spirosat Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Σε παρακαλώ μην αντιδράς έτσι.. στο κάτω κάτω δεν είναι και κανένας υποχρεωμένος να σου απαντήσει εδώ μέσα... αλλά παρόλα αυτά όλα τα παιδιά προσπαθούν να σου αξηγήσουν τι σε συμφέρει να κάνεις... Ναι από τις δύο που διάλεξες η 5750 είναι η καλύτερη.. ΑΛΛΑ ΔΕΝ τα αξίζει τα λεφτά της... Χίλιες φορές η 4850 που βγαίνει και λιγότερα χρήματα και είναι ισάξια σε επιδόσεις με την 5750 όπως ήδη αναφέρθηκε! Από εκεί και πέρα δίκα σου είναι τα χρήματα εσύ αποφασίζεις! Πως αντεδρασα δηλαδη εκανα μια ευθης ερωτηση και απλως ζητησα μια ευθης απαντηση δεν προσεβαλα ουτε εβρισα καποιον αντιθετα θελω να τα ευχαριστησω τα παιδια που με βοηθουν με αυτα μιας και ειμαι αρχαριος...και νομιζω οτι στα φορουμ οπως αυτο εγγραφομαστε για να συζηταμε με αλλα μελη και να λυνουμε αποριες και προβληματα που εχουμε γυρω απο τους υπολογιστες γι αυτο το λογο γραφτηκα και εγω και οχι να δημιουργησω προβληματα με αλλα μελη ...δεν καταλαβα γιατι το εθεσες κατα αυτο το τροπο...
stm00192 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Πως αντεδρασα δηλαδη εκανα μια ευθης ερωτηση και απλως ζητησα μια ευθης απαντηση δεν προσεβαλα ουτε εβρισα καποιον αντιθετα θελω να τα ευχαριστησω τα παιδια που με βοηθουν με αυτα μιας και ειμαι αρχαριος...και νομιζω οτι στα φορουμ οπως αυτο εγγραφομαστε για να συζηταμε με αλλα μελη και να λυνουμε αποριες και προβληματα που εχουμε γυρω απο τους υπολογιστες γι αυτο το λογο γραφτηκα και εγω και οχι να δημιουργησω προβληματα με αλλα μελη ...δεν καταλαβα γιατι το εθεσες κατα αυτο το τροπο... Δεν προσπαθώ να στην πω ούτε να σου κάνω επίθεση.. απλά το συγκεκριμένο σου post φάνηκε κάπως επιθετικό , λες και απαιτούσες μια συγκεκριμένη απάντηση. Φιλικά πάντα
spirosat Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δεν προσπαθώ να στην πω ούτε να σου κάνω επίθεση.. απλά το συγκεκριμένο σου post φάνηκε κάπως επιθετικό , λες και απαιτούσες μια συγκεκριμένη απάντηση. Φιλικά πάντα Το καταλαβα ρε φιλε μου ενταξει δεν υπαρχει προβλημα :mrgreen:
Nikosgiann Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Aσφαλώς και η HD5750 είναι καλύτερη απο την HD5670 και μάλιστα αρκετά.Παρ όλα αυτά όμως το να δώσεις 130,00 ευρώ για την HD5750 την στιγμή που με 155,00 αγοράζεις την HD5770 δεν το θεωρώ έξυπνη αγορά. Αφού λοιπόν δεν μπορείς να διαθέσεις τα χρήματα για την HD5770 μην πάρεις την HD5750. Αγόρασε αυτή την κάρτα απο εδώ: ATI Radeon HD4850 1GB DDR3 Παίρνεις λοιπόν μια κάρτα ισάξια της HD5750 σε επιδόσεις και βάζεις στην τσέπη και 30,00 ευρώ για ότι άλλο χρειάζεσαι ή για καμμιά βόλτα. Eπίσης το ότι η τηλεόρασή σου είναι FHD δεν σημαίνει ότι χρειάζεται να παίζεις σε 1920x1080. Στα 1680x1050 στα περισσότερα παιχνίδια θα παίζεις άνετα με την HD5750 / HD4850. (Και οι δύο κάρτες έχουν περάσει απο τα χέρια μου). πολυ καλη και αυτη η λυση(4850)..την ειχα κ γω.. αν διαλεξεις αυτη,προσεχε σε κατι. να εχει 3 καλωδια στον ανεμιστηρα οπως δειχνει η φωτο.αν ειναι με 2 ΜΗΝ την παρεις.! (δεν ανεβαινουν οι στροφες αμα εχει 2 καλωδια,και ετσι θα χτυπας 100 βαθμους σε παιχνιδια)
Turbonerd Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Εχω μια Sapphire 4890 2GB Vapor X πολύ καλύτερη από αυτές που πόσταρες. Δές εδώ για περισσότερες πληροφοριές http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=399107
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.