LordArthas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Γεια χαρα σε ολους. Σκεφτομαι να διακοψω το mobile internet της Vodafone και να βαλω Cosmote. Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι πιο stickaki να παρω (αυτα ειδα στο site της Cosmote): 1) ΖΤΕ ΜF 662 2) HUAWEI E1823 Με ενδιαφερουν: max συμβατοτητα με το MacOSX, σταθεροτητα και υποστηριξη των drivers (πχ ανανεωση με την ελευση νεου λειτουργικου). Ευχαριστω παρα πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Φίλε μου εγώ έχω πάρει απο το ebay ένα τις Option και είναι 100% συμβατό. Για τα συγκεκριμένα που αναφέρεις δεν γνωρίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Οσα HUAWEI εχω δοκιμασει δουλευουν μια χαρα σε mac os x. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thakisn Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Οσα HUAWEI εχω δοκιμασει δουλευουν μια χαρα σε mac os x. +1 Συγκεκριμένα έχω το Ε272 από Vodafone και δούλεψε αμέσως μόλις κατέβασα τους κατάλληλους drivers (υπόθεση 1 λεπτού!). Αν δεν κάνω λάθος, ξεκλειδώνει κιόλας για να δουλεύει με όλα τα δίκτυα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordArthas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Εχω ηδη κι εγω το E272 και ειμαι σχετικα ευχαριστημενος, οποτε μαλλον για HUAWEI με βλεπω... Ευχαριστω πολυ ολους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
de173 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Το ίδιο modem με τους προλαλήσαντες έχω (HUAWEI) και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Μάλιστα το δουλεύω και με άλλη εταιρία εκτός από την COSMOTE και δεν χρησιμοποιώ κανένα application καμίας εταιρίας κινητής τηλεφωνίας παρά μόνο το Mobile Partner. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexioualexios Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Το ίδιο modem με τους προλαλήσαντες έχω (HUAWEI) και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Μάλιστα το δουλεύω και με άλλη εταιρία εκτός από την COSMOTE και δεν χρησιμοποιώ κανένα application καμίας εταιρίας κινητής τηλεφωνίας παρά μόνο το Mobile Partner. τι κάνεις ακριβώς; επειδή η εφαρμογή της Wind ξεκινάει με 30ΜΒ μνήμης και την έχω δει να φτάνει και τα 600ΜΒ. Βέβαια έχω screenshots με μνήμη μέχρι 303MB. 30MB 303MB μετά από ώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trizoni Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Γεια χαρα σε ολους.Σκεφτομαι να διακοψω το mobile internet της Vodafone και να βαλω Cosmote. Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι πιο stickaki να παρω (αυτα ειδα στο site της Cosmote): 1) ΖΤΕ ΜF 662 2) HUAWEI E1823 Με ενδιαφερουν: max συμβατοτητα με το MacOSX, σταθεροτητα και υποστηριξη των drivers (πχ ανανεωση με την ελευση νεου λειτουργικου). Ευχαριστω παρα πολυ. Το ZTE πηρα εγω και δουλευει αψογα out of the box Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.