιπον (οχι καμμια απαντηση , μη τα θες μασημενα, ξυπνα κανε ρανε ) απλα η οχι την δικη σου γνωμη.

Δημοσ.

Τι σχέση εχει το indymedia στο θέμα, θέλει να μου πει κάποιος?

Ή έκτος και αν έχασα κάτι.

Περίπου στα του θέματος:

Την άποψή μου την εχω εκφράσει σε ανύποπτη φάση και εχω πει, πως ειτε ειναι πολυ αργα για να δημιουργηθεί η - ας την πούμε "ουτοπία"- ειτε ειναι πολυ νωρίς. Πάντως δεν είναι αυτη η κατάλληλη στιγμή. Οταν ο άνθρωπος θα φτάσει στο υψηλότερο σημείο εξέλιξης (αν φτάσει) και το καταλάβει απο μόνος του, σταδιακά, χωρίς βια, χωρις γιατι ετσι μου γουστάρει, χωρις παρασιτικές βλέψεις, τοτε ισως κατι γίνει.

Ομως απο τα πιο μαγευτικά χαρίσματα του ανθρώπου ειναι το οτι κανει συνέχεια λαθη.

Απο την αλλη, ο καθένας εχει τις απόψεις του, τις ιδέες του, πορεύεται και κρίνεται απο αυτές. Μπορεί το τι λέγετε σε ενα απρόσωπο νετ να μην εχει σημασία. Αλλα το πως θα σε βλέπουν οι δικοί σου εχει τεράστια. (Οπου "δικοί σου" βλέπε, φίλους οικογένεια, σύντροφοι, συνάδελφοι...).

Προσωπικά δεν εχω καλη σχέση με τα χρήματα, οταν βοηθάω κάπου λεω πάντα "θα τα βρούμε". Αλλα σε καμιά περίπτωση δεν σνομπάρω αυτούς που τα γουστάρουν, γιατι θα ηταν σαν φτύνω την μούρη μου σε καθρέφτη. Μιας και γω δουλεύω, καταναλώνω, παω διακοπές, εκμεταλλεύομαι τον κοπο του άλλου: ίντερνετ, μηχανή, μετρό, ασανσέρ, γυμναστήρια, τηλεόραση κλπ. Ειμαι και γω γρανάζι του συστήματός, αλλα προσπαθώ οσο μπορώ να αλλάξω τον μικρόκοσμό μου, ακόμα και με μικρές "εκλάμψεις επανάστασης".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...