Προς το περιεχόμενο

Με τον ήλιο τα βάζω, με τον ήλιο τα βγάζω, τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε;

@@sos@@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

/offtopic:

Ρεύμα δεν έχει το χωριό, έχει μονάχα γκάζι.

και το γκαζι υποδομες θελει εστω και εμφιαλομενο, αρα παλι στα ιδια ερχομαστε

:lol::lol::lol: Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο

Δημοσ.
Μα ειπες πως δεν ειναι δυνατον να τις ξεπερασεις ολες. Απο την στιγμη που κατι δεν ειναι δυνατον γιατι το προσπαθεις?

Εκτος αν ηθελες να πεις κατι αλλο.

Ξερω πως δεν ειναι δυνατον να κρατησω την αναπνοη μου για μιση ωρα. Δεν το προσπαθω γιατι δεν ειναι δυνατον να γινει. Αν προσπαθω και καταφερω να την κρατησω για 20 λεπτα δεν με καλυπτει διοτι ειναι ημιμετρο και δεν ερχομαι πιο κοντα στην ουτοπια μου, απλως εθελοτυφλω.

Απλως σου λεω πως δεν ειναι ρεαλιστικα ολα αυτα που περιγραφεις και λες πως πραττεις.

το ότι δεν μπορώ να τις ξεπεράσω όλες σε αυτήν την χρονική περίοδο που διανύω ,δεν σημαίνει ότι δεν θα προσπαθώ να δημιουργήσω τις συνθήκες για να τις ξεπεράσω στο μέλλον , αυτό εννοώ ...

αν τώρα κρίνεις ρεαλιστικά ή όχι αυτά που σου περιγράφω είναι θέμα δικό σου...

αυτά όμως εγώ ζω.

Δημοσ.
Η τεμπελιά, που νοείται σ' αυτά τα κείμενα ως το αντίθετο μιας εργασίας που απομυζά την ανθρώπινη δημιουργικότητα για να την προσφέρει ως υπεραξία στις τσέπες κάποιων, προβάλλει σχεδόν ως πράξη αντίστασης

Αν ήταν στης δικές σου τσέπες η «υπεραξία» δεν θα έλεγες τίποτα όμως..ότι λέει το «κόμμα», κλασσικά..

Α και έστω ότι υπερασπιζόμαστε την «τεμπελιά» αντίο ανάφτυξη, το r&d πάει στον πάτο και χρησιμοποιούμε ότι έχουμε με ότι στοκ έχουμε.

Αλήθεια αφού είσαι αντίθετη σε τόσα πολλά γιατί χρησιμοποιείς το ίντερνετ; Γιατί δουλεύεις υπολογιστή, γιατί έχει ψηφιακή φωτογραφική;

Τσατσάκι του συστήματος είσαι και εσύ, γραναζάκι όσο και αν προσπαθείς να μας πείσεις για το αντίθετο.

Δημοσ.
Αν ήταν στης δικές σου τσέπες η «υπεραξία» δεν θα έλεγες τίποτα όμως..ότι λέει το «κόμμα», κλασσικά..
λάθος ...

Α και έστω ότι υπερασπιζόμαστε την «τεμπελιά» αντίο ανάφτυξη, το r&d πάει στον πάτο και χρησιμοποιούμε ότι έχουμε με ότι στοκ έχουμε.

εδώ μπαίνουμε ξανά σε υποκειμενικές απόψεις...

Αλήθεια αφού είσαι αντίθετη σε τόσα πολλά γιατί χρησιμοποιείς το ίντερνετ; Γιατί δουλεύεις υπολογιστή, γιατί έχει ψηφιακή φωτογραφική;

Τσατσάκι του συστήματος είσαι και εσύ, γραναζάκι όσο και αν προσπαθείς να μας πείσεις για το αντίθετο.

την αυτοκριτική μου την κάνω ,την ποικιλομορφία στην θεώρηση για την ζωή την αποδέχομαι άλλο αν στέκομαι κριτικά απέναντι σε κάποιες,και επανατοποθετούμαι συνεχώς έτσι ώστε ένα λάθος να μην το ξεπεράσω με άλλο , δεν γίνεται έτσι να έχω τον "σταθερό" βηματισμό ...
Δημοσ.

Ωπα ωπα. Το οτι καποιος τα βαζει με την υπεραξια που μπαινει στις τσεπες μερικων δεν εχει να κανει με κανενα "κομμα" και καμια "ιδεολογια" αλλα με λογικη. Αυτο ελειπε να μην φωναζουμε και για τα λεφτα που περνουν καποιες πριμαντονες οταν οι υπολοιποι δεν την παλευουν με τον βασικο μισθο.

Δημοσ.
λάθος ...

Δεν με πείθεις και το ξέρεις. Όσο λάθος και να κάνω.

Σοβαρά; Για ανέπτυξε μου αυτό πως θα κάθεσαι, θα ξύνεσαι, και η ανάπτυξη θα πάει μπροθτα;

Δημοσ.
Ώπα, το ότι ιστορικά έγινε έτσι, δεν σημαίνει πως τα ηλεκτρονικά κυκλώματα προϋποθέτουν χρήμα για να δημιουργηθούν. Μέταλλο και ηλεκτρισμό θέλουν.

Δεν υποστηρίζω ότι σίγουρα θα γινόταν τα ίδια και χωρίς χρήμα, ούτε έχω προσωπικές εμπειρίες από τεχνολογική πρόοδο χωρίς χρήμα. Το μήνυμα αυτό γράφτηκε από τον υπολογιστή μου και την adsl μου την οποία πληρώνω σε ευρώ :P

το μεταλλο απο την γη μονο βγαινει; η τα καυσιμα του εργοστασιου παραγωγης ενεργειας :P

---------- Προσθήκη στις 18:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:43 ----------

Δεν με πείθεις και το ξέρεις. Όσο λάθος και να κάνω.

Σοβαρά; Για ανέπτυξε μου αυτό πως θα κάθεσαι, θα ξύνεσαι, και η ανάπτυξη θα πάει μπροθτα;

ρε συ ο νιουτον οταν εβγαλε τους φημισμενους νομους του μαζευε μηλα στο χωραφι. δεν ηταν ευγενης ματσωμενος με 10 υπηρετες να τον ταιζουν ολη μερα και εκοβε βολτες και απλα τυχαια του ηρθε κατακουτελα το μηλο.

NOT!!!

Δημοσ.

γιατί θα είναι μαυροκόκκινη ... όχι πράσινη και πράσινα άλογα ...:P

γιατί με ταίζεις ωρέ..., αφού άλλα γράφω ...

Δημοσ.
Μάλιστα, δεν έχω να πω τίποτε άλλο.
ενώ αν σου έγραφα πως οι πρώτες κοινωνίες δημιουργήθηκαν για την όσο δυνατόν ευκολότερη και πιο ουσιώδη κάλυψη των βιοτικών αναγκών των μελών που τις αποτελούσαν ,και σίγουρα πάντως και με την σκέψη καρφωμένη στην αναζήτηση λύσεων που θα απέτρεπαν την ανάλωση της ζωής των ανθρώπων σε ένα διαρκή αγώνα για την κάλυψη των πρωταρχικών βιολογικών αναγκών, θα είχες κάτι να μου πεις ; καλύφθηκαν αυτές ; για ανάπτυξη μιλάς; των αριθμών;
Δημοσ.
ενώ αν σου έγραφα πως οι πρώτες κοινωνίες δημιουργήθηκαν για την όσο δυνατόν ευκολότερη και πιο ουσιώδη κάλυψη των βιοτικών αναγκών των μελών που τις αποτελούσαν ,και σίγουρα πάντως και με την σκέψη καρφωμένη στην αναζήτηση λύσεων που θα απέτρεπαν την ανάλωση της ζωής των ανθρώπων σε ένα διαρκή αγώνα για την κάλυψη των πρωταρχικών βιολογικών αναγκών, θα είχες κάτι να μου πεις ; καλύφθηκαν αυτές ; για ανάπτυξη μιλάς; των αριθμών;

εμειναν οι αρχαιγονες κοινωνιες σε εκεινο το σταδιο ομως; ειναι η ζωη μας ιδια; προτιμω να με τρωει το 8ωρο παρα να ειμαι αγραμματη και αμορφωτη, ο το ξεχασα καποτε το 90% ηταν αγραμματοι αλλα δεν πειραζει. ολα εχουν εξελιχθει μεσα απο τοσους αιωνες στην μορφη που ειναι σημερα για δυο λογους

1 για την υπερβαση πρακτικων δυσκολιων

2 γτ ο ανθρωπος ειναι περιεργος απο φυση του.

ειναι απλα μονοδρομος. δεν γινεται μετα απο 6000 χρονια ιστοριας να εχουμε την επιφοιτηση μεσα σε μια δεκαετια για την ιδανικη κοινωνια. ακα αμα ζουσες πριν 2000 χρονια δεν νομιζω να ελεγες αυτα που λες τωρα. εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λεμε.

Δημοσ.
εμειναν οι αρχαιγονες κοινωνιες σε εκεινο το σταδιο ομως; ειναι η ζωη μας ιδια; προτιμω να με τρωει το 8ωρο παρα να ειμαι αγραμματη και αμορφωτη, ο το ξεχασα καποτε το 90% ηταν αγραμματοι αλλα δεν πειραζει. ολα εχουν εξελιχθει μεσα απο τοσους αιωνες στην μορφη που ειναι σημερα για δυο λογους

1 για την υπερβαση πρακτικων δυσκολιων

2 γτ ο ανθρωπος ειναι περιεργος απο φυση του.

ειναι απλα μονοδρομος. δεν γινεται μετα απο 6000 χρονια ιστοριας να εχουμε την επιφοιτηση μεσα σε μια δεκαετια για την ιδανικη κοινωνια. ακα αμα ζουσες πριν 2000 χρονια δεν νομιζω να ελεγες αυτα που λες τωρα. εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λεμε.

δηλαδή τι θέλεις να πεις τώρα;

πως μέσα στους αιώνες δεν μπόρεσαν οι κοινωνίες να καλύψουν τις πρωταρχικές ανάγκες των ανθρώπων που τις αποτελούσαν ενώ το ήθελαν ; hello;

Δημοσ.

Εγώ ξέρω ότι είμαι εργαζόμενος του μπαμπά σου για να απολαμβάνεις εσύ τη τεμπελιά σου. Σε ζηλεύω το παραδέχομαι.

Δημοσ.

@@@sos@@@, θέλω να δω τι θα κάνεις αύριο αν σπάσει το πόδι σου. Θα πας σε νοσοκομείο ή θα πας στη κυρά-Πίτσα να σου φτιάξει θεραπευτικό τσαγάκι με φυτά του δάσους και φρέσκο νερό πηγής. Άναρωτιέμαι πως ένω προσπαθείς να ζεις χωρίς λεφτά έχεις υπολογιστή, κλέβεις ίντερνετ, έχεις σπίτι κλπ. Εγώ σου προτείνω να κάνεις ένα βήμα παραπέρα και να κόψεις το ίντερνετ. Να σωθούμε και μεις δηλαδή γιατί μας γυρίζουν τα μάτια ανάποδα με αυτά που λες.

Άλήθεια, αύριο θα φας κρέας από τις αγελάδες σου;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...