Προς το περιεχόμενο

Cosmote Internet On The Go, ποιο modem;

LordArthas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρα σε ολους.

Σκεφτομαι να διακοψω το mobile internet της Vodafone και να βαλω Cosmote. Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι πιο stickaki να παρω (αυτα ειδα στο site της Cosmote):

1) ΖΤΕ ΜF 662

2) HUAWEI E1823

Με ενδιαφερουν: max συμβατοτητα με το MacOSX, σταθεροτητα και υποστηριξη των drivers (πχ ανανεωση με την ελευση νεου λειτουργικου).

Ευχαριστω παρα πολυ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οσα HUAWEI εχω δοκιμασει δουλευουν μια χαρα σε mac os x.

+1

Συγκεκριμένα έχω το Ε272 από Vodafone και δούλεψε αμέσως μόλις κατέβασα τους κατάλληλους drivers (υπόθεση 1 λεπτού!). Αν δεν κάνω λάθος, ξεκλειδώνει κιόλας για να δουλεύει με όλα τα δίκτυα.

Το ίδιο modem με τους προλαλήσαντες έχω (HUAWEI) και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Μάλιστα το δουλεύω και με άλλη εταιρία εκτός από την COSMOTE και δεν χρησιμοποιώ κανένα application καμίας εταιρίας κινητής τηλεφωνίας παρά μόνο το Mobile Partner.

• 2 μήνες μετά...
Το ίδιο modem με τους προλαλήσαντες έχω (HUAWEI) και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Μάλιστα το δουλεύω και με άλλη εταιρία εκτός από την COSMOTE και δεν χρησιμοποιώ κανένα application καμίας εταιρίας κινητής τηλεφωνίας παρά μόνο το Mobile Partner.

τι κάνεις ακριβώς;

επειδή η εφαρμογή της Wind ξεκινάει με 30ΜΒ μνήμης και την έχω δει να φτάνει και τα 600ΜΒ. Βέβαια έχω screenshots με μνήμη μέχρι 303MB.

30MB

screenshot20101002at257.th.png

303MB μετά από ώρα.

screenshot20101003at824.th.png

Γεια χαρα σε ολους.

Σκεφτομαι να διακοψω το mobile internet της Vodafone και να βαλω Cosmote. Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι πιο stickaki να παρω (αυτα ειδα στο site της Cosmote):

1) ΖΤΕ ΜF 662

2) HUAWEI E1823

Με ενδιαφερουν: max συμβατοτητα με το MacOSX, σταθεροτητα και υποστηριξη των drivers (πχ ανανεωση με την ελευση νεου λειτουργικου).

Ευχαριστω παρα πολυ.

Το ZTE πηρα εγω και δουλευει αψογα out of the box

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...