Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με καρτα Γραφικων Geforce 8800 GTS 512

lelos1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θέλεις να πάρεις την συγκεκριμένη Gainward GTX460 GS 1GB τότε μπορείς να την πάρεις απο εδώ, σε σχετικά καλή τιμή για τα ελληνικά δεδομένα:

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0506124&catid=020300 242,00 ευρώ.

Άλλωστε και απο το pixmania να την πάρεις θα σου στοιχίσει με τα μεταφορικά 209 + ~18 = 227,00 ευρώ.

Πάντως σαν υλοποίηση είναι πολύ καλή. :-)

Επίσης καλή υλοποίηση και σε ακόμα καλύτερη τιμή είναι αυτή:

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=20587&cat=5&sub=137&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=2 στα 225,00 ευρώ. + τα έξοδα αποστολής με αντικαταβολή θα σου βγεί στα 232,00 ευρώ ενώ με κατάθεση στα 228,00 ευρώ. :-)

Δημοσ.

Σημερα συνεβει και σε μενα κατι παρομοιο,μαλλον ειναι η εποχη τους!! Ανοιξα το μεσημερι τον υπολογιστη να τσεκαρω τα μειλ,εκει που καθομουν η οθονη εσβησε.Τσεκαρα συνδεσεις,καλωδια αλλαξα,εβαλα αλλη οθονη,αλλαξα τα Dvi καλωδια αλλα και παλι τα ιδια.Ξεκιναει το pc δειχνει το ΒΙOS παει στην οθονη που κανω log in καποιες φορες ξεκινα και μετα απο 5-10 λεπτα σβηνει η οθονη ο υπολογιστης λειτουργει κανονικα.Η οθονη αποκλειετε να χει προβλημα γιατι ειναι και τηλεοραση και παιζει μια χαρα αλλα και στο hdmi εχω το ps3 και ειναι οκ.

Απ'οτι καταλαβα ή το τροφοδοτικο ειναι,το οποιο εδω και καιρο ακουγα να κανει κατι περιεργους ηχους οπως κανουν οι βαρκες .... καρ καρ καπως ετσι και μετα σταματουσε ή καρτα γραφικων που τα φτυσε....Αυριο θα το παω να το δουν!

Περιμενω τις ιδεες σας οσον αφορα στο τι φταει και αν πρεπει να αλλαξω αυριο gpu ή psu ποια προτεινετε

Δημοσ.

χαχαχαχα το ιδιο προβλημα εχω και εγω.Με την ιδια καρτα γραφικων και παιζοντας το ιδιο game.Μηπως εχεις και motherboard asus p5kc?

Δημοσ.
χαχαχαχα το ιδιο προβλημα εχω και εγω.Με την ιδια καρτα γραφικων και παιζοντας το ιδιο game.Μηπως εχεις και motherboard asus p5kc?

Μπα όχι ουτε drivers update είχα κάνει ούτε τα windows update, τελικά πείρα την msi gtx 460 1gb.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...