Προς το περιεχόμενο

tp-link 501g

kostas 234

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδία καλημέρα

θα ήθελα μία βοήθεια σχετικά με το access point της tp-link 501g

λοιπόν αγόρασα ένα access point της tp-link 501g και όταν τον κάνω client και βάζω τον κωδικό του άλλου ρουτερ που ειναι NetFasteR IAD και έχει κρυπτογράφηση wpa 2 και ενω βάζω το σωστό κλειδί δεν μπορώ να συνδεθώ επάνω του αν μπορείτε μια μικρή βοήθεια μήπως και κάτι μου έχει ξεφύγει και δεν το κάνω σωστά.

οταν κάνω τι ρύθμιση το γυρνάω μετα στο αυτόματο.

ευχαριστώ.

Δημοσ.

Λοιπόν θα σου πω περιληπτικά τι πρέπει να κάνεις.

Αλλάζεις τις ρυθμίσεις στο tcp/ip σύμφωνα με αυτές του ap. Μπένεις στο menu του ap (πληκτολογώντας στον browser 192.168.1.1(ή ότι άλλο έχει)). Μέχρι εδώ απ' ότι κατάλαβα τα χεις κάνει.

Λοιπόν τώρα θα πας στα security settings και θα βάλεις το κλειδί του δικτύου στο οποίο θες να συνδεθείς. Μετα από το menu wireless mode θα επιλέξεις client και θα κάνεις survey ώστε να εντοπίσεις το δίκτυο και θα πατήσεις connect. Στη συνέχεια SAVE.

Τώρα πήγαινε στο NETWORK και βάλε dynamic IP(DHCP).

Τέλος πήγαινε στις ρυθμίσεις tcp/ip και βάλτο στο αυτόματο.

Υπόψην αυτά τα κάνω στο δικό μου wa601g. Δεν νομίζω να έχει αρκετές διαφορές με το δικό σου.

Δημοσ.

Φίλε barca10 ευχαριστώ που απάντησες θα σου γράψω βήμα βήμα της ενέργειες που κάνω και αν δεις κάτι που κάνω λάθος πες μου:

1. πηγαίνω θέσης δικτύου και στο πρωτόκολλο internet (TCP/IP) βάζω:

α. διεύθυνση ΙΡ 192.168.1.2

β. Μάσκα υποδικτύου: 255.255.255.0

γ. 192.168.1.1

Και πατάω οκ

2. ανοίγω των browser και γράφω 192.168.1.1 και μπαίνω στα settings του tp-ling:

α. πηγαίνω wireless, security settings πατάω τη επιλογή wpa-psk/wpa2-psk βάζω των κωδικό στο PSK Passphrase και πατάω save

β. μετά πάλι στο wireless, wireless mode επιλέγω client μετά survey κάνω connect στο δίκτυο που θέλω και πατάω save.

γ. μετά πηγαίνω στο Network όπως μου είπες εσύ αλλάζω την static IP σε Dynamic IP (DHCP) και πατάω save.

δ. όταν κάνω την τελευταία επιλογή ο browser εμφανίζεται ότι δεν μπορεί να ανοίξει την σελίδα

ε. και τέλος γυρνάω στην αρχή του δικτύου και στο πρωτόκολλο internet (TCP/IP) και τα κάνω και τα δυο αυτόματα αλλά τίποτα δεν μπαίνει μου λέει ότι είναι περιορισμένη η σύνδεση άσε που αν θέλω να ξανά μπω στα settings πρέπει να το κάνω restart.

κάνω κάτι λάθος έτσι όπως σου τα έχω γράψει?

Σε ευχαριστώ και πάλι

Φιλε οκ επαιξε το μηχανημα ηθελα λιγη ωρα για να παρει μπροστα

Δημοσ.

Φιλε οκ επαιξε το μηχανημα ηθελα λιγη ωρα για να παρει μπροστα

Ακριβώς αυτό θα σου έλεγα:-)

Για να πάρει την αυτόματη ip μπορεί να χρειστεί και κανα 5λεπτο.

Επισής είναι tp-link και όχι tp-ling;)

Δημοσ.
66 mbit?τι ειναι ρε παιδια?οπτικη ινα?

hol... τώρα και με ταχύτητα του φωτός. Προφανώς είναι λάθος του speedtest σε συνδυασμό με το router καφρίλα που δίνουνε. Στην πραγματικότητα αποδίδει σαν μια 2 άντε 4 Mbps του πOTE

---------- Προσθήκη στις 03:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:07 ----------

Δοκίμασε wep key η wpa απλό όχι wpa-psk2.

εγώ με wep το έχω και δουλεύει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...