Προς το περιεχόμενο

Apple special music event 1/9/10

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εγώ έχω το nano 4G και μου λείπει το ραδιόφωνο....

Ψάχνω δικαιολογία για να πάρω το καινούργιο και μάλλον θα την βρω στο ότι έχει κλιπάκι και δεν χρειάζεται δύσχρηστη μπάντα για το jogging! :-D

Πάντως στο γεγονός ότι ο τροχός είναι ότι πιο εύχρηστο υπάρχει, έχεις απόλυτο δίκιο!!!!!!!

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ποιος ειπε οτι χρειαζεται 2 χερια να το χειριστεις??!! επειδη το κραταει ο jobs εστι? η επειδη ειδες την ακυρη διαφημηση? δες το πρωτα απο κοντα και μετα μας λες ποσο δυσχρηστο ειναι... :-)

Δημοσ.
Γιατί έβγαλαν το wheel? Τουλάχιστον το wheel σε αφήνει να χειριστείς το nano με το ένα χέρι. Δλδ τώρα θα αγοράσουμε μια σκατούλα και θα πρέπει να το χειριζόμαστε με 2 χέρια λες και είναι το ipad? Πλάκα μας κάνει η Apple? Μου φαίνεται δεν ξέρουν τι άλλη @#%$^&* να κάνουν και έχουν χάσει τη μπάλα. Το nano ήταν τέλειο. Ήθελε μια καλύτερη μπαταρία και καλύτερη κάμερα, ή καθόλου κάμερα, διότι δεν είναι ο σκοπός του nano να γίνει φωτό. Απλά πράγματα.

Η δε διαφήμιση επίσης άκυρη!!! Είναι δυνατόν να χειρίζεται κάποιος το nano με το 1 χέρι χωρίς να βλέπει που πατά; Εντάξει ίσως και να γίνεται άμα συνηθίσεις τη θέση, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι το wheel έπρεπε να μείνει. Ίσως να ήταν καλή ιδέα και μια υβριδική λύση.

Ειλικρινά σκέφτομαι να αγοράσω το παλιό μοντέλο, αλλά έχω ήδη το προηγούμενο που δεν έχει radio, δυστυχώς, και δεν έχω να πετάξω 180 euro για ένα radio.

Οπωσδήποτε και το νέο nano είναι όμορφο, αλλά θεωρώ ότι θα είναι πιο δύσχρηστο. Παιδιά θέλω τη γνώμη σας...

Και για μένα η απουσία clickwheel είναι μεγάλη έλλειψη!Το χειμώνα πήρα το nano 5g κι ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ nano χωρίς clickwheel!

Ωραία σχεδίαση δε λέω,αλλά είναι σαν να βγήκαν 2 shuffle..

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.
Και για μένα η απουσία clickwheel είναι μεγάλη έλλειψη!Το χειμώνα πήρα το nano 5g κι ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ nano χωρίς clickwheel!

Ωραία σχεδίαση δε λέω,αλλά είναι σαν να βγήκαν 2 shuffle..

Sent from my iPhone using Insomnia

Εσύ έχεις και wheel και ραδιόφωνο!!!! Μια χαρά είσαι!!!!!

Εμείς να δούμε που έχουμε μόνο wheel.... :-)

Δημοσ.

Ναι,ευτυχώς,το πήρα σε καλό timing!:P

Η μόνη λύση είναι το νέο nano ή το πρόσθετο αξεσουάρ για ραδιόφωνο..

Δημοσ.

Ναι,ευτυχώς,το πήρα σε καλό timing!:P

Η μόνη λύση είναι το νέο nano ή το πρόσθετο αξεσουάρ για ραδιόφωνο..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...