Προς το περιεχόμενο

Apple special music event 1/9/10

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν λέω καλό το nano και το touch αλλά πάλι πήραμε τα :X όσον αφορά το classic. Απορώ πως και δεν το έχουν αποσύρει ακόμα, μιας και είναι εμφανές ότι το classic δεν συμβαδίζει με τα πλάνα της apple.

Το iPod Classic το κρατάνε στη ζωή γιατί υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που χρειάζονται να έχουν μαζί τους 160GB μουσικής (πχ DJs).

Προφανώς όμως οι πωλήσεις δεν είναι τόσες ώστε να δικαιολογούν επένδυση χρημάτων για την ανανέωση/βελτίωση του.

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω το video από το event? Όσο και να ψάχνω σε διάφορα σιτες δεν βρίσκω τίποτα.

Δημοσ.

Γιατί έβγαλαν το wheel? Τουλάχιστον το wheel σε αφήνει να χειριστείς το nano με το ένα χέρι. Δλδ τώρα θα αγοράσουμε μια σκατούλα και θα πρέπει να το χειριζόμαστε με 2 χέρια λες και είναι το ipad? Πλάκα μας κάνει η Apple? Μου φαίνεται δεν ξέρουν τι άλλη @#%$^&* να κάνουν και έχουν χάσει τη μπάλα. Το nano ήταν τέλειο. Ήθελε μια καλύτερη μπαταρία και καλύτερη κάμερα, ή καθόλου κάμερα, διότι δεν είναι ο σκοπός του nano να γίνει φωτό. Απλά πράγματα.

Η δε διαφήμιση επίσης άκυρη!!! Είναι δυνατόν να χειρίζεται κάποιος το nano με το 1 χέρι χωρίς να βλέπει που πατά; Εντάξει ίσως και να γίνεται άμα συνηθίσεις τη θέση, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι το wheel έπρεπε να μείνει. Ίσως να ήταν καλή ιδέα και μια υβριδική λύση.

Ειλικρινά σκέφτομαι να αγοράσω το παλιό μοντέλο, αλλά έχω ήδη το προηγούμενο που δεν έχει radio, δυστυχώς, και δεν έχω να πετάξω 180 euro για ένα radio.

Οπωσδήποτε και το νέο nano είναι όμορφο, αλλά θεωρώ ότι θα είναι πιο δύσχρηστο. Παιδιά θέλω τη γνώμη σας...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...