Προς το περιεχόμενο

Gigabyte GV-R577SO-1GD ποια η γνωμη σας;

krueger

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενα φιλαρακι μου σκευτεται να αγορασει αυτην την καρτα γραφικων:

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Gigabyte-GV-R577SO-1GD-PCI-Express-GDDR5-1GB-GVR577SGD-00-G2.htm

το pc του ειναι αρκετα καλο με Intel Core i5 650 (1156, 3,20GHz, Cache 4MB, Box)επεξεργαστη,δυνατο τροφοδοτικο και οθονη lg full hd 22αρα..

ποια η γνωμη σας για την αγορα αυτης της καρτας?

Δημοσ.

Πολλά τα λεφτά για 5770 .. αν ήταν κοντά στα 150Ε κάτι θα έλεγε αλλά στα 200+ χίλιες φορές να πάει σε GTX460!

Δημοσ.

Φίλε έχω ακριβώς την ίδια κάρτα! Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος με τις επιδόσεις της. Βέβαια εγώ έχω οθόνη 1680Χ1050... Είναι όντως υπερχρονισμένη καθώς ο πυρήνας είναι χρονισμένος στα 900 Mhz, αντί των 850 Mhz σε μία τυπική υλοποίηση. Βέβαια αυτή η μικρή αύξηση ΔΕΝ δικαιολογεί την υψηλή τιμή της, όπως και το σχετικά καλό σύστημα ψύξης. Εγώ την είχα πάρει αναγκαστικά καθώς εκείνη τη περίοδο που πήρα το PC μου, ήταν η μόνη διαθέσιμη HD5770 στο Πλαίσιο και ήθελα οπωσδήποτε αυτή τη κάρτα, κάθως σε 1680Χ1050 ανάλυση είναι "λουκούμι" ! Αν θέλει HD5770 να πάρει τη πιο φτηνή που θα βρεί, ειδάλλως, τώρα που υπάρχει η GTX460 σε αυτά τα λεφτά συμφέρει καλύτερα !!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...