Προς το περιεχόμενο

Ποια καρτα γραφικων να επιλεξω??

spirosat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το υπόλοιπο σύστημα σου τι περιλαμβάνει? Σε τι αναλύσεις παίζεις? Budget??

αυτο ειναι η συνθεση του υπολογιστη δεν τον εχω παρει ακομα για αυτο ρωτησα πια να παρωpost-165440-129063115438_thumb.jpg οσο για την αναλυση προσωρινα δεν εχω οθονη και θα χρησημοποιησω τη 32αρα τηλεοραση μου για μονιτορ που ειναι και full hd (1920x1080)

Δημοσ.

Θέλεις να είναι αποκλειστικά από pc1??

Αν το αντέχει το budget σου πας εδώ αλλιώς εδώ

Οτιδήποτε κατώτερο δεν θα σε καλύψει σε full hd ανάλυση!

Δημοσ.
Θέλεις να είναι αποκλειστικά από pc1??

Αν το αντέχει το budget σου πας εδώ αλλιώς εδώ

Οτιδήποτε κατώτερο δεν θα σε καλύψει σε full hd ανάλυση!

Ναι γιατι εκει θα το συνθεσω.Το ξερω ρε φιλε αλλα απο αυτες που ανεφερα πανω να μου πεις πια να επιλεξω πια ειναι καλυτερη απο αυτες...δυστηχως δε μπορω να παρω καμια απο αυτες που μου προτεινες γιατη ηδη το budget ειναι πολυ ψηλα για μενα :-(:-(

Δημοσ.

Ρε παιδια απλα πραματα ρωταω απο αυτες που σας εδειξα πανω πια ειναι καλυτερη για gaming στο pc τοσο δυσκολο ειναι?????

Δημοσ.
τα παιδια απλα σου λενε το καλητερο σε αυτο τα χρηματα δεν χρειαζετε να εξαπτεσε!5750 θα επαιρνα εγω!

Δηλαδη τη 2η την msi???

Δημοσ.
Ρε παιδια απλα πραματα ρωταω απο αυτες που σας εδειξα πανω πια ειναι καλυτερη για gaming στο pc τοσο δυσκολο ειναι?????

Aσφαλώς και η HD5750 είναι καλύτερη απο την HD5670 και μάλιστα αρκετά.

Παρ όλα αυτά όμως το να δώσεις 130,00 ευρώ για την HD5750 την στιγμή που με 155,00 αγοράζεις την HD5770 δεν το θεωρώ έξυπνη αγορά.

Αφού λοιπόν δεν μπορείς να διαθέσεις τα χρήματα για την HD5770 μην πάρεις την HD5750.

Αγόρασε αυτή την κάρτα απο εδώ:

ATI Radeon HD4850 1GB DDR3

Παίρνεις λοιπόν μια κάρτα ισάξια της HD5750 σε επιδόσεις και βάζεις στην τσέπη και 30,00 ευρώ για ότι άλλο χρειάζεσαι ή για καμμιά βόλτα. :P

Eπίσης το ότι η τηλεόρασή σου είναι FHD δεν σημαίνει ότι χρειάζεται να παίζεις σε 1920x1080. Στα 1680x1050 στα περισσότερα παιχνίδια θα παίζεις άνετα με την HD5750 / HD4850. (Και οι δύο κάρτες έχουν περάσει απο τα χέρια μου). ;)

Δημοσ.
Δηλαδη τη 2η την msi???

Την 2η ναι.

Άλλα μια χαρά κερδισμένος θα έβγαινες με μια used gtx260/gtx275/4870/4890.

Εγώ είμαι με μια used 4890 την όποια είχα πάρει 100ευρώ με 1 μισή χρόνο εγγύηση ακόμα.

Απο εκεί που θα έπρεπε να δώσω για μια αντάξια καινούργια ~200ευρώ..

Δημοσ.

Σε παρακαλώ μην αντιδράς έτσι.. στο κάτω κάτω δεν είναι και κανένας υποχρεωμένος να σου απαντήσει εδώ μέσα... αλλά παρόλα αυτά όλα τα παιδιά προσπαθούν να σου αξηγήσουν τι σε συμφέρει να κάνεις...

Ναι από τις δύο που διάλεξες η 5750 είναι η καλύτερη.. ΑΛΛΑ ΔΕΝ τα αξίζει τα λεφτά της... Χίλιες φορές η 4850 που βγαίνει και λιγότερα χρήματα και είναι ισάξια σε επιδόσεις με την 5750 όπως ήδη αναφέρθηκε!

Από εκεί και πέρα δίκα σου είναι τα χρήματα εσύ αποφασίζεις!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...