tr3quart1sta Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 τι κουλό είναι αυτό πάλι???για να πάρεις iphone? και πανω που χαρηκα για το HDR.... :cry:
kirileman Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μην αγχώνεστε... καλά να είναι το jailbrake Με πρόλαβες!
Labfrog Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Btw μόνο εμένα μου φαίνεται τραγικό το νέο logo του itunes?
georgeadams Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν λέω καλό το nano και το touch αλλά πάλι πήραμε τα όσον αφορά το classic. Απορώ πως και δεν το έχουν αποσύρει ακόμα, μιας και είναι εμφανές ότι το classic δεν συμβαδίζει με τα πλάνα της apple. Το iPod Classic το κρατάνε στη ζωή γιατί υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που χρειάζονται να έχουν μαζί τους 160GB μουσικής (πχ DJs). Προφανώς όμως οι πωλήσεις δεν είναι τόσες ώστε να δικαιολογούν επένδυση χρημάτων για την ανανέωση/βελτίωση του.
Whiteyez Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Btw μόνο εμένα μου φαίνεται τραγικό το νέο logo του itunes? Μπά, και εγώ μαζί σου.
pan-pan Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μπά, και εγώ μαζί σου. Και το logo και το μονόχρωμο interface... Χάλια γκρί...
tr3quart1sta Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Btw μόνο εμένα μου φαίνεται τραγικό το νέο logo του itunes? +10000 Χαρακτηρες
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Και το logo και το μονόχρωμο interface... Χάλια γκρί... Εμένα μου αρέσουν.
GreekG33k Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω το video από το event? Όσο και να ψάχνω σε διάφορα σιτες δεν βρίσκω τίποτα.
georgeadams Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω το video από το event? Όσο και να ψάχνω σε διάφορα σιτες δεν βρίσκω τίποτα. Στο apple.com κοίταξες? http://www.apple.com/apple-events/september-2010/
kgkatzi Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Εμένα μου αρέσουν. Αυτό έλειπε να μην σου αρέσουν:lol::lol:
DJTaurus Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Για το event εδω...εχει τα 5 parts χυμα. http://www.youtube.com/user/SamuelJacksonTV
ixthy Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Γιατί έβγαλαν το wheel? Τουλάχιστον το wheel σε αφήνει να χειριστείς το nano με το ένα χέρι. Δλδ τώρα θα αγοράσουμε μια σκατούλα και θα πρέπει να το χειριζόμαστε με 2 χέρια λες και είναι το ipad? Πλάκα μας κάνει η Apple? Μου φαίνεται δεν ξέρουν τι άλλη @#%$^&* να κάνουν και έχουν χάσει τη μπάλα. Το nano ήταν τέλειο. Ήθελε μια καλύτερη μπαταρία και καλύτερη κάμερα, ή καθόλου κάμερα, διότι δεν είναι ο σκοπός του nano να γίνει φωτό. Απλά πράγματα. Η δε διαφήμιση επίσης άκυρη!!! Είναι δυνατόν να χειρίζεται κάποιος το nano με το 1 χέρι χωρίς να βλέπει που πατά; Εντάξει ίσως και να γίνεται άμα συνηθίσεις τη θέση, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι το wheel έπρεπε να μείνει. Ίσως να ήταν καλή ιδέα και μια υβριδική λύση. Ειλικρινά σκέφτομαι να αγοράσω το παλιό μοντέλο, αλλά έχω ήδη το προηγούμενο που δεν έχει radio, δυστυχώς, και δεν έχω να πετάξω 180 euro για ένα radio. Οπωσδήποτε και το νέο nano είναι όμορφο, αλλά θεωρώ ότι θα είναι πιο δύσχρηστο. Παιδιά θέλω τη γνώμη σας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.