Προς το περιεχόμενο

Αναγνωρισμένα Πτυχία...

HunterD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολούς...θέλω να ρωτήσω πως μπορώ να δώ αν καποιά σχολή έχει αναγνωρισμένο πτυχιό.Κάτι μου είχαν πεί για το Τεχνικό Επιμελητήριο αλλά δέν βγάζω άκρη:fear:.Περάσα στο Τει τής Σπάρτης στο τμήμα τεχνολογίας πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών και θέλω να δώ αν το πτυχίο του είναι αναγνωρισμένο.

Επισής συγχαρητηρία σε όλα τα παιδιά που κατάφεραν να εισαχθούν σε καποία σχολή της Γ βάθμιας εκπαίδευσης.

Ευχαριστω :-)

Δημοσ.
το τεε για ποιο λογο να αναγνωρισει επαγγελματικα δικαιωματα στο δικο σου τμημα?

Οπώς ανέφερα και πιο πάνω αυτα μου τα είπαν.Επειδή εχώ αμφιβολίες ρωτάω,υπάρχει τροπός να δώ αν είναι αναγνωρισμένο το πτυχίο της συγκεκριμένης σχολής;

Δημοσ.

Κλάδος ΤΕ Πληροφορικής

1. Προσόν διορισμού στον εισαγωγικό βαθμό ορίζεται πτυχίο ή δίπλωμα:

Πληροφορικής

Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων

Τεχνολογίας Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Πολυμέσων

Βιομηχανικής Πληροφορικής

Πληροφορικής και Επικοινωνιών

Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας

Πληροφορικής και Τεχνολογίας Υπολογιστών

Τηλεπληροφορικής και Διοίκησης

Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα Η/Υ (ΠΣΕ)

Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και Πληροφοριακών Συστημάτων

Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία

Διαχείρισης Πληροφοριών

ΤΕΙ της ημεδαπής ή Κ.Α.Τ.Ε.Ε. ή ισότιμων τίτλων σπουδών αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής.

Με την προκήρυξη μπορεί να ορίζονται εξειδικεύσεις της ειδικότητας Πληροφορικής. Στην περίπτωση αυτή απαιτείται το ομώνυμο ή αντίστοιχο κατά περιεχόμενο της εξειδίκευσης πτυχίο ή δίπλωμα ΤΕΙ της ημεδαπής ή Κ.Α.Τ.Ε.Ε. ή ισότιμο αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της ημεδαπής η αλλοδαπής.

2. Σε περίπτωση που δεν καθίσταται δυνατή η πλήρωση κενών θέσεων από υποψηφίους με τα παραπάνω προσόντα, επιτρέπεται ο διορισμός υποψηφίων με πτυχία ή διπλώματα ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμα της αλλοδαπής, σε ειδικότητα που ορίζεται κάθε φορά με την προκήρυξη, ύστερα από αίτημα του οικείου φορέα και έγκρισή του από το Α.Σ.Ε.Π., καθώς και εμπειρία δύο τουλάχιστον ετών στο αντικείμενο των θέσεων».

Δημοσ.
Κλάδος ΤΕ Πληροφορικής

1. Προσόν διορισμού στον εισαγωγικό βαθμό ορίζεται πτυχίο ή δίπλωμα:

Πληροφορικής

Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων

Τεχνολογίας Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Πολυμέσων

Βιομηχανικής Πληροφορικής

Πληροφορικής και Επικοινωνιών

Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας

Πληροφορικής και Τεχνολογίας Υπολογιστών

Τηλεπληροφορικής και Διοίκησης

Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα Η/Υ (ΠΣΕ)

Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και Πληροφοριακών Συστημάτων

Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία

Διαχείρισης Πληροφοριών

ΤΕΙ της ημεδαπής ή Κ.Α.Τ.Ε.Ε. ή ισότιμων τίτλων σπουδών αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής.

Με την προκήρυξη μπορεί να ορίζονται εξειδικεύσεις της ειδικότητας Πληροφορικής. Στην περίπτωση αυτή απαιτείται το ομώνυμο ή αντίστοιχο κατά περιεχόμενο της εξειδίκευσης πτυχίο ή δίπλωμα ΤΕΙ της ημεδαπής ή Κ.Α.Τ.Ε.Ε. ή ισότιμο αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της ημεδαπής η αλλοδαπής.

2. Σε περίπτωση που δεν καθίσταται δυνατή η πλήρωση κενών θέσεων από υποψηφίους με τα παραπάνω προσόντα, επιτρέπεται ο διορισμός υποψηφίων με πτυχία ή διπλώματα ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμα της αλλοδαπής, σε ειδικότητα που ορίζεται κάθε φορά με την προκήρυξη, ύστερα από αίτημα του οικείου φορέα και έγκρισή του από το Α.Σ.Ε.Π., καθώς και εμπειρία δύο τουλάχιστον ετών στο αντικείμενο των θέσεων».

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφοριές :-)

Δημοσ.

νομιζω το ΤΕΕ αναγνωριζει επαγγελματικα δικαιωματα κ στην σχολη σου κ σε πολλα ΤΕΙ...το θεμα ειναι τι επαγγελματικα δικαιωματα ειναι αυτα που αναγνωριζει σε σχεση με τα ΑΕΙ...Απο οτι εχω διαβασει εκει ειναι μπουρδελο.Σφαζονται μεταξυ τους με υστεριες κτλ για τα επαγγελματικα δικαιωματα των μεν κ δε...ειδικα σε κλαδους μηχανικων!Αλλα επειδη εμενα αυτα τα ΤΕΕ,ΤΕΙ,ΑΕΙ κτλ μου φαινονται κινεζικα ισως κανω κ λαθος

Δημοσ.

αρα αναφερονται σε καποιες προκηρυξεις project κρατικων για το αν μπορεις να συμμετεχεις σε καποια σχετικη με το επαγγελμα σου?

εχεις ρωτησει καθολου ποσο καιρο κανουν δημοι/κρατος να πληρωσει τα εργα αφου γινουν?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...