georginos1989 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Ωραία τότε μαλλον θα προστεθώ και γω στη λίστα χαχαχα
pano Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Ωραία τότε μαλλον θα προστεθώ και γω στη λίστα χαχαχα Κοίτα μην πάρεις κανά υπολογιστή που θα καίει κάτω από 400w(σε full load) γιατί μετά θα μπείς στην λίστα με τα "θύματα" που τα σκάσανε χωρίς λόγο....
georginos1989 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Για τώρα σε full load Λογικά κπου εκει πρεπει να είναι... Αν κάνω αναβάθμιση δεν θα χρειάζονται περισσότερα?
probe Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 pano ο ίδιος ζήτησε 650-700w τροφοδοτικό με τη λογική της μελοντικής αναβάθμισης. Αν ήταν για αυτό που έχει τώρα δεν το συζητάγαμε.
georginos1989 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Κανενα 4πυρηνο επεξεργαστή καινουργια μητρική και καλυτερη καρτα γραφικών από την hd4670 ---------- Προσθήκη στις 15:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:48 ---------- Για αναβάθμιση λέω
Nik.K Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Σε κανεναν δεν εκανε κακο να εχει περισσοτερα Watt...Αντιθετα πολλοι τα εσκασαν 2 φορες γιατι δεν εφταναν αργοτερα.
probe Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Αν έχεις τα χρήματα πάρε ισχυρότερο τροφοδοτικό ακόμα κι αν δεν το χρειαστείς. Δεν είναι κακό να μην δουλεύει "οριακά" ένα τροφοδοτικό ίσα ίσα, χαμηλότερες θερμοκρασίες λειτουργίας - λιγότερος θόρυβος - σταθερότητα - μακροβιότητα. Ο pano στο λέει με την έννοια ότι πιθανότατα δεν θα τη χρειαστείς αυτή την ισχύ και από αυτά τα γενικά τουλάχιστον που περιγράφεις για μελλοντική αναβάθμιση έχει δίκιο κάτι γύρω στα 450w θα σου ήταν αρκετό. Υποθετικά μιλάω βέβαια δεν μπορώ να προβλέψω ακριβώς τι θα βάλεις όταν έρθει η ώρα. Με λίγα λόγια η τσέπη σου πρέπει να αποφασίσει τι τελικά θα κάνεις.
Luciddream Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Ουφ δε ξέρω τι να κανω... την απάντηση στην δώσαμε στην πρώτη σελίδα.. τώρα αν εσύ ακόμα ψάχνεις.. μάλλον δεν θές την γνώμη μας αλλα να πείς τον πόνο σου
liopyr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Μην ισοπεδωνουμε τα παντα, μονο το Chroma ειναι αξιο εμπιστοσυνης σχεδον 100% αλλα κανεις σχεδον δεν το εχει λογο κοστους.Απο εκει και περα load testers υπαρχουν για να ελεγχουν τα προτοτυπα τροφοδοτικων οι εταιρειες, ασχετα αν μερικοι τα "δεχονται" σαν sponsorship απο καποιες εταιρειες ( οπως μου εχουν προτεινει και μενα ) και ως λογικο δεν βγαζουν κανενα τροφοδοτικο τους μαπα......Τωρα τεστ σε τροφοδοτικο γινεται και με ενα αρκετα δυνατο μηχανημα που να μπορει να το κανει να βαρεσει κοκκινο, αυτο αρκει. Ρε συ Nik.k, επιβάλλω όλη την καλή μου θέληση να σε πιστέψω και δε τα καταφέρνω. Για ποιο λόγο δεν δέχτηκες τον load tester που σου προσέφεραν, γεγονός που συχνά μας θυμίζεις; Ποιοι σου τον προσέφεραν; Σου έβαλαν κάποιο όρο επιείκειας με τα δικά τους τροφοδοτικά που θα σου στέλνουν; Και πράγματι, που βρίσκονται τα review σου; Δεν θα θεωρηθεί διαφήμιση να μας πεις, σε ρωτάμε άλλωστε. Τα παραπάνω είναι ειλικρινείς ερωτήσεις, δεν έχω σκοπό να λογομαχήσω για οτιδήποτε και θα σεβόμουν μία απάντηση χωρίς υπεκφυγές τύπου "λυπάμαι δε μπορώ να αναφέρω την εταιρία - δε μπορώ να πω τι μου είπαν - δε λέω που για να μη κατηγορηθώ για διαφήμιση"[..] Φίλε liopyr ορίστε η μεθοδολογία και τα όργανα που χρησιμοποιούν τα sites που παρέθεσα http://www.thelab.gr/showthread.php?t=75191 ,http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/psu-methodology2.html τα οποία είναι προτεινόμενα και από το Hardware Secrets http://www.hardwaresecrets.com/article/Hardware-Secrets-Power-Supply-Test-Methodology/522/7 που παρέθεσες εσύ,τώρα βέβαια άν δεν σου γεμίζουν το μάτι για κάποιο λόγο αντικειμενικά τον καλύτερο load tester(chroma) τον έχει αυτό review site http://www.pc-experience.de/wbb2/thread.php?threadid=30019 Την γνωρίζω την μεθοδολογία τους, το lab έχει κάνει μία αξιοσέβαστη προσπάθεια την οποία οι περιορισμένες γνώσεις μου στα εξειδικευμένα ηλεκτρονικά δε με αφήνουν να την κρίνω σε βάθος. Θα πω απλά (και με μία μικρή δόση ξεροκεφαλιάς) πως προτιμώ να εμπιστεύομαι περισσότερο site που κάνουν reviews με γνωστούς και καθολικά αποδεκτούς load testers όπως κάποιος SunMoon που χρησιμοποιεί ο jonnyguru και το hardwaresecrets. (δε είναι απαραίτητο να είναι Chroma). Το γερμανικό site που παρέθεσες δε το γνωρίζω, και δυσκολεύομαι να το παρακολουθήσω να πω την αλήθεια, η επαφή μου με την γερμανική είναι χειρότερη και από αυτή του Μπάγιεβιτς με την ελληνική.
pano Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Αν έχεις τα χρήματα πάρε ισχυρότερο τροφοδοτικό ακόμα κι αν δεν το χρειαστείς. Δεν είναι κακόνα μην δουλεύει "οριακά" ένα τροφοδοτικό ίσα ίσα, χαμηλότερες θερμοκρασίες λειτουργίας - λιγότερος θόρυβος - σταθερότητα - μακροβιότητα. Ο pano στο λέει με την έννοια ότι πιθανότατα δεν θα τη χρειαστείς αυτή την ισχύ και από αυτά τα γενικά τουλάχιστον που περιγράφεις για μελλοντική αναβάθμιση έχει δίκιο κάτι γύρω στα 450w θα σου ήταν αρκετό. Υποθετικά μιλάω βέβαια δεν μπορώ να προβλέψω ακριβώς τι θα βάλεις όταν έρθει η ώρα. Με λίγα λόγια η τσέπη σου πρέπει να αποφασίσει τι τελικά θα κάνεις. georginos1989 η λύση στο "πρόβλημά" σου βρίσκεται στα γραφόμενα του probe,και εγώ σου προτείνω και μία εναλλακτική από άποψη χρημάτων http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Chieftec-A-135-Series-PSU-500W-APS-500S-APS-500S.htm
Nik.K Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Ρε συ Nik.k, επιβάλλω όλη την καλή μου θέληση να σε πιστέψω και δε τα καταφέρνω.Για ποιο λόγο δεν δέχτηκες τον load tester που σου προσέφεραν, γεγονός που συχνά μας θυμίζεις; Ποιοι σου τον προσέφεραν; Σου έβαλαν κάποιο όρο επιείκειας με τα δικά τους τροφοδοτικά που θα σου στέλνουν; Και πράγματι, που βρίσκονται τα review σου; Δεν θα θεωρηθεί διαφήμιση να μας πεις, σε ρωτάμε άλλωστε. Τα παραπάνω είναι ειλικρινείς ερωτήσεις, δεν έχω σκοπό να λογομαχήσω για οτιδήποτε και θα σεβόμουν μία απάντηση χωρίς υπεκφυγές τύπου "λυπάμαι δε μπορώ να αναφέρω την εταιρία - δε μπορώ να πω τι μου είπαν - δε λέω που για να μη κατηγορηθώ για διαφήμιση"[..] Την γνωρίζω την μεθοδολογία τους, το lab έχει κάνει μία αξιοσέβαστη προσπάθεια την οποία οι περιορισμένες γνώσεις μου στα εξειδικευμένα ηλεκτρονικά δε με αφήνουν να την κρίνω σε βάθος. Θα πω απλά (και με μία μικρή δόση ξεροκεφαλιάς) πως προτιμώ να εμπιστεύομαι περισσότερο site που κάνουν reviews με γνωστούς και καθολικά αποδεκτούς load testers όπως κάποιος SunMoon που χρησιμοποιεί ο jonnyguru και το hardwaresecrets. (δε είναι απαραίτητο να είναι Chroma). Το γερμανικό site που παρέθεσες δε το γνωρίζω, και δυσκολεύομαι να το παρακολουθήσω να πω την αλήθεια, η επαφή μου με την γερμανική είναι χειρότερη και από αυτή του Μπάγιεβιτς με την ελληνική. Και τα 2000ε+ ενος SunMoon δεν τα λες λιγα και σιγουρα ειναι καπως απιθανο καποιος να το "προμηθευτει" μονος του οταν υπαρχουν συμφωνιες οπως αναφερα. Εδω οθονες 30αρες που εχουν πολλα site τους τις εχουν αγορασει και "δανεισει" μεγαλες εταιρειες του χωρου για τεσταρισμα καρτων. Ε 30αρα εγω μπορεσα και αγορασα οκ, Load Tester ομως οχι. Περα απο αυτο ειναι απιθανο να αναφερω ποιες εταιρειες σπονσοραρουν υλικα, ας πουμε πως εμενα μου το προτεινε τεραστια εταιρεια στον χωρο, χωρις βεβαια να μου πουν κατι σχετικα με παρουσιασεις, τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται ομως.
liopyr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Τα ευκόλως εννοούμενα παρερμηνεύονται, και πολύ συχνά θα έλεγα. Αν είχα μία εταιρία που πουλάει psu και ήμουν σίγουρος για την αξία τους, κανένα πρόβλημα δε θα είχα να δώσω εξοπλισμό σε ένα site που πάνω στην αντικειμενικότητά του έχει κερδίσει χιλιάδες αναγνώστες χωρίς να ζητώ καμία επιείκεια. Όχι απαραίτητα επειδή δε θέλω για ηθικούς λόγους ας πούμε, αλλά επειδή δε μου χρειάζεται. Από εκεί και πέρα, αναμενόμενα δε απάντησες σε καμία από τις ερωτήσεις μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.